Ενημερωτικό σημείωμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα πακέτα – βόμβες στην Ελλάδα

Σύντομο ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τα πακέτα-βόμβες που εστάλησαν μεσω εταρειών ταχυμεταφορών, εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Στο σημείωμα επισημαίνεται ότι “στη διάρκεια των τελευταίων δυο ημερών ένας αριθμός πακέτων – βομβών εστάλησαν μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών σε…..
ξένες πρεσβείες στην Αθήνα. Μερικές εξεράγησαν και άλλες κατεστράφησαν από την αστυνομία με ελεγχόμενες εκρήξεις”.

Σημειώνεται επίσης ότι η ελληνική αστυνομία έχει συλλάβει δυο υπόπτους και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναφέρεται ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή του Φαλήρου, η οποία, όμως, είναι αποτέλεσμα ληστείας και δεν σχετίζεται με την υπόθεση των βομβών.

“Οπως πάντα”, συνεχίζει το σημείωμα, “ενθαρρύνουμε τους Αμερικανούς πολίτες να λειτουργούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες με γνώμονα την κοινή λογική και εάν ανακαλύψουν ή είναι αποδέκτες ύποπτων πακέτων, να μην επιχειρήσουν να τα ανοίξουν, αλλά να καλέσουν τον αριθμό για τα επείγοντα περιστατικά της αστυνομίας”.

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Του κ..λου τα εννιάμερα με λίγα λόγια.Οι ψευτοαναρχικοι και οι δειλοί ψευτοτρομοκράτες όργανα δικα τους εκτελούν μικροσχέδια για τα δικά τους ΜΜΕ,όχι τίποτα άλλο αλλα για να κρατάν τους τύπους οι κολοφυλλάδες.Κανονικά θα μπορούσαν να γράψουν άνετα…"κολοέλληνες ήρθε η ώρα σας,δεν έχεται καμιά ελπίδα πλέον,οι ηγέτες σας ειναι δικοί μας προδότες και όλος ο πλανήτης και το σύστημα έχει στραφεί εναντίον σας,δεν γλιτώνεται ξανά…"Και οι μασονοφυλάδες στην Ελλάδα φυσικά μπορούσαν να το γράψουν,δεν θα άνοιγε μύτη,δεν θα ξεσηκωνόταν κανένας και ξέρεται γιατί ρε μασόνοι?Για το λόγο ότι απο αυτούς που θα την φάτε είμαστε εμείς που τα ξέρουμε,άν ξέραται με ποιούς τα βάλατε θα αλάζατε πλανήτη.

    Alan Dalon

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *