Ερχονται μεγάλες απεργίες στην Αγροτική

Η μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους έως και 8 δισ. ευρώ

Σε 24ωρες και μάλιστα επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από την ….
Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς.

Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας κ. Γ. Βρούτση και Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα προκειμένου να λάβουν διευκρινίσεις για το τι θα γίνει με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος.

Ενα σημαντικό ζήτημα είναι και τα εφάπαξ των υπαλλήλων της Αγροτικής Τραπέζης, τα οποία χορηγεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Αγροτικής Τραπέζης.

Οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα τονίουν ότι, η μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα Πειραιώς θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους έως και 8 δισ. ευρώ, ποσό που αναφέρεται στο κόστος ανακεφαλαιοποίησης της καλής Αγροτικής, στην κάλυψη της διαφορά της αξίας των μεταφερόμενων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και στην ζημιά από την «bad bank»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *