Η Δημοκρατία είναι κάτι πού δεν υπάρχει στην Ελλάδα πιά!! Άν είχα επιλογές, θα διάλεγα αυτό το Πολίτευμα τών Συνταγματαρχών!!!

Ψηφίζουμε αλλά στό τέλος εκλέγεται ένας δικτάτορας!! Δυστυχώς έτσι τούς αφήσαμε και σχεδίασαν το Πολίτευμά μας!! Κοινοβουλευτική Κομματοκρατία με τον Πρωθυπουργό Αρχιδικτάτορα!!! Η διαφορά της δικής μας Δικτατορίας π.χ. με την δικτατορία της 7ετίας είναι ότι σέ εκείνην τότε κάποιος Ικανός και ισχυρός άνδρας ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Τώρα εκλέγουμε τόν κάθε βλάκα πού μας σερβίρει το κατεστημένο τών Εργολαβοτραπεζιτών πού λυμαίνονται αυτόν τόν τόπο!!! Δεν βλέπω καμμία άλλη διαφορά!!! Τα βασανιστήρια πού υπέστησαν συνάνθρωποί μας τότε, τα υφιστάμεθα εμείς τώρα με διαφορετικό τρόπο!! Βλέπεις υπάρχουν πολλές μέθοδοι για “το γδάρσιμο της γάτας”!!! Τώρα μας βασανίζουν ψυχολογικά με την απειλή της επερχόμενης φτώχειας, τήν απειλή της έλλειψης Νοσοκομειακής περίθαλψης, την μελλοντική εξάλειψη τών συντάξεων και….
γενικά το κλέψιμο τής ΕΛΠΙΔΑΣ!!!! Άν είχα επιλογές, θα διάλεγα αυτό το Πολίτευμα τών Συνταγματαρχών!!! Ο λόγος αυτής της επιλογής, είναι ότι τότε γνωρίζαμε τόν “ΕΧΘΡΟ” και αν δέν έκανες “νερά”, ζούσες μιά χαρά, δεν κλείδωνες ούτε τήν πόρτα τού σπιτιού σου!! Τώρα στά λόγια, μας λένε ότι είμαστε ελεύθεροι, Δημοκράτες, αλλά με λογοκριμένες Εφημερίδες και κατευθυνόμενα κανάλια, άφραγκοι, άνεργοι υπό τήν απειλήν ληστείας ή και φόνου από τούς λαθρομετανάστες και άλλων χειροτέρων επερχομένων συμβάντων!!! Αν έτσι θέλουμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας, τότε ας κρατήσουμε το κεφάλι σκυμμένο σ’αυτήν την “Δημοκρατία,” δηλαδή την Ολιγαρχία τών Εργολάβων, τών Τραπεζιτών και τών πιστών υπαλλήλων αυτών, τών Πολιτικών!! Χρόνια πολλά και καλή “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” στήν Πατρίδα μας και σε όλους, πιστούς και απίστους!!!!!

Χ.Κ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

31 Comments

  1. Ανώνυμος

    איזה ביצוע מטורףף

    א זה שיר מהמקורות לא של עידן יניב

    ב יקח לעידן יניב עם כל הכבוד עוד כמה שנים להגיע לרמת ביצוע כזאת

    HENRY KISSINGER

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΠΟ 5:10 ΠΡΟΣ 5:46
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ…ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ'' ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ……ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ……
    ΦΙΛΙΚΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Είναι αλήθεια αυτό που λες 5.10 αλλά απέχει έτη φωτός απο την εντύπωση που έχουν κάποιοι ότι κάνουν επανάσταση επειδή λένε την αποψάρα τους μέσα στο χάος του ίντερνετ (βλέπε σχόλια για κρεμάλες και άλλες σάχλες). Νομίζω καταλαβαίνεις τί ακριβώς εννοώ.
    Όσον αφορά τις μηνύσεις, κλεισίματα κλπ αυτό γίνεται σε blogs που θίγουν και αποκαλύπτουν τα συμφέροντα κάποιων και είναι ανμενόμενο, όπως φυσικά θα ξέρεις υπάρχουν πολλές "αποκάλυψεις" που αποδυκνείεται ότι είναι λάσπη γιατί οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν άλλα συμφέροντα και πάει λέγοντας. Δηλαδή, πολύ δύσκολα διακρίνεις τελικά την ανιδιοτέλεια μέσα στα blogs, χωρίς να αμφιβάλω ότι κάποιοι την έχουν.
    Άν πραγματικά ίσχυαν όλα αυτά που λες για την δύναμη των blogs (αλλαγή πολιτικών τακτικών κλπ) το κυβερνών κόμμα θα έπρεπε να είχει αλλάξει άρδην το όσα έχει κάνει αν κρίνω απο την δυσαρέσκεια των σχολιαστών, εδώ ή αλλού. Αλλά μόνο αυτό δεν συμβαίνει…
    Φιλικά.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    όχι, καμία επανάσταση δεν κάνω που βλέπεις κάτι τέτοιο; αν εσύ βλέπεις επανάσταση στο ιντερνετ και την υπερασπίζεσαι και απο πάνω, τότε σκατά στην επανάσταση!
    Δεν μπορώ όμως να αποφύγω τον πειρασμό και να μην γελάω με τους καμένους που πιστεύουν ότι επειδή κάνουν "επαναστατικό" σχόλιο σε μία απο τις δεκάδες αναρτήσεις σε ένα απο τα εκατοντάδες blogs ως δια μαγείας κάτι θα γίνει. Το βράδυ πάνε για ύπνο και την άλλη μέρα άντε πάλι μπροστά στο πληκτρολόγιο να διαμαρτύρονται γιατί δεν άλλαξε κάτι αφού…είχαν σχολιάσει στο ιντερνετ!

    Αν είναι να επιλέξω λοιπόν μεταξύ των δύο που αναφέρεις ανεπιφύλακτα το δεύτερο.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΣΥ 3:05 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ? ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?? Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ???

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ 1:14 μ.μ. ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ (ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΝΤΑ).

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές φίλε μου. Εγώ και ο Henry δεν ασχολούμαστε πλέον με τα κοινά. έχουμε το ένα πόδι στον τάφο. Δεν συναντιόμαστε πλέον με προθυπουργούς κρατών. Με τον Γιωργάκη συναντήθηκα πριν λίγο καιρό έτσι, απλά, για να θυμηθούμε τα παλιά. Εγώ ειδικά έχω αγοράσει ένα βουνό και μερικά γίδια και κάτι μοσχάρια, και πλέον ασχολούμαι μόνο με αυτά. Τα γίδια να είναι καλά και τίποτα άλλο δεν με νοιάζει πλέον. Τώρα μάλιστα κάνω και επέκταση των εγκαταστάσεων αδειάζοντας κάτι παλιές ντουλάπες που είχαν μέσα κάτι παλιόχαρτα (cds νομίζω οτι τα λετε εσείς)και στην θέση τους θέλω να βάλω σανό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Πίστεψέ με αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια αυτά τα χαρτιά δεν θα τα δώσω και τσάμπα καθώς έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αφού εγώ ο ίδιος τα ζωγράφισα με τα χεράκια μου (if you know what i mean!!)

    Reply
  10. Ανώνυμος

    12.39 ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΤΩΝ. ΜΕ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ), ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ!!! ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ,ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΡΙΑ.
    Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    12:39
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ''ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ????

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Για να φρεσκάρω λίγο την μνήμη των χουντικών τί έλεγε ο κυρ-Γιώργος τότε; (έχετε και μία ηλικία και ξεχνάτε, το καταλαβαίνω)
    —————————————————

    Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στις 25.05.1971 δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Milliet ότι η Αθήνα αντιμετωπίζει την Ελληνοτουρκική ομοσπονδία θετικά:

    «Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ιστορία μας οδηγεί προς μία ομοσπονδία της Τουρκίας με την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί σε ίσως 20 ή 50 χρόνια. Αλλά θα πραγματοποιηθεί»

    «Έξι μήνες μετά την πρωθυπουργοποίηση του, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στην καθημερινή εφημερίδα της Κωνσταντινουπόλεως, Μιλιέτ, και που δημοσίευε η εφημερίδα αυτή στις 28 Ιουνίου 1968, δήλωσε: “Ακούγονται ακόμη οι φωνές του Ατατούρκ και του Βενιζέλου … Πρέπει να ενώσουμε τις δύο ακτές του Αιγαίου”.

    Ο Τούρκος δημοσιογράφος τον ρώτησε τότε εάν με την ένωση δύο χωρών εννοούσε ομοσπονδία. “Θέλω ιδιαιτέρως να υπογραμμίσω” απάντησε ο Παπαδόπουλος, “την πίστη μου στην αναγκαιότητα πραγματοποιήσεως αυτής της ομοσπονδίας …

    Εάν είχα μαγική δύναμη θα έκανα το παν για την πραγματοποίηση της ομοσπονδίας και θα οδηγούσα πάραυτα τον λαό μας προς αυτήν την κατεύθυνση”.
    ——————————————————

    ΧΙΛΙΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ;

    ΛΟΙΠΟΝ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''. ΠΧ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΑΠ . ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ, ΤΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩς ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!!!!!!ΖΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ??????????????????

    Reply
  15. Ανώνυμος

    o kisingker ειναι με το ενα ποδι στον ταφο οπως και ο σορος, συνεχιστε να ζειτε με φαντασματα. chemical warfare

    Reply
  16. Ανώνυμος

    διαβαστε τον "επικουρο" του θεοδωριδη. οτιδηπωτε εχει επιβολη μεσα του καταληγει στην καταστροφη και τον θανατο.

    Reply
  17. 1023 ΠΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ

    Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ "ΑΓΑΠΑΝΕ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΜΕΤΡΙΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.(ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ).ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ(ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ),ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΞΕΙΣ.ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ.Η ΑΛΛΑΓΗ (ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΟΥΤΟΠΙΑ) ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ,ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑ,ΜΟΧΘΟ,ΚΟΥΡΑΣΗ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ,ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΓΕΙΗΣ,ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΩΠΑΘΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΘΝΟΣ,ΡΑΤΣΑ,ΦΥΛΗ,ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΕΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ,ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΥΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ,ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!
    ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΖΩΗ. ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΟΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΝΤΑΙ!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ο ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
    (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)
    44 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ; ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ; Η ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΑΠΛΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

    Reply
  21. Hercules

    Πουρός, μην τον παρεξηγείς τον 10:23 Δε θεωρώ ότι τα βάζει μαζί σου, απλά μιλάει κυνικά, εκνευρισμένα, γενικά & εμφατικά..
    Παιδιά είμαι & εγώ υπέρ των Απριλιανών & της Επαναστάσεως & πιστεύω ότι ήταν ο σύγχρονος "Χρυσούς Αιώνας" της Ελλάδος.
    Όμως, αφενός πέφτουμε όλοι στην παγίδα της Συγκρίσεως, ενώ αφ'ετέρου, τι σημασία έχει πια;
    Δε δέχομαι αυτούς που αφού βλέπουν μπροστά τους να πλησιάζει η κατρακύλα, βλέπουν ότι ζουν σε μια κατάσταση επιδεινούμενη, βλέπουν το εισόδημά τους να χάνεται, αρχίζουν τις συγκρίσεις & αναπολούν τώρα την Επανάσταση. Θα ήθελα να τους παραδεχόντουσαν όπως τους γνώρισαν τότε & όχι μέσω της συγκρίσεως.
    Αφ'ετέρου, τι σημασία έχει πιά; Ούτε διαδόχους αφήσαν ,ούτε βλέπω κάποιον να έχει τη δυνατότητα ή την πρόθεση να συνεχίσει το έργο αναλαμβάνοντας τα ηνία..
    Εδώ ρε παιδιά, έχει προκύψει & ένας νέος λόγος που τους κατηγορούν φέτος. Την είδατε την κατάπτυστη εκπομπή της ΕΤ3 σχετικά με το κιτς & την ψευδή ιδεολογία της Επαναστάσεως;; Καρακίτς είστε εσείς όλοι οι ειδήμονες & φανφαρόνοι & αναρχοκουμούνια που συμμετέχατε σ'εκείνη την εκπομπή ρε ζώα!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ο μονος που μπορει να μας σωσει ειναι οστρατος αλλα τον εχουν κανει δημοσειο υπαληλο

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ,ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ..Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ…

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Είμαι Πουρός όπως με αποκαλείς αλλά σίγουρα όχι βλάξ όπως εσύ, πού κρίνεις χώρίς να με γνωρίζεις ως το άτομο!! Τέλος πάντων εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω την βλακεία των τών μαζών, απλώς εξέφρασα την πραγματικότητα!! (Εφυγα από την χώρα τον Σεπτεμβριο 67 για την Αμερική και γύρισα το 94, αλλά όλλα αυτά τα χρόνια, ερχόμουν κάθε καλοκαίρι στήν Ελλάδα για τούλάχιστον ένα μήνα και γνώριζα από πρώτο χέρι πώς ζούσε ο Ελληνας τότε!!! Ουδεμία αντίσταση, ουδείς αντιστασιακός, εκτός 5,6 φανατικών, γιατί τότε οι Ελληνες περνούσανε ΚΑΛΑ!!!!)

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Πάρτε το χαμπάρι μαλάκες Έλληνες, Παπαδόπουλος ήταν μόνο ένας και τον προδόσατε.
    Τώρα καλά κάνουν και σας γαμάνε καθημερινά.
    Οι μαλακίες πληρώνονται…..

    Χριστός Ανέστη.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ.ΑΦΙΣΕΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ.ΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΒΕ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *