Ο Ψωμιάδης “ζυγίζει” τις αποφάσεις του

Με προσοχή παρακολουθούν στη Νέα Δημοκρατίας τις κινήσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο σπεύδει να συναντήσει αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, ο γενικά «απρόβλεπτος» στις κινήσεις του Περιφερειάρχης, θα θελήσει το…..
προσεχές διάστημα να εκμεταλλευθεί το «λαϊκό» προφίλ που επί σειρά ετών φιλοτεχνήθηκε από τα ΜΜΕ, κινούμενος πιο «αντισυμβατικά» απέναντι στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος, ούτε βέβαια θα προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ, αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσει στη δημιουργία «κίνησης πολιτών» στα πρότυπα της Ιταλικής Λίγκας του Βορρά.

Προς το παρόν κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον του, αλλά ο ίδιος φροντίζει με υπονοούμενα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Πάντως, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του τόσο για συνεργάτες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για κορυφαία στελέχη που απέφυγαν να τον στηρίξουν δημοσίως τις προηγούμενες ημέρες. Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει με αφορμή την παρουσίαση προγράμματος για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, ίσως εκτονώσει την ένταση και τον εκνευρισμό του Π. Ψωμιάδη. Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό συμβεί, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τη στάση του από δω και πέρα.

Γι’ αυτό και αυξάνονται οι φωνές όσων θέλουν να «τελειώνουν τώρα» με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ώστε να τον «χρεώσουν» στην ακραία λαϊκιστική δεξιά. Κάποιοι άλλοι, με τους οποίους φέρεται να συμφωνεί και ο Πρόεδρος του κόμματος, υποστηρίζουν ότι: «δεν έχει νόημα να ανοίξουμε μέτωπο, υπό τις παρούσες μάλιστα συνθήκες για τη χώρα». Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τι σκέφτονται οι άλλοι, σημασία έχει τι σκέφτεται ο Ψωμιάδης γι’ αυτούς. Η αποκωδικοποίηση μιας φράσης του, στο ρ/σ ΒΗΜΑ 99.5, αποκαλύπτει και τις προθέσεις του. Είπε: «Περνάω το δράμα μου, τη σταύρωσή μου» και συνέχισε με νόημα: «Αν καταδικαστώ, θα ελευθερωθώ». Όπερ μεθερμηνευόμενο, «είμαι έτοιμος να απασφαλίσω»

http://www.statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΝΩΣΗ ΖΟΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΠΑΝΙΚΑ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΑΣΕ..

    ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ΄Σ ΘΑ ΦΑΖΩΜΑΤΣ..

    ΑΣ ΣΗΝ ΚΕΜΠΡΕΝ ΠΟΛΑ ΜΥΡΙΧΝΕ..

    Ε ΓΑΜΕΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕΡΕΑ ΚΑΙ ΚΙ ΧΟΡΤΑΖΝΕ ΤΑ ΜΟΥΧΤΕΡΑ..

    ΤΣΙΛΤΕΨ'ΣΟ ΚΑΤΣΙΝ Ε ΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΗΝ ΛΕΓΝΕ ΤΣΙΤΣΙΑΝ ΕΝ ..

    ΑΤΗΝ ΠΟΥ ΣΚΟΝΕ ΑΝ ΤΟ ΒΟΥΔ ΚΑΙ ΑΡΑΕΒΝΕ ΑΦΚΑΤΑΤΕΝ ΜΟΥΣΚΑΡ..

    ΑΙΚΑ ΕΠΙΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΑ ΚΕΦΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΗΡΑΧΑΤ..

    ΕΣΕΓΚΑΝ ΑΦΚΑΤΕΝ ΜΟΥΝ Τ'ΆΨΙΜΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑΝ ΧΑΝΤΖΕΦΚΟΥΜΕΣ..

    Ο ΣΚΥΛΟΝ ΜΑΛΙΝ ΑΛΑΖ ΟΧΙ ΤΕΠΙΑΤ..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΑ ΦΟΥΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ.ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *