Λυπάμαι δάσκαλε. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι ένας Παπουτσής…

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Εκπαιδευτικός, φίλος μου, λευκανθείς επί 35 έτη στην διαπαιδαγώγηση και στην μόρφωση των Ελληνοπαίδων, μου έλεγε με παράπονο χθές βράδυ, ότι η ΕΤΗΣΙΑ σύνταξή του δεν αγγίζει ούτε καν τις μηνιαίες απολαβές, του νεοτοποθετηθέντος «αξιοκρατικά», στην Παγκόσμια Τράπεζα…

του ανεπάγγελτου Πασοκτζή σ. Παπουτσή, πρώην μέλους της ΕΦΕΕ και συμμετέχοντος στον «γιορτασμό του πολυτεχνείου» κάθε φορά, κρατώντας την «αιματοβαμμένη σημαία του μύθου», που εξ αιτίας αυτής αναρριχήθηκε στα ύπατα αξιώματα της πολιτικής δυναστείας των κοροϊδευόντων του λαού…
Από το 1984 που διορίστηκε από τον Ανδρέα, ευρωβουλευτής, μέχρι το 2012, όπου ο λαός του γύρισε την πλάτη, κατείχε θέσεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, με την χειροτέρα επίδοση προς την Πατρίδα και τον λαό της και την καλλίτερη για το κόμμα του.


Από την ανεπαγγελματοσύνη του, κανόνα της ζωής του, τον ανέσυρε ο αντιπρόεδρος Μπένυ τον ξεσκόνισε και τον έστειλε στην Παγκόσμια Τράπεζα, με καλό μισθό, οδηγό και τα γνωστά. (Παρεμπιπτόντως, στην ίδια τράπεζα εργάζεται και η κόρη του συντρόφου Παπουτσή).

Και εσύ φίλε δάσκαλε, που υπηρέτησες στις Ελληνικές εσχατιές, παράγοντας Εθνικό και μέγιστο κοινωνικό έργο, θα πληρώσεις και άλλα από την τσέπη σου και από την αξιοπρέπειά σου, στους πολιτικούς ολετήρες και απατεώνες. Βλέπεις σ΄ αυτό το κράτος της αναξιοπιστίας, δεν αμείβονται όσοι την Πατρίδα υπηρετούν, αλλά εκείνοι που υπηρετούν το κόμμα.

Λυπάμαι δάσκαλε, που δεν εκμεταλλεύτηκες ποτέ την μεταπολιτευτική απάτη, δεν μπήκες μπροστάρης στο «έπος του πολυτεχνείου», δεν φώναξες «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», δεν κορόιδεψες, αλλά ακολούθησες τον δρόμο της τιμιότητας και πάσχιζες να μάθεις γράμματα στα Ελληνόπουλα.

Αποκλείω το γεγονός ο σ. Παπουτσής να έχει περισσότερα προσόντα από εσένα για την θέση αυτή στην οποία επελέγη. Αλλά αυτός μην ξεχνάς επελέγη ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!

http://otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *