ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΟΚ στην Ελληνική κυβέρνηση

Οι πληροφορίες που λαμβάνει η κυβέρνηση Τσίπρα από τους ευρωπαίους εταίρους όχι μόνο καλές δεν είναι αλλά βάζουν ταφόπλακα μέχρι τον Μάιο σε επίπεδο αρχηγών για την Ελλάδα! Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του planet-greece…

Mε την επίσημη πλέον επιβεβαίωση για το έκτακτο Εurogroup στις 11 Φεβρουαρίου, θα συζητηθεί το θέμα την Ελλάδα. Όμως, η βόμβα που έσκασε – σε επίπεδο πληροφορίας – στην ελληνική κυβέρνηση είναι ότι την επόμενη μέρα, 12 Φεβρουαρίου στη σύνοδο κορυφής των αρχηγών κρατών-μελών ΔΕΝ θα συζητήσουν πάλι για την Ελλάδα!

Η Γερμανία φαίνεται ότι έχει επιλέξει να κρατήσει την πιο σκληρή στάση που μπορούσαμε ως χώρα να φανταστούμε ποτέ, βγαλμένη μες από τους χειρότερους εφιάλτες μας.

Φαίνεται ότι στο Eurogroup ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν έχει σκοπό να εκθέσει τις απόψεις της χώρας του, ούτε να έρθει σε αντιπαράθεση με την Ελλάδα. Κι αυτό γιατί ήδη έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο αντιελληνικό μπλοκ, ιδιαίτερα από Φιλανδία, Ολλανδία αλλά και Γαλλία, κάτι που κάνει τους Γερμανούς να κρατούν στάση αναμονής, επιλέγοντας τον δρόμο της φαινομενικής σιωπής. Θα είναι τέτοια η επίθεση και οι πιέσεις των υπολοίπων προς την Ελλάδα που η όποια γερμανική παρέμβαση θα θεωρείται απλά εκ των ουκ άνευ.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-greece, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη βόμβα, που θα σκάσει στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, στην Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε.

Η πληροφορία αυτή, που έχει φτάσει στο Μαξίμου, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να γίνει η παραμικρή κουβέντα στη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, σε επίσημο επίπεδο, με πρωτοβουλία της ίδιας της Μέρκελ!!! Θυμίζουμε ότι Ελλάδα και Γερμανία κάθονται δίπλα – δίπλα στη Σύνοδο, αφού η τοποθέτηση γίνεται με αλφαβητική σειρά, βάσει του λατινού αλφάβητου.

Η αντζέντα της Συνόδου Κορυφής περιλαμβάνει ΜΟΝΟ το θέμα της τρομοκρατίας στην Ευρώπη και το πιο πιθανό είναι ότι η Γερμανία θα πει “όχι” στην συζήτηση εκτός ατζέντας του ελληνικού προβλήματος, παραπέμποντας στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών των μελών της ΕΕ για τις 16 Φεβρουαρίου και σε επίπεδο αρχηγών, στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, τον Μάιο!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *