Έκανε σχολή ο ΓΑΠ: “Ο Ολάντ είναι ο Γάλλος Παπανδρέου”

Τις…σκέψεις του Φρανσουά Ολάντ να επαναδιαπραγματευθεί , α λα Γιώργου Παπανδρέου, την Ευρωπαϊκή Συνθήκη σχολίασε με σκωπτικό τρόπο ο υπουργός Ζαν Λεονετί.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δικτυακό τόπο JDD, o αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της Γαλλίας, παρομοίασε τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών για την …..
προεδρία με τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφερόμενος στη θέση του Ολάντ να επαναδιαπραγματευθεί την μελλοντική ευρωπαϊκή συνθήκη για τους προϋπολογισμούς.

«Oταν 25 από τις 27 χώρες συμφωνούν και όταν βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη φάση, τότε αυτό δεν επαναδιαπραγματεύεται. Υπάρχει ένας ευρωπαίος ηγέτης ο οποίος έθεσε υπό αμφισβήτηση μία ευρωπαϊκή συνθήκη και αυτός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο Γάλλος Παπανδρέου. Και όλοι γνωρίζουμε καλώς ποιο τέλος είχε εκείνος” τόνισε με νόημα ο Γάλλος υπουργός.

Υπενθυμίζεται πως πριν από 2 ημέρες μία γυναίκα πέταξε αλεύρι στον Φρανσουά Ολάντ, τον σοσιαλιστή υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου στη Γαλλία, για να διαμαρτυρηθεί, γιατί όπως είπε στην πόλη της, τη Λιλ, “την δολοφονούν οι Σοσιαλιστές”.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *