Πουλάει τρέλα!

Στο κρατητήριο βρέθηκε χτες το βράδυ ο Βασίλης Φλωρίδης. Μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση γιαυτό τον λόγο συνδυάζοντας το προσωπικό του πρόβλημα με ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ. Φυσικά κάποιος πρέπει να του πει ότι εκεί που λέμε ‘Για σένα έχω κάνει κρατητήριο’ εννοούμε τον ΠΑΟΚ και όχι τη γυναίκα του. Τρέλα πουλάει ο άνθρωπος και μάλλον δεν έχει να….
πουλήσει και τίποτα άλλο…

Ιδού η ανακοίνωση που έβγαλε:

“Μετά τη σημερινή (20/7) επίδειξη βεβαίωσης των καταθέσεων μου ύψους 10. εκ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, παρουσιάστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο Αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μια απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιο μου με την πρώην σύζυγό μου. Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε ούτε ο αντίκλητος δικηγόρος μου.
Η προσαγωγή μου έγινε σε ώρα που λείπει ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των 10.000 ευρώ.
Από εδώ και μπρος θα τραγουδάω μαζί σας “Για σένα έχω κάνει κρατητήριο”
Εμείς μαζί για μια ζωή
Βασίλης Φλωρίδης”

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, εκκρεμούν εις βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν οφειλές προς το δημόσιο και ψευδορκία. Για τα συγκεκριμένα αδικήματα του έχουν επιβληθεί ποινές φυλάκισης 28 μηνών. Οι ποινές ήταν εξαγοράσιμες αντί ποσού 18.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να καταβάλει ο συλληφθείς προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Υ.Γ Σε όλα τα sites λένε ότι η επιστολή είναι αμφιβόλου προελεύσεως, καθώς δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό για το ποιος είναι ο αποστολέας.

http://toumpalibre.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *