Θλιβερό το θέαμα των λαθραίων αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Μπήκαν με το έτσι θέλω σε μια χώρα “ξέφραγο αμπέλι” και τώρα περιφέρονται άνεργοι, άπραγοι, άβουλοι, με βλέμμα απλανές, χαμένοι στα όνειρά τους. “Πεινώ” μου είπε κάποιος και κάποιος άλλος μου ζήτησε…
ένα ευρώ. Δεν θυμώνω με τους λαθραίους που χάθηκαν στο δρόμο για την αναζήτηση των ονείρων τους. Εξοργίζομαι με τις 300 σαπιοκοιλιές που κάθε μήνα παίρνουν όσα αυτοί αποφασίζουν για τον εαυτό τους για να ψευτοδιαφωνούν στα έδρανα. Εξοργίζομαι με τους πολιτικούς της πλάκας που κατάντησαν με την ανικανότητα και….
την απύθμενη βλακεία τους την Αθήνα σαν τα μούτρα τους.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    σκοτωμα σε καθε πουστη εβραιο και εβραιογεννη για αρχη!!!!!αυτοι μασ τα τρωνε και μας θελουν δουλους !οι γυφτοι και καθε λογης απλυτους που μας κουβαλησαν δεν εχουν στον ηλιο μοιρα νηστικοι!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ετσι ειναι αλλα ποιος φταιει ρε μαλακες; ποιοι τους εβαλαν μεσα στη χωρα; οι κυβερνησεις του μπατσοκ και της νεας δημοπρασιας,τις οποιες κυβερνησεις ΕΣΕΙΣ ψηφισατε! Τωρα που σας ληστευουν και χτυπανε τους ηλικιωμενους φωναζετε! Οταν ψηφιζετε κλεφτες,προδοτες και καθαρματα ητανε καλα ε μαλακες; ΕΣΕΙΣ φταιτε και κανενας αλλος.Εσεις τους στηριζετε και τους ψηφιζετε 36 χρονια,μαλακες,δε βγαινουν μονοι τους!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ

    ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΡΑ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ !

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΙΆΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,
    Η ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Reply
  6. mariosich

    "ξοργίζομαι με τους πολιτικούς της πλάκας που κατάντησαν με την ανικανότητα και την απύθμενη βλακεία τους την Αθήνα σαν τα μούτρα τους."

    Δεν είναι ούτε ανικανότητα, ούτε βλακεία! Οργανωμένο σχέδιο είναι, γιατί αν θυμηθείς το 2004 ό,τι ενοχλούσε την εικόνα της Ελλάδας κρύφτηκε σε μία νύχτα! Βλέπε πρεζάκια, άστεγους, ζητιάνους, καντίνες κλπ…

    Μάριος

    Reply
  7. Ανώνυμος

    http://epanastasi-gr.blogspot.com/ ….χαχαχα…τώρα η επανάσταση απέκτησε και ηλεκτρονική υποστήριξη…τί μαλάκες! έχουν χάσει το νόημα οι λέξεις πιά.
    Στην φωτογραφία είναι οι ψηφοφόροι του πασόκ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *