ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…!!!

Φτασαμε τα 4 χρονια που μας σωζουν οι εταιροι και παμε για περισσοτερο σωσιμο….
Φανταζομαι οτι και τον μαναβη της γειτονιας σας να ρωτησετε θα σας πει οτι αυτο το πραγμα που κανουμε δεν βγαινει πουθενα….

Δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις ποιον σωζουμε με αυτο το ληστρικο προγραμμα….
Ειναι μια “αρπαχτη” που σκοπο εχει να ξελιγωσει αυτους που ειχαν κατι στην ακρη η ακομα κι ενα σπιτι…
Η πρωτη βιαιη ανακατανομη πλουτου που εγινε προσφατα ηταν τοτε με το χρηματιστηριο.Μονο απο τα ασφαλιστα ταμεια χαθηκαν
5 δις ευρω…Με τους πάντες να παρανομούν, να γίνεται τζίρος περιπου 2 δις ευρω. ημερησίως και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να παρακολουθεί αμέτοχη.!!!
Τα περισσοτερα κεφαλαια που αρπαχτηκαν τοτε πηγαν σε εγχωρια λαμογια και δεν ανοιξε ουτε ρουθουνι….
Ακουστε λοιπον πως εγινε η δευτερη αρπαχτη…
Η Ελαδα δανειζεται απο τις περιφημες αγορες οπως και ολες οι χωρες.Οι οποιες αγορες ειναι τοκογλυφικα ξενα funds.Δηλαδη κυριως Εβραιοι απατεωνες και τοκογλυφοι(Rochild,Rocfeller και λοιπα μπουμπουκια) εχουν συστησει καποιες ιδιωτικες εταιριες και δανειζουν. Απλως η λεξη αγορες ακουγεται ομορφοτερα και δεν τρομαζει τους λαους.Ασε που δινει κυρος και στον δανειστη αλλα και στον δανειζομενο….Φανταζεστε τον εκαστοτε Πρωθυπουργο να εβγαινε και να ελεγε σημερα βγηκαμε και δανειστηκαμε απο τοκογλυφους????…..Θα γινοταν χαμος…..!!!
Σκοπος των ΜΜΕ και λοιπων παρακλαδιων ειναι να σας μπερδευουν και να μη καταλαβαινετε….
Τι προσπαθουμε να σωσουμε με τα λεφτα του μνημονιου,των αλογιστων φορων και τις ανακεφαλαιοποιησεις….???…..Τις τραπεζες που χρεοκωπησαν και να εξοφλησουμε τους δανειστες ωστε καποια στιγμη να ξαναδανειστουμε….
Τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ που ανηκουν κυριως σε αυτους που μας δανειζουν!!!!!!!!
Τρελαθηκα????…..Ψαχτε να δειτε πχ ποιος ειναι ο βασικος μετοχος της κατα τα αλλα ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…..

Αυτοι που μας δανεισαν λοιπον και ξαναχρεωνομαστε για να δωσουμε τα λεφτα στις τραπεζες που ανηκουν σε αυτους…..δεν ειναι απιστευτο???……..δανεισαν την Ελλαδα με επιτοκιο 7 και παραπανω τις εκατο….
Ο λογος ειναι απλος…..ΤΖΟΓΟΣ…..η Γερμανια που δεν εχει φοβο γιατι εχει δυνατη οικονομια δανειζεται με 1 τις εκατο….αλλα εκει δεν υπαρχει ρισκο γιαυτο και μικρο το επιτοκιο…
Τι εγινε λοιπον επι της ουσιας….Δανεισαν μια χωρα,την Ελλαδα, που δεν εχει δυνατη οικονομια με ενα μεγαλο επιτοκιο αναλαμβανοντας αυτοματως το ρισκο….
Ειναι σαν να παιζεις στο στοιχημα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ το να νικησει η Βεροια με αποδοση 7 η και παραπανω….
Μεγαλο επιτοκιο στα λεφτα σου αν το κερδισεις αλλα αναλαμβανεις το ρισκο της ηττας….
Πες οτι το παιζεις και στο τελος χανεις…..Πας στον ΟΠΑΠ να ζητησεις τα λεφτα σου πισω επειδη δεν κερδισες?????
Θα μου πεις το ιδιο ειναι?…..ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ….οπου υπαρχει τζογος ειναι ακριβως το ιδιο….Μονο οι λεξεις αλλαζουν και ομορφαινουν η γινονται ακαταλαβιστικες μονο και και μονο για να πιαστεις ηλιθιος….

Και τι γινεται τωρα???

Κυριοι εσεις που κρατατε την τυχη της πατριδας και ενος δοκιμαζομενου λαου στα χερια σας ξερετε οτι αν δεν δωσετε τα λεφτα που εχασαν στο τζογο τα λαμογια οι δανειστες πισω,η χωρα μπορει να επιβιωσει….και οσον για τις μπουρδες οτι δεν θα μπορουμε να εισαγουμε πετρελαιο και φαρμακα….καντε συμφωνιες ανατολικα στην Ασιατικη αγορα….εκει οι Βοοκmakers παρακαλανε….

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(εκει που ανηκουν δηλαδη) τους φονιαδες ενος λαου και μην διαπραγματευεστε την αξιοπρεπεια αλλα και την υπαρξη του πιο παναρχαιου εθνους!!!!!!!!!!!!!!!

SINOMOSIOLOGOS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *