ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ…….

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TROMAKTIKO.BLOGSPOT.
“Για τα παράπονα σας…αλλού.
Θυμαστε που καποτε ειχαμε ενα ΜΕΤΡΟ ασφαλες, καθαρο, γρηγορο και χωρις προβληματα για τους επιβατες? Ναι, καποτε ηταν…..
ετσι, αλλα τωρα απολυσανε 300 υπαλληλους, κοψανε τους υπαλληλους καθαριοτητας στο μισο. Οι αστυνομικοι πλεον μονο σε ορισμενους σταθμους βρισκονται. Σε λιγο καιρο θα αρχισουν και οι σοβαρες βλαβες, μιας και οι τεχνικοι δεν προλαβαινουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους. Για ολα αυτα δεν φταινε οι υπαλληλοι του ΜΕΤΡΟ, οτι παραπονα εχετε στους κυριους κυριους της Τροικα, και στους προεδρους του Μετρο, νυν και πρωην, για το πως το καταντησαν.”

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΧΟ-FRENON:
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑ. ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.

.exo-frenon.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. exo-frenon

    Δεν είμαι προκατειλημενος, απλά ξέρω. Όλη η πρώτη φουρνιά μπήκε με αιτήσεις πρό λειτουργίας μετρό. Φυτευτοι μπηκατε. Μαντέλης, Παπαντωνίου και λοιποί κάνανε πάρτυ . Και Τώρα σας έχουν μόνιμο στρατό. Κανε μας τη χάρη Τώρα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΒΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Α.Ε.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΣ.

    Reply
  3. exo-frenon

    Και ο τελευταίος κύριος να μας πεί ποιός τον έβαλε στο μετρό, αν θέλει να μιλάμε με ίσους όρους. Που δεν θέλει!

    Reply
  4. exo-frenon

    Μη κουραζεστε. Το κόμμα δεν τα δέχεται αυτά. Σε λίγο θα ακολουθήσει σχόλιο που με στόμφο θα μας αποκαλέσει φασίστες, ρατσιστές και χουντικούς. Αλλά εγώ δεν είμαι αδελφός ούτε με αναρχικούς ούτε με βολεμένους τεμπέληδες που το παίζουν εργαζόμενοι ή εργάτες. Δεν. Γουστάρω ούτε να ακουμπήσω το χέρι τους, το οποίο κλέβει.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ 6000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΩ 1450.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    παιδια αυτα τα κομματικα εχουν φαει τον ελληνα, σαν το σκουλικι στο μηλο, αυτοι με τα κομματα τους εφεραν την διχονοια και το μισος αναμεσα σας και ενω ειστε ολοι υπεροχοι και υποφερετε για τον ιδιο λογο τρωγεστε, δεν σηκωνετε μυγα στο σπαθι σας. το δικαιο υποστηριξτε και θα βρουν γιατρια και τα κοκαλα σας. η ιστοριουλα ειναι παραδειγματικη, σου τονιζει την συμπαρασταση και σου λεει να πιαστουμε ολοι χερι χερι. φιλλικα και με αγαπη.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Και όσο και να τραβανε τα βυζια τους στο ΚΚΕ, ο υπάλληλος σκλάβος των 600 ευρω δεν θα συμπαραταχθει ΠΟΤΕ μαζι με την καθαρίστρια του ΟΠΑΠ των 6.000 ευρώ. Αυτοι οι δυο δεν ανήκουν στην ίδια "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ".

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εδώ και δεκαετίες στο Αφρικανικό Ελλαδιστάν έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών:

    η μια έχει εξασφαλισμένα δικαιώματα, προστασία, τηρούμενα ωράρια, μονιμότητα, επιδόματα, ΔΕΝ δουλεύει και χρυσοπληρώνεται

    η άλλη ΔΕΝ έχει δικαιώματα, ΔΕΝ έχει μονιμότητα, ΔΕΝ έχει τηρούμενα ωράρια, ΔΕΝ έχει επιδόματα, ΔΕΝ έχει προστασία, δουλεύει σκυλίσια και πληρώνεται με Αφρικανικούς μισθούς.

    Μέσα σε όλο αυτό το χάος η έννοια "ΚΟΙΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" απευθύνεται μόνο σε οντότητες με iq αμοιβάδας.

    Reply
  9. exo-frenon

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ Η ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΙΛΙΟΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΕΜΕΙΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ωραιο το παραδειγμα σου φιλε 11.43..μονο που μου θυμιζει τις ''παραβολες'' που μας διαβαζαν στο σχολειο στο μαθημα των θρησκευτικων..

    δηλαδη…καλες ειναι οι θεωριες αλλα οχι παντα εφαρμοσιμες..

    τι θα πρεπε να κανει η αγελαδα κατα τη γνωμη σου;;; να μπει μεσα στο σπιτι να σκοτωσει τον ιδιοκτητη και τη γυναικα του;;;;;;

    για πες;

    τοτε θα γραψει ενας αλλος φιλος, οχι, οχι, αυτο δε θα μπορουσε να γινει γιατι ο ιδιοκτητης φροντιζει την αγελαδα, την ταιζει, φερνει τον κτηνιατρο να την εξετασει της δινει καθαρο νερο κλπ….

    με 2 λογια φιλοι!
    η ολη κουβεντα γινεται για να μην απολυθει κοσμος απο το δημοσιο.ΓΙΑΤΙ;;;Γιατι ετσι μας μαθανε, κι εμενα ακομη, δημοσιο=ασφαλεια=λιγη δουλεια=ανετη=ξεκουραστη=καλα λεφτα.

    Ε, ας μην ειμαστε ουτε πονΤικι ουτε κοτα ουτε γουρουνι ουτε αγελαδα!
    Ας ειμαστε ανθρωποι κι ας στρωσουμε τον κ..λο μας στη ΔΟΥΛΕΙΑ…..
    ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ……

    Reply
  11. Ανώνυμος

    @9.41 δεν γνωρίζουν φίλε μου τον ΜΠΡΕΧΤ οπότε θα κάνω μια προσπάθεια πιο απλή κ κατανοητή …
    Το ποντικάκι
    Ένα ποντικάκι κάποτε, παρατηρούσε από την τρυπούλα του τον αγρότη και τη γυναίκα του που ξεδίπλωναν ένα πακέτο.

    Τι λιχουδιά άραγε έκρυβε εκείνο το πακέτο; Αναρωτήθηκε.

    Όταν οι δύο αγρότες άνοιξαν το πακέτο, δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το σοκ που έπαθε όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για μια ποντικοπαγίδα!

    Τρέχει γρήγορα λοιπόν στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο!:

    -Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι!

    Η κότα κακάρισε, έξυσε την πλάτη της και σηκώνοντας το λαιμό της είπε:

    "Κύρ Ποντικέ μου, καταλαβαίνω πως αυτό αποτελεί πρόβλημα για σας. Αλλά δεν βλέπω να έχει καμιά επίπτωση σε μένα! Δε με ενοχλεί καθόλου εμένα η ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"

    Το ποντικάκι γύρισε τότε στο γουρούνι και του φώναξε:

    "Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"

    Το γουρούνι έδειξε συμπόνια αλλά απάντησε:

    "Λυπάμαι πολύ κυρ ποντικέ μου αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να προσευχηθώ. Να είστε σίγουρος δε, ότι θα το κάνω. Θα προσευχηθώ."

    Τότε το ποντίκι στράφηκε προς την αγελάδα και της φώναξε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:

    "Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι! Έχει μια ποντικοπαγίδα στο σπίτι!"

    Και η αγελάδα απάντησε:

    "Κοιτάξτε, κύριε ποντικέ μου, πολύ λυπάμαι για τον κίνδυνο που
    διατρέχετε, αλλά εμένα η ποντικοπαγίδα το μόνο που μπορεί να μου κάνει, είναι μια διπλωμάτισσα στην κοιλιά μου!

    Έτσι, ο καλός μας ποντικούλης, έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, περίλυπος και απογοητευμένος γιατί θα έπρεπε μόνος του να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της ποντικοπαγίδας!

    Την επόμενη νύχτα, ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν το θόρυβο που κάνει η ποντικοπαγίδα όταν κλείνει, ξύπνησε τη γυναίκα του αγρότη που έτρεξε να δει τι συνέβη αλλά μέσα στη νύχτα, δεν πρόσεξε πως την παγίδα πιάστηκε από την ουρά ένα φίδι ….

    Φοβισμένο το φίδι δάγκωσε τη γυναίκα.
    Στη κηδεία της ήρθε πάρα πολύς κόσμος γιατί ήταν πολύ καλή γυναίκα και την αγαπούσαν όλοι.

    Για να φιλοξενήσει όλον αυτόν τον κόσμο ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει την * αγελάδα του…… *

    Ο κυρ Ποντικός μας, έβλεπε όλο αυτό το πηγαινέλα από την τρυπούλα του με πάρα πολύ μεγάλη θλίψη…….
    Γι αυτό και σεις, την επόμενη φορά που κάποιος σας πει ότι έχει ένα μικρό πρόβλημα-μεγάλο γι αυτόν- και που ίσως εσάς δε σας πολυφορά, θυμηθείτε πως όταν κάποιος από το περιβάλλον μας κινδυνεύει, βρισκόμαστε και μείς σε κίνδυνο!

    Είμαστε όλοι συνεπιβάτες σ' αυτό το πλοίο που το λένε ζωή! Ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τ' αυτιά μας και ας κάνουμε μια προσπάθεια
    να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο.

    Ο καθένας μας αποτελεί τον κρίκο της ίδιας αλυσίδας, είμαστε απαραίτητες ίνες του ίδιου υφάσματος। Και αν ένα μέρος του υφάσματος χαλάσει, κινδυνεύει να σχιστεί όλο το ύφασμα…

    Reply
  12. exo-frenon

    Ασε με να μαντέψω κύριε ξερόλα ψευτοαριστερέ. ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΊΣΑΜΕ Ή ΚΚΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΡΙΖΑ; ΡΕ ΚΑΤΑΛΕΒΕΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ. ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΣΑΤΕ ΤΑ ……! ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    μονο που εσυ ανωνυμε 9.41 ξερολα,κουλτουριαρη ειαι παντα απο την μερια αυτων που ζουνε απο βοηθεια
    κ οχι απο αυτους που βοηθανε

    αμορφωτος

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΚΑΙ Ο "ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΤΕ . ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΧΕΜΙΝΙΓΟΥΕΪ- ΜΠΡΕΧΤ , ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ , ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ )

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *