ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ – ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ….

Δείτε τις εικόνες……

http://anti-amazon.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    πρόσεχε το καλσόν μη σου φύγει πόντος 20 Απριλίου 2011 5:52 μ.μ.
    Και προσέχτε και λίγο τις μεγαλοστομίες σας. Υπάρχει και mossad που σκίζει κώλους στ΄ αλήθεια.

    20 Απριλίου 2011 4:37 μ.μ. ξεκίνα απο την μάνα σου.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    MHN ANΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.!!!!!. ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ….. ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΑΙΩΝ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.!!!!!!!. ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.!!!!. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ….. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ………………..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΠΟ TA IΔIA ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ-ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΙΟΝΙΑ-ΔΟΥΛΟΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μ αρεσει το μισο φεσακι,του παει πολυ.Πως τα καταφερνουν οι Ισδραηλιτες και φεσωνουν ολους
    τους ξενους αρχηγους κρατων.Βλεπε Bill Clinton,Obama και ολους τους αλλους.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    4:17 δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες, η αληθεια ειναι οτι οι θεσεις επιρροης και οι θεσεις εξουσιας δινονται σε προκαθορισμενα ατομα, κανενας "κοινος" θνητος δεν μπορει να διεισδύσει περα απο ενα σημειο οτι προσοντα και να εχει…ομως θα επιμεινω οτι οι ελληνες βρισκονται σε κατασταση υπνωσης, οχι ολοι βεβαια…αλλα εγω οταν βγαινω εξω εχω την εντυπωση οτι αυτα που γραφουμε και λεμε στα μπλογκς ειναι μια φαντασιωση…γιατι βλεπω ηλιθιους χαρουμενους "πολιτες" που περιφερονται σαν μην συμβαινει τιποτα και να ξεροσταλιαζουν στις καφετεριες…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
    Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

    Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

    Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

    «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

    Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

    Έχουμε και λέμε:

    1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

    2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

    3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

    Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

    Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

    Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

    και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

    Και σ'ανώτερα!

    Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/neo-leopard.html

    Reply
  7. Ανώνυμος

    4.09 ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΧΙ,357,δεν βρισκεται ο κοσμος σε υπνωση ,το αντιθετο μαλιστα καταλαβαινει τι ακριβως συμαβαινει,…ΑΛΛΑ…ΦΟΒΑΤΑΙ…και μαζι με αυτον φοβουνται και πολλοι που ξεχωριζουν ειτε για τις γνωσεις τους ,ειτε για τις ικανοτητες τους να ηγουνται,..και ετσι το πραγμα διαιωνιζεται.Οσο δυνατος και να εισαι αν δεν εισαι ενταγμενος σε ενα συστημα που να σε προωθει και να σε προστατευει..δεν μπορεις να κανεις τιποτα αν θες να επιβιωσης(δες τι πιστευαν και πως εφυγαν με μικρη χρονικη διαφορα(παπαδοπουλος κυπρου,πατριαρχης αλεξανδρειας,χριστοδουλος,ολο το επιτελειο του αλεξανδρειας και αυτοι που εμειναν πισω,κλπ.))..αντιθετα μαλιστα και ενας ανικανος οπως ο ΓΑΠ,αν ειναι με το συστημα της παγκοσμοιοποιησης τον βοηθανε και κυβερναει και χτιζουν θεσεις σιγα -σιγα εις βαρος του λαου ,και ο λαος που καταλαβαινει πιστευω σφιγγει τα δοντια και υπομενει…γιατι οντως φοβαται για την ιδια του την ζωη.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    …γιατί πολύ απλά, δεν έγινε το ολοκαύτωμα που σου επέβαλαν άνθρωπε 4.08. Είναι φτιαχτό και έχει αποδείχθει το καλύτερο χαρτί τους μεταπολεμικά για να πετύχουν πάρα πολλά.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    κακό ψόφο στους τρομοκράτες παλαιστίνιους. κρύβουν εκρηκτικά μέσα στα σχολεία τους. Και όταν τους "βρίσκουν" οι πύραυλοι τρέχουν σαν πουτάνες με τα σκατόπαιδα τους όπως ο παραπάνω στην φωτογραφία.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    αμα ειμαστε σε μαζικη υπνωση εσυ πως ξεφυγες?
    μηπως ειναι αυτοι σε μαζικη υπνωση?
    πως ενας λαος που εχει στη πλατη του το ολοκαυτωμα
    επιβαλεται με τον ιδιο τροπο?

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Δεν εχει ο παπαεβραιου το προβλημα, αλλα ο ελληνικος λαος που δεν καταλαβαινει τι συμβαινει. Εχω πειστει πλεον οτι ο κοσμος βρισκεται σε μαζικη υπνωση, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *