Υπερκομματικό προφίλ από Λοβέρδο

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Έντονη πολιτική δραστηριότητα αναπτύσσει τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος, επιχειρώντας να εγγράψει υποθήκες για το μέλλον, σε ένα εξαιρετικά αβέβαιο πολιτικό περιβάλλον, ακόμη και για….
το ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα από την αποκάλυψη της «Real News» για συμμετοχή του Ανδρέα Λοβέρδου σε δείπνο 11 βουλευτών μετά τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου και συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, ο Υπουργός Υγείας παραχωρεί σήμερα συνέντευξη στα «Νέα», όπου ασκεί κριτική σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία, κατά τη γνώμη του, δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε την προσπάθεια της Κυβέρνησης για ανάταξη της οικονομίας, ενώ το πρωί βγήκε και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, όπου ανέπτυξε μια πλήρη πολιτική πλατφόρμα.

Επιπροσθέτως, για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με πολιτικούς που διατέλεσαν υπουργοί Υγείας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, προκειμένου να γίνει μια ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων για τον πολύπαθο χώρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν προσεκτικά, και με προφανή καχυποψία τις πρωτοβουλίες του Ανδρέα Λοβέρδου, η υψηλή δημοτικότητα του οποίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, του δίνει σημαντικούς πόντους για το μέλλον. Γι’ αυτό και επιχειρεί να οικοδομήσει ένα υπερκομματικό προφίλ, που θα του επιτρέψει να έχει συνομιλητές σε όλο το σύνολο του πολιτικού φάσματος.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠΑ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *