Σούσι, κοκτέιλ πάρτι και χλιδή στο «Συμπόσιο της Σύμης»

Με κοκτέιλ πάρτι και σούσι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση πριν αρχίσουν τις συζητήσεις για τη λιτότητα, τις ανισότητες ή την ανεργία οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Γιώργου Παπανδρέου .

Ο λόγος  για το «Συμπόσιο της Σύμης» με οικοδεσπότη των πρώην πρωθυπουργό, το οποίο διεξάγεται για 15η φορά, έπειτα από «διάλειμμα» ενός χρόνου. Το ραντεβού δόθηκε στις Σπέτσες και αντικείμενο είναι η «επανεφεύρεση της Δημοκρατίας». Πριν όμως αρχίσουν οι εισηγήσεις, οι διοργανωτές έδωσαν έναν τόνο απόλυτης χλιδής, στο «Freud Oriental», στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», με το κοκτέιλ πάρτι που οργάνωσαν εκεί, όπου γράφει το «Εθνος», κλείνοντας ολόκληρο το εστιατόριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει, φέτος στο Συμπόσιο δεν μετέχουν πρωτοκλασάτες προσωπικότητες άλλων χρόνων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι προσκεκλημένοι είναι από 12 χώρες, την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Ιδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι VIP καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής. Πάντως, πηγές του «Εθνους» αναφέρουν ότι τα κεράσματα στο πάρτι της Παρασκευής περίσσευαν, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υψηλούς προσκεκλημένους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *