Αντίδραση της Χρυσής Αυγής για τους Μουσουλμανικούς τάφους στο Ηράκλειο

Την αντίδραση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη Σταύρου Καρεφυλλάκη προκάλεσε η είδηση της…
κατασκευής 50 μουσουλμανικών τάφων στο ΗράκλειοΣύμφωνα με το PrismaNews, ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, απευθύνει μια σειρά ερωτηματικών καλώντας τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη να δώσει απαντήσεις.

Ο δήμος Ηρακλείου προχωρά στη δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους που μένουν στην πόλη με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε έπειτα από αίτημα της αραβικής κοινότητας της πόλης πριν από ένα χρόνο.

Ο χώρος αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό σημείο, μέσα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με τους τάφους να πληρούν τις προϋποθέσεις της θρησκείας των μουσουλμάνων που θέλουν το σώμα του νεκρού να “κοιτάει” προς τη Μέκκα.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του αναφέρει:

“Ο Δήμος Ηρακλείου μάλλον έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, έτσι θα λύσει και την επιτακτική ανάγκη ταφής αλλοθρήσκων κατά τον αντιδήμαρχο. Για 50 μουσουλμανικούς τάφους, θα πληρωθούν 1,5 εκατομμύριο ευρώ! 30.000 ο τάφος σαν πολλά δεν είναι βρε «πατριώτες»;

Τα ερωτήματα είναι σαφέστατα:

1) Γιατί δεν πληρώνουν και διαμορφώνουν οι μουσουλμάνοι τους τάφους τους όπως οι Έλληνες αν θέλουν να ταφούν στην Ελλάδα;
2) Γιατί δεν πληρώνει η μουσουλμανική κοινότητα;
3) Γιατί κοστίζει 30.000 ευρώ ο κάθε τάφος;
Ο κ. Κουράκης έχει να απαντήσει σε πολλά ακόμη ερωτήματα πολύ σύντομα και μάλιστα… επίσημα”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *