βιομηχανικά εργαλεία

Η παραγωγή των προϊόντων στα βιομηχανικά εργαλεία όλο και αυξάνεται όσο αυξάνονται οι τεχνολογίες που τα αφορούν αλλά και η ζήτησή τους , αφού ζούμε στο απώγειο της παγκόσμιας βιομηχανικής ανάπτυξης. …

Η λίστα στα βιομηχανικά εργαλεία είναι τεράστια αφού μπορεί να περιλαμβάνει από ειδικές βίδες και μικροεξαρτήματα μέχρι και ολόκληρα συστήματα νέων βιομηχανικών τεχνολογιών.
Τα όργανα μέτρησης όπως μικρόμετρα, παχύμετρα, τα συστήματα οπτικών μετρήσεων,οι μηχανές μέτρησης αντοχής υλικών,τα κοπτικά εργαλεία και εργαλεία τόρνου,βιομηχανικοί και εργοστασιακοί ζυγοί ακριβείας, εξαρτήματα εργαλειομηχανών,διάφορα όργανα μέτρησης,συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής, ενδοσκόπια, όργανα υπερήχων, αντλητικά, ψεκαστήρες, μπαταρίες, βενζινοκινητήρες και πολλά ακόμη είναι από τα πιο διαδεδομένα βιομηχανικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται σήμερα. Έτσι η εστίαση των επιστημόνων σαυτά , οδηγούν στην ανάπτυξή τους αλλά και στις όλο ένα και περισσότερες χρηστικές και εξελιγμένες λειτουργίες τους.
Ένα από τα βασικά προϊόντα βιομηχανικών εργαλείων είναι και οι πάσης φύσης γεννήτριες.
Οι γεννήτριες χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους και για πολλούς σκοπούς και είναι φυσικά απαραίτητες για πολλές λειτουργίες.
Θα κάνουμε μία μικρή αναφορά σε ένα βιομηχανικό εργαλείο, τη γεννήτρια υδρογόνου.
Η γεννήτρια υδρογόνου είναι ένα βιομηχανικό εξάρτημα που παράγει υδρογόνο,και ακόμα καλύτερα, υδρογονοκίνηση. Η παραγωγή υδρογόνου από το νερό είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια,πολλές δεκαετίας ίσως και εκατονταετίες. Έχουν γίνει πάρα πολλές παντέντες πάνω σε αυτό το σύστημα, το βοηθητικό σύστημα τροφοδότησης υδρογόνου, το οποίο βγαίνει από το νερό σε κινητήρες εσωτερικής καύσεις, είτε αυτές είναι Diesel είτε βενζινοκίνητες και τα τελευταία χρόνια αεριοκίνητες.
Στα αυτοκίνητα μία γεννήτρια υδρογόνου, παράγει υδρογόνο από την ηλεκτρόλυση που γίνεται στο νερό. Είναι μία πολύ απλή διαδικασία,η οποία προσφέρει στον κινητήρα αυτοκινήτου μία οικονομία τάξεως 20% και άνω, με πάρα πολύ μικρή απώλεια έργου από το σύστημα αυτοκινήτου.
Σε ένα αυτοκίνητο μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 ακόμα και 3 γεννήτριες παραγωγής υδρογόνου πολλαπλασιάζοντας το υδρογόνο, άρα και προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στον κινητήρα.
Εκτός από την οικονομία, αυτά τα βιομηχανικα εργαλεια προσφέρουν μία αύξηση του έργου του κινητήρα,καθαρότερα καυσαέρια,βελτίωση της κατάστασης του κινητήρα του αυτοκινήτου,καθυστέρηση του δηλητηριασμού του καταλύτη σε αυτοκίνητα βενζινοκίνητα και μία περεταίρω ροπή στο αυτοκίνητο,δημιουργώντας την εικόνα ενός booster επιταχυντή.
Μέσα από όλη αυτή τη διεργασία, δεν έχουμε καμμία αποθήκευση, έχουμε παραγώγή και κατανάλωση απευθείας από τον κινητήρα του παραγόμενου υδρογόνου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *