Ρουά ματ από τον Ταμήλο: Έπαιζε σκάκι την ώρα της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Μιχάλης Ταμήλος έδειξε σε όλη την Ελλάδα την τρικαλινή διάλεκτο και κατάφερε να είναι το παράδειγμα ενός ανθρώπου που λόγω της χυδαιολογίας του μπέρδεψε την Βουλή με την στάνη…

Και ενώ οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει οργή, καθώς διεκδικούσε παραπάνω χρήματα για τις επιτροπές και πήγαινε ρόδια στη Βουλή για την γρουσουζιά, αποφάσισε να «χτυπήσει» ακόμα μία φορά.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Ταμήλος όχι μόνο δεν άκουγε αλλά έπαιζε σκάκι στο SMARTPHONE του.
«Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα …. μας». Έτσι είχε απαντήσει ο Μιχάλης Ταμήλος όταν όλοι του είχαν εναντιωθεί επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα για τις επιτροπές που συμμετέχει. Και για να ακριβολογούμε, η ακριβής απάντηση ήταν η εξής: «Ισις ι διμουσιουγράφ’ αντί να μας κατηγορίτ ιμας τσ βουλιευτές π πήγαμ κι ψηφίσαμ αυτά τα μέτρα, μας κατηγορίτ π ξύνουμ τ’…. μας».
Για την ιστορία, ο κ. Ταμήλος εκλέχτηκε βουλευτής επειδή δεν είχε κατέβει υποψήφιος ο Σωτήρης Χατζάκης. Είναι πολιτικός μηχανικός και έχει γραφείο στα Τρίκαλα. Υπήρξε δήμαρχος στο Δήμο Τρικκαίων για δύο τετραετίες αλλά απέτυχε να εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές.
Ο δήμαρχος Τρικαίων, Χρήστος Λάππας είχε κατηγορήσει τον Μιχάλη Ταμήλο πως άφησε πολλά χρέη μετά το τέλος της θητείας του. Ο ίδιος ο κ. Ταμήλος δήλωνε το 2011, πριν εκλεχθεί βουλευτής πως δεν έχει καθόλου χρήματα. Μάλιστα διαλαλούσε παντού ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τους φόρους.
Είχε εκδηλώσει και την συμπαράσταση του μάλιστα με έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο. Όταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είχε εμπλακεί στην υπόθεση Καρούζου, ο βουλευτής πήγε στην Βουλή με τέσσερα ρόδια. Ο λόγος; «Για να φύγει η γρουσουζιά και η γκαντεμιά».
Ο Μιχάλης Ταμήλος με το «μεγάλο» στόμα και την μεγάλη φαντασία αποφάσισε να σπάσει την μονοτονία της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης. Εξάλλου, τι είναι η συζήτηση γι αυτόν; Μάλλον τίποτα καθώς προτίμησε να κάνει ρουά ματ παρά να ασχοληθεί με την συζήτηση στο Κοινοβούλιο. Τελικά, αποδείχτηκε ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ένα εγκεφαλικό άθλημα, ή μήπως έτυχε να παίζει σκάκι επειδή απλά το διαθέτει το SMARTPHONE του;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *