Μια αλλόκοτη μαύρη σκιά ,,…που προφανώς ρουφάει ενέργεια!

Είμαι ο stranger και συνήθως όταν γράφω είναι γιατί κάτι νέο έχω ανακαλύψει και θέλω να το δηλώσω να το μοιραστώ μαζί σας! Αυτό όμως δεν είναι ένα άρθρο έρευνας άλλα μια επισήμανση για συγκέντρωση πληροφορίας! Την τελευταία εβδομάδα νοιώθω σαν μια μεγάλη σκιά να έχει πλησιάσει τον πλανήτη και να έχει οδηγήσει την νοητικές μας λειτουργίες στο -50% …και όχι μόνο τα νοητικά μας πεδία αλλά και….
συναισθηματικά ,σωματικά κοκ. Έχω κάποιες ένδειξης που το αποδεικνύουν αλλά χρειάζομαι περισσότερα στοιχεία και αριθμούς δεν γράφω για να μοιραστώ τίποτα αυτή τη στιγμή ,γράφω γιατί θέλω περισσότερες πληροφορίες από εσάς! Παρακαλώ ανεβάστε σχόλια όσοι νιώθετε την αρνητική ενέργεια με το κουτάλι,όσοι αυτή την εβδομάδα νομίζετε σαν ο χρόνος να πηγαίνει λίγο πιο αργά η πολύ πιο γρήγορα!Όσοι έχετε κάποια ξαφνικά φλασακια απο κινήσεις σαν σκιές!
Όσοι γενικά έχετε αναρωτηθεί ότι συμβαίνει κάτι αυτές τις μέρες! Και τέλος όσοι εδώ και μια εβδομάδα είστε μονίμως ασθενείς με δέκατα η κομαρες η συνάχι που με ότι και αν παίρνετε δεν αντιμετωπίζεται.Έχω γράψει και έχω αφιερωση ατελείωτες ώρες για να σας δώσω όλα όσα μπόρεσα να δω από το πεδίο της έρευνας και τις εναλλακτικής πληροφόρησης ..παρακαλώ τώρα βοηθήστε με να συλλέξω πληροφορία και αριθμούς από όλη την Ελλαδα για όλα τα παραπάνω!Μοιράστε αυτό το άρθρο που έχει μορφή έρευνας.

http://www.katohika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *