Άλλο λαός Πασοκ στην εξουσία…και άλλο ΛΑ.Ο.Σ – ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία


Ζούμε τον πλήρη ευτελισμό της πολιτικής, την πλήρη απαξίωση ενός συστήματος που ψυχορραγεί, και γίνετε επικίνδυνο πριν εκπνεύσει.
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως λαθρεπιβάτης στην εξουσία αυθαιρετεί σε κάθε ευκαιρία και αντιτάσσετε στην λαϊκή εντολή, καταστρατηγώντας την ετυμηγορία της 4η Οκτωβρίου 2009. Ερμηνεύει κατά το δοκούν τα πάντα δείχνοντας καθεστωτικές λογικές φασιστικού τύπου.
Γι αυτό ας πάρουν χαμπάρι ότι:
1. Η κυβέρνηση πρέπει να προσφύγει άμεσα στο λαό για να εγκρίνει η όχι τους χειρισμούς της, μιας και…
.

ψηφίστηκε με άλλο τελείως πρόγραμμα, από αυτό που εφαρμόζει.
2. Να προκηρύξει άμεσα έκτακτο συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ μιας και η κυβέρνηση είναι εκτός γραμμής, και το ΠΑΣΟΚ να αντικαταστήσει η και διαγράψει όσους κινούνται εκτός του ιδεολογικού πλαισίου του κινήματος που θέτει το προεκλογικό μας πρόγραμμα, το συμβόλαιο δηλαδή που υπογράψαμε με την κοινωνία.
Ήδη γίνετε γνωστό σιγά σιγά ότι αν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν προκυρήξη άμεσα συνέδριο Τοπικές Οργανώσεις, συνδικαλιστές, και πολλά απλά μέλη και φίλοι είναι έτοιμοι να συγκεντρώσουν υπογραφές, και να τους καταστατικά σε διαδικασίες, έστω και με προσφυγή στα δικαστήρια!!!!!. Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ είναι εξοργισμένα και έχουν ενώσει την φωνή τους με τον λαό που ζητά δικαιοσύνη, και δίκαιη κατανομή των βαρών στους έχοντες, και όχι ευκαιριακές συναλλαγές με τον Καρατζαφέρη και την Μπακογιάννη

http://mhpronomiouxos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *