ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ: Το παραμύθι της ‘’Πατριωτικής Δεξιάς’’ και οι ονειρώξεις του Τράγκα!!

Διαβάσαμε προ ημερών ένα άρθρο του Γιώργου Τράγκα με τίτλο: «Πανεθνικό Δημοκρατικό Μέτωπο και επανασυσπείρωση όλων των κεντρώων και κεντροδεξιών δυνάμεων». Το άρθρο αυτό έρχεται σε συνέχεια του θεατρικού έργου των
τελευταίων ημερών <<Η Δεξιά απέναντι στο ‘’ κομμουνιστικό κίνδυνο’’ του ΣΥΡΙΖΑ. >> που πρωταγωνιστής του είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο ‘’αντιμνημονιακός’’ Τράγκας με μια κολωτούμπα καλεί μέσα από το άρθρο του σε ένωση ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Αν. Έλληνες για να αντιμετωπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Οι πανικόβλητοι δεξιοί ολετήρες βλέπουν το κατοχικό καθεστώς να καταρρέει και τα κομματικά τους μαντριά να συνθλίβονται από την οργή του ελληνικού λαού που μεγάλο κομμάτι του εκφράζεται μέσα από τη Χρυσή Αυγή. Καταφεύγουν στη παλιά ξινισμένη συνταγή της ‘’ενωμένης πατριωτικής δεξιάς’’ απέναντι στον ‘’κομμουνιστικό κίνδυνο’’ του ΣΥΡΙΖΑ!!

Κατ αρχήν ο ΣΥΡΙΖΑ που η ηγεσία του άλλοτε σκύβει το κεφάλι στην Ουάσιγκτον κι άλλοτε στο Βερολίνο δεν έχει καμιά σχέση με τον κομμουνισμό. Είναι ένα νεοταξίτικο μόρφωμα με αριστερή προβιά που προωθεί όλα τα ιδεολογικά κόπρανα του «εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού». Κατά δεύτερον η ‘’ενωμένη πατριωτική δεξιά΄΄ είναι με τη σειρά της μια μεγάλη απάτη. Η ΝΔ, συνέχεια της προδικατορικής ΕΡΕ, ήταν πάντα ένα δουλικό κόμμα υποταγμένο πλήρως στο ξένο παράγοντα που φοράει εδώ και δεκαετίες τη μάσκα του πατριωτικού κόμματος. Οι προδοσίες των πατριδοκάπηλων της δεξιάς αμέτρητες: Από το ξεπούλημα της Κύπρου το 1974, του Μακεδονικού, τις υποχωρήσεις απέναντι στη Τουρκία, την υποταγή στις αντεθνικές νόρμες της Ε.Ε, το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις που δε διεκδίκησε ποτέ, την πλήρη αποδόμηση της παραγωγής και την αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων, μέχρι τη γενοκτονία που συντελείται στις μέρες μας και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με την χειραγώγηση μερίδας δικαστικών.

 Ο Τράγκας εντέχνως τοποθετεί τη Χρυσή Αυγή στη λεγόμενη ‘’δεξιά πολυκατοικία’’ μαζί με τα υποπροϊόντα της ΝΔ (ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ και λοιπούς εθνικόφρονες) . Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους. Οι ψοφοδεξιοί της ΝΔ αποπειράθηκαν όπως έκαναν και στο παρελθόν με άλλα δεξιά αποκόμματα να τους εξαγοράσουν. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και τότε ξεκίνησαν οι πολιτικές διώξεις εναντίων τους. Η ταύτιση της Χ.Α με τη Δεξιά εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως το κατοχικό καθεστώς καθώς βάζει ταβάνι στη μελλοντική εξάπλωση του εθνικιστικού κινήματος διότι το ταυτίζει και του προσδίδει όλες τις μετεμφυλιακές αμαρτίες της.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

alertgr.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *