Στήριξη από Παρίσι, Βερολίνο και Βιέννη, λαμβάνει ο Γ. Καμίνης

Σχόλιο lalei-kairia:
Κατέφθασαν οι εξωτερικές ενισχύσεις για τον κατ’εξοχήν νεοταξικό υποψήφιο για τη δημαρχία Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρωστάμε καλή κουβέντα για τον κ. Κακλαμάνη, αλλά η περίπτωση του “προοδευτικού” Καμίνη θέτει το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων. Μετά την άνοδο στην αρχιεπισκοπή ενός αχρώμου, αόσμου, αγεύστου,….
“προοδευτικού”, φιλοκυβερνητικού, φιλομετανάστου μητροπολίτου (Ιερώνυμος), την αρπαγή της εξουσίας με τα κατά συνθήκην, -δυσαναλόγως διογκωμένα- ψεύδη από τους σοσιαΛΗΣΤΕΣ, θα ζήσουμε άραγε την εκλογή ενός εχθρικού προς τον γηγενή πληθυσμό Δημάρχου;

Ποιος ξέρει; Άλλωστε εδώ δοκιμάζεται ο μαζοχισμός του Έλληνος. Εάν πραγματικά έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ, τότε, δικαίως, αυτός μας αξίζει.

Ο δήμαρχος του Παρισιού Μπερτράν Ντελανοέ που ένωσε τη φωνή του, υπέρ του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Αθηναίων Γ.Καμίνη, μαζί με εκείνες του δημάρχου Βερολίνου Κλάους Βοβεράιτ και της αντιπροέδρου των Πρασίνων στη Βιέννη Μαρίας Βασιλάκου, έστειλε το μήνυμα: «ο Καμίνης μπορεί να αλλάξει την πόλη».

Όπως αναφέρει Το Βήμα, την Παρασκευή, το μήνυμα στήριξης του σοσιαλιστή που κέρδισε το 2001 τον δήμο του Παρισιού από τη Δεξιά, και επανεξελέγη στη δημαρχία, δεν ήρθε… ουρανοκατέβατο.

Το επιτελείο του κ. Καμίνη κατά την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη» αναζήτησε λύσεις σε προβλήματα της ελληνικής πρωτεύουσας αξιοποιώντας τις εμπειρίες από τις τρεις ευρωπαϊκές πόλεις, Βιέννη, Βερολίνο και Παρίσι, και με τη βοήθεια του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ντελανοέ, όπως πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος του Βερολίνου και η κ. Βασιλάκου, περιέγραψε τον κ. Καμίνη ως έναν άνθρωπο που «έχει φιλοδοξίες για την πόλη του και είναι αποφασισμένος για καθημερινή δράση για τους συμπολίτες του».

Σημείωσε μάλιστα ότι η προηγούμενη ιδιότητά του ως Συνηγόρου του Πολίτη «του επιτρέπει να γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους προκειμένου να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους».

Εστιάζοντας στο πρόγραμμα του κ. Καμίνη για την Αθήνα, το χαρακτήρισε «ρεαλιστικό και φιλόδοξο», ενώ παράλληλα παρατήρησε ότι αυτό συνδυάζει «τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, για τις οποίες οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να είναι υπερήφανες. Συνδυάζει επίσης την πλούσια ιστορία της ελληνικής πρωτεύουσας με τα σύγχρονα στοιχεία, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή της». Μάλιστα ο κ. Ντελανοέ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Αθήνα «έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο τέτοιου βεληνεκούς. Έχει ανάγκη από έναν δήμαρχο, ο οποίος θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σημερινής Αθήνας, έτσι ώστε η Αθήνα να γίνει και πάλι μια σύγχρονη, διεθνής μητρόπολη, με σεβασμό στο περιβάλλον».
lalei-kairia.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μόνο οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν το ρόλο του Καμίνη. Παρ'ότι διαφωνώ σε πολλά με τον Κακλαμάνη, δεν θα αυτοκτονήσω ψηφίζοντας Καμίνη. Μεταξύ δύο κακών το μη χείρον βέλτιον.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ Ο ΧΑΜΙΝΗΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΑΒΟΥΡΗΣ (ΣΗΜΙΤΗΣ).
    Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ. ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού Τύπου η ρωσική κυβέρνηση πρόκειται να κατασκευάσει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια για τη Μόσχα, μέχρι το τέλος του 2012.
    Οι εργασίες για την κατασκευή τους έχουν ήδη αρχίσει και το χρονοδιάγραμμα θεωρείται ιδιαίτερα «στενό».
    Οι ρωσικές αρχές θεωρούν πως τα νέα αυτά καταφύγια χρειάζονται επειγόντως καθώς τα υπάρχοντα μπορούν να στεγάσουν μόνο το μισό πληθυσμό της πόλης, ενώ θεωρούνται και σχετικά απηρχαιωμένα.

    Επιπρόσθετα η διάταξη των καταφυγίων δεν επιτρέπει τη γρήγορη μετακίνηση σε αυτά του πληθυσμού που μένει μακριά από το κέντρο της πόλης.
    Οι αρχές έχουν θέσει ως στόχο τη στέγαση του συνόλου του πληθυσμού της Μόσχας σε αυτά μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.
    Μήπως ξέρουν κάτι που αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος;
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΣΧΕΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ
    Κ Κ Ε ΓΙΑ ΤΟ Ν Δ Τ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΨΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ……..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΚ…………

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *