Αφιερωμενο σε όσους έλεγαν ότι ο Αντρεας ηταν “ανθρωπος των Αμερικάνων”

«CIA-O απόρρητος φάκελος του Ανδρέα»

Το Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βιβλίο των Μιχάλη Ιγνατίου και Μάριου Ευρυβιάδη «CIA-O απόρρητος φάκελος του Ανδρέα»
που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στην παρουσίαση είπε ότι……
κατά τη συγγραφή του βιβλίου διάβασε χιλιάδες, αποκτημένα με νόμιμο τρόπο, έγγραφα μυστικών υπηρεσιών και κανένα δεν είχε θετική αναφορά για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων τον χαρακτήριζαν ως «επικίνδυνο», «καιροσκόπο», «παθολογικό ψεύτη», μέχρι και «ψυχασθενή». Ο κ. Ιγνατίου εκτίμησε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου διάβασε κάποια από τα έγγραφα και αυτό επηρέασε και την εξωτερική του πολιτική, ενώ συμπέρανε ότι για να ήταν τόσο μισητός στους Αμερικάνους πρέπει να ήταν μεγάλος πολιτικός.

Ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Μάριος Ευρυβιάδης, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν δύο όψεις και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν υπέρ της Αμερικής που είναι υπέρμαχη του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και επέκρινε την χώρα που ακολουθεί πολιτική ισχύος. Ο κ. Ευρυβιάδης είπε επίσης ότι στις ΗΠΑ υπάρχει νόμος που επιτρέπει την έρευνα εγγράφων υψίστης διαβάθμισης, υψηλότερης από αυτά που διέρρευσαν στο Wikileaks. Στις ΗΠΑ, πρόσθεσε, η ελευθερία του λόγου και της έρευνας κατοχυρώνεται θεσμικά και συνταγματικά όσο σε κανένα άλλο σύστημα.

Για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον μεγάλο του δάσκαλο, τον «μεγαλύτερο οικονομολόγο της Ελλάδας του 20ου αιώνα», μίλησε ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, Θεόδωρος Καρυώτης. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, είπε ο κ. Καρυώτης δεν θα υπέγραφε το μνημόνιο και πρόσθεσε ότι, αν και διαπρεπής οικονομολόγος, δεν ανέλαβε ποτέ απευθείας τη διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων της χώρας, γιατί γνώριζε ότι αν ήταν κύριος υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής, η πολιτική του φθορά θα ήταν ταχύτατη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στις ΗΠΑ, το 1994, που σηματοδότησε μια νέα εποχή στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και στην προετοιμασία της οποίας συνέβαλε από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ήταν δύσκολο για τους Αμερικανούς, είπε ο κ. Βενιζέλος, να αντιληφθούν το βάθος της στρατηγικής του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος διέθετε στον ύψιστο βαθμό την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την εξέλιξη των πραγμάτων στον παγκόσμιο συσχετισμό δυνάμεων.

 OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

46 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ;
    ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ – ΒΑΣΙΚΑ -ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ;
    ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ;
    ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ε΄΄ΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;
    ΤΙΠΟΤΑ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;
    ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ;
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    Ο ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΤΟΝ ΕΧΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ – ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΑΛΛΑ Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ;

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GIORGOS

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    Reply
  3. p

    12.05 den einai thema orthografias mporousa na valo ton orthografo kai na grafo ala den mporo na se po to giati dimosia peran to oti exo grapsi eponima diafora arthra sta ellinika ala min fevgeis apo to thema mas an exeis apopsi grapse thn kai ase thn grafh kai thn orthografia afou monos to les oti mporei na eimaste kai makrigianides alla ligoi

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Όσοι γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες ελληνικές λέξεις κάνουν μεγάλο λάθος γιατί είναι καλύτερα να γράφεις στα ελληνικά έστω και με πολλά λάθη παρά να γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες δείχνοντας σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στους συμπατριώτες σου επειδή δεν γνωρίζεις καλά ορθογραφία.
    Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθη θυμηθείτε τον μεγάλο πατριώτη Μακρυγιάννη πως έγραφε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΆ;
    Μιχάλης Ιγνατίου (Κύπριος)
    Μάριος Ευριβιάδης (Κύπριος)
    Εμένα το Κύπριος μου λέει πολλά αλλά
    Ψάξτε λίγο και το παρελθόν αυτών των ανθρώπων και θα βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα.
    Νομίζω ότι δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.

    ΥΓ. Ό Γεωργιος Παπανδρέου το 1964 για το σχέδιο Άτσεσον, αν θυμάμαι καλά, είχε πεί "Μας χαρίζουν μια πολυκατοικία με την υποχρέωση να παραχωρήσουμε μια γκαρσονιέρα"

    Reply
  7. Ανώνυμος

    καλα το οτι τα σχεδιαζουν δεν σημαινει οτι τους βγαινουν κιολας. και τα γερακια τα εχουν στην μπουκα. μετα το ιρακ εχουν αναθεωρησει πολλα πραγματα.

    Reply
  8. P

    10.53 DEN LEO GIA TON LAO THS AMERIKHS POU SIMFONO KIMOUNTE POLI PIO POLI APO MAS ALA LEO GIA TA GERAKIA TOU PENTAGONOU POU PROGRAMATIZOUN GIA EKATO XRONIA ARGOTERA TOIS POLITIKES TON KRATON KAI EXO ZISEI PARA POLI KAI GNORISA KAI PROSOPA POU OUTE TO FANTAZESE

    Reply
  9. Ανώνυμος

    10.47 προφανως δεν εχεις ζησει στην αμερικη. ολα αυτα που λες τα λεν και οι ιδιοι οι αμερικανοι μεταξυ τους. Τι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι αμερικανοι θελουν πολεμο? αυτοι ειναι πιο προβατα απο εμας γιατι εχουν καλομαθει. αλλα σε λιγο θα φαν κι αυτοι ενα αγγουρακι και θα ξυπνησουν απο το ληθαργο.

    Reply
  10. P

    nai re vlakes o ANDREAS HTAN POLI ANTIAMERIKANOS OPOS EPISIS KAI O GAP OPOS EPISIS KAI O IGNATIOU OLOI ENANTION THS AMERIKHS EKEI MEGALOSAN EKEI TOUS SPOUDASAS OPOS TOUS SPOUDASAN KAI GIA TI SKOPO TOUS SPOUDASAN.AN HTAN ONTOS ANTIAMERKANOI SHMERA DEN THA ZOUSAN KAI DEN THA MEGALONAN SE AMERIKANIKO EDAFOS .APLOS THELOUN NA EPITELESOUN TO ERGO GIA TO OPOIO TOUS EFTIAXAN KAI AFOU THA TO PRAXOUN TOTE H TOUS DINOUN STON LAO H TOUS KATHARIZOUN OI IDIOI MHN XEHNATE TON SANTAM KAI ENA SORO ALOUS POU OI AMERIKANOI TOUS ANEDIXAN KAI TOUS ANEVASAN STIN EXOUSIA

    Reply
  11. Ανώνυμος

    λοιπον 9.07 συμφωνω μαζι σου για την ελλαδα ετσι ειναι τα πραγματα. Παντως πρεπει κι εσυ να ξερεις οτι σε κρισεις πολιτισμικες/οικονομικες οι κατεχοντες το πρωτο που κανουν ειναι να θολωνουν τα νερα με δαιμονισμους, προγολαγνειες και ψευτιδιλληματα ωστε αυτος που τρωει το αγγουρι να μην μπορει να σκεφτει λογικα και να δει που ειναι το προβλημα. Στην ελλαδα πολλα πραγματα θα ειχαν φτιαξει αν υπηρχε καταναλωτικο κινημα. Δηλαδη αν οι πολιτες ηταν οργανωμενοι και υπευθυνοι και δεν σκορπουσαν τα λεφτα τους. Ουτε εβραιομασονοι, ουτε κερδοσκοποι, ουτε ξενες δυναμεις. Και αλλες χωρες χρωσταν πιο πολλα απο εμας αλλα δεν γινεται χαμος. Ξερεις γιατι? Γιατι στις αλλες χωρες που δανειζουν ξερουν οτι θα τα παρουν πισω και δεν τους πιεζουν. Εχει και αλλη προεκταση η κουβεντα αλλα δεν θα την κανω εδω. Όσον αφορα τον Αντρεα σαν ακαδημαϊκος δεν ηταν και πολυ του συστηματος. Αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να διαβασει τα αρθρα που δημοσιευσε σαν καθηγητης. Απλα αλλιως τα υπολογισε και αλλιως του βγηκαν και απο ενα σημειο και περα τα παρατησε ολα. Και μην βλεπεται τον αντρεα μονο απο το 1981 και μετα. Ο αντρεας ηταν στην πολιτικη τουλαχιστο μια 20ετια ηδη οταν εγινε πρωθυπουργος. Απετυχε και μετα αρχισε κι αυτος να σκεφτεται μονο τον εαυτο του.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    γουσταρω να βγαλει ο κατσανεβας κανενα βιβλιο να δουμε τι θα λεει για τον πεθερουλη του

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αν διαβάσετε το βιβλίο που έγραψε ο γιός του για αυτόν θα καταλάβετε τι άνθρωπος ήταν και γιατι βρισκόμαστε σήμερα σαυτήν την κατάσταση. Ο γιός του, όχι κανένας κοματικός εχθρός ή φίλος.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Βρε μπουνταλάδες, είναι πασίγνωστος και φανατικότατος ανδρεικός πασοκτζής ο Ιγνατίου.

    Τι περιμένετε να γράψει για τον σιδερένιο του ήρωα ???

    Βρε ουστ…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ο Πασοκάνθρωπος Ιγνατίου προσπαθεί να φτιασιδώσει το προφίλ του πιό λαοπλάνου πολιτικού που οδήγησε την χώρα στα υπέρογκα δάνεια και στην σταδιακή εξάρτηση της χώρας απο τους διεθνείς τοκογλύφους.Ο γυιός του Γιωργάκης άξιος συνεχιστής του ανθελληνικού του έργου προσπαθεί και για την ώρα τα καταφέρνει περίφημα, να τον ξεπεράσει.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Η συζήτηση αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πράκτορας της Αμερικής η όχι δεν έχει κανένα νόημα. Είναι η συνήθης απίστευτη ηλιθιότητα των Ελληνων να ασχολούνται με συνωμοσίες για να δικαιολογήσουν την ανοησία τους. Όποιος θέλει να κρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου μπορει να το κάνει από τις πράξεις του ως πολιτικού από το 1958 που ήρθε στην Ελλάδα με πρόσκληση από τον Κ Καραμανλή μέχρι το θάνατό του. Η ευφυία του ειναι δεδομένη, η ικανότητες του μεγάλες, το έργο του για την Ελλάδα καταστροφικό. Παπανδρέου και Μητσοτάκης υπήρξαν οι ωλετηρες της χώρας. Σήμερα πληρώνουμε τισ ανομίες και αθλιότητες αυτών των δύο ανδρών.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Προς 2.06
    Εγώ νομίζω ότι το internet εξελίσετε σε μεγαλύτερη γάγγραινα απο την TV.
    Καποιοι νομίζουν, ότι, ότι βρίσκουν εδω μέσα, ανώνυμο, χωρίς καμία πιστοποιήση, είναι και η αλήθεια , σε αντίθεση με οτι ακούν στην τηλεόραση.
    Ολα πηγάζουν απο την αδυναμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, σε κριτική σκέψη και λογική.
    Ο λαός ειναι αφελής, χαζός, και παράλογος.
    Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολη λύση! Η λύση ίσως ειναι 50ετής κυβέρνηση απο 20 πατριώτες, που θα ξαναθέσουν απο την αρχή τις βάσεις για την παιδεία και την ανάπτυξη του πνεύματος.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    O Ανδρέας έλεγε τότε, έξω οι βάσεις και τις ''έδιωξε'', αφού προηγουμένως γνώριζε πως υπήρχε συμφωνία ότι θα τις απέσυραν ούτως η άλλως οι Αμερικάνοι γιατί τους ήταν άχρηστες πλέον(απαρχαιωμένα οπλικά συστήματα.
    Και οι ΠΑΣΟΚΟΙ τότε ένοιωθαν υπερηφάνεια για τον γαμάω αρχηγό τους.
    Μια ζωή τους δούλευε, όπως και με την ΕΟΚ βεβαίως βεβαίως.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΡΟΙΣΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΛΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    3:27 ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΗΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    Reply
  22. Μαζεστίξ

    πραγματικά γελάω όταν διαβάζω ότι "ο Καραμανλής ήταν εμπόδιο στα σχέδια των Αμερικανών και γι αυτό τον έριξαν".
    Έλεος ρε παιδιά, ξυπνάτε λίγο!
    Ο Καραμανλής, το "εμπόδιο των ΗΠΑ", είχε προαναγγείλει εμμέσως πλην σαφώς την προσφυγή μας στο ΔΝΤ.
    Μέρος του παιχνιδιού ήταν και ο Κωστάκης.
    Και όταν πια είχε χάσει την πολιτική δύναμή του, αποφασίστηκε η αντικατάστασή του από το Γιωργάκη, που ως καινούριος θα ήταν άφθαρτος- γι αυτό και πήρε τα μέτρα στόν πρώτο χρόνο και φυσικά επειδή ως ΠΑΣΟΚ ελέγχει τα συνδικαλιστικά σωματεία.
    Μην εθελοτυφλείτε άλλο.
    Σε λίγο θα νοσταλγήσετε το Σημίτη και το Μητσοτάκη…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ο Δημιουργός της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Α.Παπανδρέου ευθύνεται για το κατρακύλισμα της χώρας με τα τόσα δάνεια που πήρε απο το εξωτερικό προκειμένου να δημιουργήσει τρείς γενιές κηφήνων μεν αλλά ορκισμένων ψηφοφόρων του …
    Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ αμερικανός πολίτης ΓΑΠ είναι – απλά – πολύ χειρότερος: είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
    "Το μήλο κάτω απο τη μηλιά πέφτει …"
    Βέβαια, ο μπαμπάς ήταν πιο έξυπνος: ακόμη και όταν είχε πέσει στο ναδίρ της πολιτικής και ατομικής αξιοπρέπειας (ως … δανειολήπτης απο τους υπουργούς του προκειμένου να ζει πολυτελέστατα με τη Μιμή στο παλάτι της Εκάλης) είχε φροντίσει έτσι ώστε πάμπολοι ελεεινοί χρυσά-αμοιβόμενοι "δημοσιογράφοι" να τον εξυμνούν …
    Ο ΓΑΠ μάλλον δέν θα τα καταφέρει:
    Όταν αποκατασταθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα, αυτός (ως αρχηγός της σημερινής ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) και οι όμοιοί του ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου κλπ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ στην Πλατεία Συντάγματος μετά απο τις σχετικές δίκες. Ο – πρώην φίλος τους – Τσαουσέσκου και η Έλενα τους περιμένουν …

    Reply
  24. Ανώνυμος

    303.. ψάχνεις εσύ τώρα…. να βρεις λογική και τσίπα σε ψηφοφόρο του πασοκ.., τι περιμένεις να σου απαντήσει, πες μου??? όσοι έχουν απομένει .. είναι εγκεφαλικά ανάπηροι

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ.Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ,ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΙΜΑΙ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Πρασινοφρουρέ είδαμε ότι η λογική του βολέματος οδηγεί σε κρίση οπότε το κόμμα σου έχει πεθάνει. Στη θέση του θα γεννηθεί κάτι άλλο που θα θέλει αξιοκρατία και ανάπτυξη αντί για κρίση και αυτό θα ψηφίσουμε. Και όταν θα γίνει αυτό οι άχρηστοι, οι βολεμμένοι και τα κομματόσκυλα σαν εσένα δεν θα έχουν καμμια θέση 🙂

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!

    ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑΞΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟΣΑΜΑΡΑ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Η ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ?
    ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ?
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ?
    ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΡΟΖΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ?
    ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ…
    ΑΡΑ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ…
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ.ΑΣ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    Reply
  30. Μαζεστίξ

    Κακά τα ψέματα, όποιος γνωρίζει για την "κίνηση των έξι", που ήταν μια πρωτοβουλία από Παπανδρέου, Ίντιρα Γκάντι, Νιερέρε,Αλφονσίν, Ντελαμαντρίντ, Ουλωφ Πάλμε για τον αφοπλισμό των ΔΎΟ υπερδυνάμεων, όποιος ξέρει τους αγώνες του υπέρ του Παλαιστινιακού λαού, του Σερβικού λαού και του λαού της Λιβύης, τότε που οι ΗΠΑ και η ελληνική δεξιά αποκαλούσαν τρομοκράτες τους Αραφάτ, Καντάφι, Μιλόσεβιτς, όποιος ξέρει τουλάχιστον τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρήσει τον Παπανδρέου (τον Ανδρέα εννοείται… ο Γιώργος είναι άλλο φρούτο) πράκτορα των Αμερικάνων.
    Αφού ήταν συνεχώς στο πλευρό όποιου πολεμούσε την Αμερική! Είναι ενάντια στη λογική αυτή η θέση.
    Να πει κάποιος για την πολιτική του, τη φορολογία του, τους διορισμούς, το δημόσιο, αυτά είναι άλλη ιστορία και υπάρχουν πολλά δίκια στην πλευρά που υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με την πολιτική του έκανε μεγάλη ζημιά στη χώρα. Άλλοι πάλι λένε το αντ΄θετο.
    Αυτά είναι αμφιλεγόμενα.
    Αλλά ότι ήτανε βαλτός των ΗΠΑ δεν προκύπτει από κάπου, αφού έκανε μονίμως τα αντίθετα από αυτά που θα έκανε λογικά ένας πράκτορας των ΗΠΑ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Άλλο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλο υιός (ΓΑΠ).

    Κι όμως ανώνυμε από πάνω σανό τρως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν από τότε γνωστό, ήταν το μαύρο πρόβατο των Αμερικάνων.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΑΣΟΚ!
    Πατέρα-Αναπαύσου-Συνεχίζω-Ολοκληρωτική-Καταστροφή!
    Και πεθαμένος ακόμα προσπαθεί να μας αποκοιμίσει και να καταστρέψει το μυαλό μας και την ορθή μας σκέψη.
    Ψευτιές, ψευτιές και αλητείες.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΠΙΟΣ ΒΡΕ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΙΝΤΕ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
    ….ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ….

    http://www.youtube.com/watch?v=myjDr_KeTEw

    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και σταματήσουμε να τρώμε ό,τι μας ταΐζουν οι δήθεν των ΜΜΕ. Κάπως ανάλογα συμβάλουν όλοι οι ψευτοεπαναστάτες στο ανεβοκατέβασμα της κάθε κουράδας στην εξουσία.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *