Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό, με αφήνεις;

Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό, με αφήνΣυνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι βουλευτές……

και τα μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου στο θέατρο «Χυτήριο» με τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά στον Ηλία Κασιδιάρη για το «οι Συριζέοι θα τρώνε πόρτα».

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA δήλωσε μετά από μία βραδιά τρομοκρατίας και επίδειξης νταβατζιλικιού, η Χρυσή Αυγή, του 7 % προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν. Τόνισε μάλιστα πως αυτό εννοούσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης όταν είπε πως θα τρώνε πόρτα οι ανθέλληνες μαϊντανοί και οι Συριζέοι. Μάλιστα ο κ.Τατσόπουλος επεσήμανε «Θα τον παίρνουμε τηλέφωνο και θα λέμε, Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό μπορώ, θέλω να δω το Jesus Christ Superstar, με αφήνεις».

Και πρόσθεσε «αυτοί θέλουν να συνηθίσουμε αυτά τα νταηλίκια και τα νταβατζιλίκια, δείχνουν στον κόσμο ότι είναι συμπαθητικοί χοντρούληδες, ωστόσο λειτουργούν με όρους συμμορίας».

 πηγή…..iefimerida.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *