Διαβατήρια

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Έλληνα Πρόξενο, Νικόλαο Πλεξίδα, της Γερμανικής πόλης του Ντίσελντορφ και τους υπαλλήλους του προξενείου οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβω τα ….
διαβατήρια πριν την αναχώρησή μας στην Ελλάδα.

Από εκει και πέρα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) κλείνει προξενεία για να μειώσει τα έξοδα του ελληνικού κράτους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπατριώτες μας σε διάφορα μέρη του κόσμου αλλά και να μην προωθούνται οι ελληνικές εθνικές μας θέσεις.

Όσο αφορά τον Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο, ακόμη να απαντήσει στο e-mail που του είχα αποστείλει. Καλά ξυπνητούρια κύριε πρέσβη.

Πάμε και στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου μετά από μία εβδομάδα ζήτησε να τους ενημερώσω για το δικό μου πρόβλημα. Μια εβδομάδα καθυστέρηση για τα ελληνικά δεδομένα θεωρώ ότι είναι μια άμεση και γρήγορη απάντηση!!!

Κύριοι της κυβέρνησης αλλά και των συναφών υπουργείων βρείτε τρόπους να λύσετε πρώτα τα θέματα των Ελλήνων υπηκόων και των ελληνικών συμφερόντων και όχι πρώτα τους ξένους με τα ξένα συμφέροντα.

Επι τη ευκαιρία, εάν οι Γερμανοί και οι ξένες τράπεζες δεν θέλουν να μας δίνουν λεφτά, ας μην μας δώσουν και να μας διώξουν από την Ε.Ε.. Αλλά ακόμη και η γιαγιά μου ξέρει, πώς τα συμφέροντα τόσο των Γερμανών όσο και των άλλων διεθνών τραπεζών είναι να μην μας διώξουν. Γιατί άραγε; Γιατί μας θέλουν εντός Ευρωζώνης χρεωμένους και πτωχευμένους; Αν γνωρίζει ο ανίκανος πρωθυπουργός, μαζί με τον άλλον τον ευτραφή, που συγκυβερνούν, ας μας απαντήσουν.

Από την άλλη πλευρά μην μου πείτε ότι οι ξένοι το κάνουν με την καλή τους την καρδιά….

Πρώτα οι Έλληνες υπήκοοι, ο λαός μας και τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και στην συνέχεια εάν υπάρχουν περίσσια χρήματα θα τα κάνουμε έμβασμα προς τις ξένες τράπεζες.

Και να πείτε στον ανίκανο πρωθυπουργό και στον ευτραφή συνάδελφό του ότι τα ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίου είναι Ελληνικά και όχι Ευρωπαϊκά.

Τελειώνοντας το κείμενο μου, όπως ακριβώς άρχισα, ευχαριστώ πολύ τον πρόξενο του Ντίσελντορφ κύριο Νικόλαο Πλεξίδα και τους συνεργάτες του που κατάφερα να έχω τα διαβατήρια μια μέρα πριν ταξιδέψω οδικός για την Ελλάδα ώστε να βαφτίσω το παιδί μου 10 μηνών βρέφος.

Εύχομαι με πολύ αγάπη σύντομα η πατρίδα μας να ανακάμψει δείχνοντας τον σωστό δρόμο και στα άλλα έθνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *