Δέν πανε καθόλου καλά!!!Η τραπεζίτες ζήτησαν να μειωθεί ο μισθός των υπαλλήλων τους

Ενα σκασμό λεφτά σας έδωσε το κράτος,αλλά τόσα κέρδη και πάτε να βγάλετε και άλλα χρηματά…
Με πρότασή τους στη χθεσινή συνάντηση με το προεδρείο της ΟΤΟΕ, οι διοικήσεις των τραπεζών πρότειναν…
μείωση των βασικών αποδοχών των τραπεζοϋπαλλήλων που φθάνει το 8% έως 10%.
Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση προβλέπει την μείωση κατά 8% του βασικού μισθού και των χρονοεπιδομάτων των υπαλλήλων, με την τελική μείωση να….
φτάσει το 10%.

Από την πλευρά της η ΟΤΟΕ απέρριψε την πρόταση και αποχώρησε από την συνάντηση

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    3:32 ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: "ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ… ΒΙΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΟΥΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΖΕΙ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ"; ΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ -ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ- ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΤΩΝ (ΕΠΙΣΗΣ ΗΛΙΘΙΩΝ) ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ, ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ. ΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ…

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ …ΣΤΗΝ ΖΩΗ Κ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ WHAT'S NEXT ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΑΙ Κ' ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΜ….ΣΕΣ. ΕΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ? ΑΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ …. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ BONUS,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    EXTRA ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ "MONEYMASTERS" ΣΤΟ GOOGLE VIDEO ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ Μ Α Κ Ρ Ι Α ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ZEITGEIST ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ Α Ι ΑΥΤΟ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ! ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    1:34 αν εννοείς εμένα που μιλησα για τις δουλειες των άλλων, δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος και δουλεύω περίπου 16 ώρες τη μερα, ενίοτε και περισσότερο. δεν συνεργαζομαι ουτε θα συνεργαστω με λαθρομεταναστες.οποτε βρισκω χρονο παω παντα στην υπαιθρο και θελω να ειμαι εκει οσο το δυνατον περισσοτερο και να ασχολουμαι με χειρωνακτικες αγροτικες εργασιες που θεωρω και την τιμιοτερη δουλεια. η δουλειά που κάνω δεν αφήνει όσες ώρες μείνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εκτός εργασίας, (εκτάκτως δηλαδή μπορεί να χρειαστεί να είμαι στο πόδι για ψύλλου πήδημα) στη δουλεια μου δεν παραπονιέμαι τοσο για αυτο (επειδη οι ωρες ειναι ετσι η επειδη ανα πασα στιγμη μπορει να χρειαστει να ακουσω τον καθε ενα με το μακρυ και το κοντο του), αλλα επειδη ακομα και ετσι δεν ειμαι απολύτως βέβαιος οτι συμβάλλω παντα οσο πιο αποτελεσματικα θα μπορουσα στη σωτηρία της πατρίδος. απώτερος στοχος μου ειναι η αυτεπαρκεια 100% και να παψω εντελως να σχετιζομαι με το αστικο περιβαλλον το οποίο μας έχει εγκλωβίσει όλους ειτε το βλέπουμε είτε όχι, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ποιοι είστε εσείς που κρίνετε τις δουλειές των άλλων?
    Τεμπελόσκυλα που τους ταΐζουν οι μπαμπάδες τους?
    ή ζηλόφθονες που δεν μπορείτε να έχετε έστω και μια τέτοια δουλειά?
    Σκατοελληνες μια ζωή.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12:45, αν ειναι αγχωδης η δουλεια, να σηκωθουν να φυγουν. ειδάλλως κάποιος μπορεί να σου αντιτείνει οτι "Δεν υπάρχει πιο μίζερη και αγχώδης δουλειά απο αυτη του νταβατζή.Δεν ειναι καθόλου εύκολο να ασχολείσαι με ξένα λεφτά.Παλαιότερα ήταν πολύ καλή δουλεια.Τώρα είναι χάλι μαύρο οι περισσότεροι έχουν πολλά προβλήματα υγείας λόγω άγχους αφού τους πιέζουν αφόρητα για κέρδος βάζοντας τους στόχους." αλλα ξέχασα, τα υπομενουν ολα οχι για αυτους, "για τη φουκαριαρα τη μανα τους". αυτο το πρόστυχο "αμαρτησα για το παιδί μου" εχει σκοτώσει την Ελληνική κοινωνία και έχει σταυρώσει-κυριολεκτικά τα παιδία για τα οποία έγιναν οι αμαρτίες. Σε τι διαφέρει απο το Ιουδαϊκό "το αιμα αυτου εφ ημας και επι τα τεκνα ημων";

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Δεν υπάρχει πιο μίζερη και αγχώδης δουλειά απο αυτη του τραπεζικού.Δεν ειναι καθόλου εύκολο να ασχολείσαι με ξένα λεφτά.Παλαιότερα ήταν πολύ καλή δουλεια.Τώρα είναι χάλι μαύρο οι περισσότεροι έχουν πολλά προβλήματα υγείας λόγω άγχους αφού τους πιέζουν αφόρητα για κέρδος βάζοντας τους στόχους.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα

    που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι

    να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει

    έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντας το πέρα

    πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησή του.

    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,

    όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

    εκείνο το Όχι -το σωστό – εις όλην τη ζωή του.

    Κ.Π.Καβάφης 1901

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Δεν υπάρχει πιο μίζερη και αγχώδης δουλειά απο αυτη του τραπεζικού.Δεν ειναι καθόλου εύκολο να ασχολείσαι με ξένα λεφτά.Παλαιότερα ήταν πολύ καλή δουλεια.Τώρα είναι χάλι μαύρο οι περισσότεροι έχουν πολλά προβλήματα υγείας λόγω άγχους αφού τους πιέζουν αφόρητα για κέρδος βάζοντας τους στόχους.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΜΟΥΡ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ MAT ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΛΟΓΧΙΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΤΑΝ.

    ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΠΤ ΑΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΕ….

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *