Περικοπές και στον οβελία του στρατού

Η κρίση έχει και τα καλά της

Για λόγους οικονομίας, ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να κάνει περικοπές και στον παραδοσιακό εορτασμό που γινόταν στα στρατόπεδα με ορχήστρες και υψηλούς προσκεκλημένους ανήμερα του Πάσχα. Η ηγεσία του υπουργείου ζήτησε μάλιστα να μην υπάρξει καμμία ιδιαίτερη προετοιμασία από τα στρατόπεδα που θα…..
επισκεφτεί. Προεραιτικό είναι και το σούβλισμα.

Ετσι θα σταματήσει η εκμετάλευση των φαντάρων που έκαναν τους σερβιτόρους και τους διασκεδαστές, για να φανε, να πιούν και να γλεντήσουν ΤΖΑΜΠΑ οι αξιωματικοί του Ε.Σ.

Επίσης θα σταματήσουν και οι ηλίθιες επισκέψεις των πολιτικών στα στρατόπεδα που αναγκαζαν τους φαντάρους να περνουν πραγματική ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να ετοιμασουν τα πάντα και την ημέρα του Πάσχα να αισθάνονται ότι περνούν απο επιθεώρηση.

 OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ερχοταν και οι κυριες(;) των ταλαιπωρων γαλοναδων, να λαδωσουνε ολοι μαζι τ αντερακι τους,διαταζοντας τους φανταρους.
    μερικες βεβαια ετρωγαν και κατι αλλο…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
    καλη ανασταση.και επι του θεματος ολα καλα και πολυ καλα εκαναν και σταματησαν την εκμεταλευση του φανταρου αυτεσ τις αγιες μερες αλλα εκοψαν και τα αρνια για τους φανταρους σε στρατοπεδο με 60 φανταρους που εμειναν μεσα με υπηρεσιες τους εστειλαν 4 αρνακια για να φανε αν ειναι δυνατον τοσα χρονια πληρωνε ο ελληνικος λαος τα φαγοποτια ολα αυτων που μαζευονταν στο καθε στρατοπεδο και τωρα για 60 αντρεσ 4 αρνακια?ελεος τα παντα μεσα στο στρατο που υπηρετει το παιδι μου τους τα πληρωσαμε και στο φαι τον παιδιων περικοπες?αρε αυτους ολουσ σε καραβι καικαι βυθισμα μακρια απο δω για να μην βρομισουν περισοτερο την ΕΛΛΑΔΑ μας

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΟΥΣΤ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΧΑ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ.ΠΡΑΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΓΡΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΒΟΛΕΨΕ.

    Reply
  6. Εχθρός προ των πυλών

    Τον κακό σου τον φλάρο. Οι Αξιωματικοί την συμμετοχή τους την πλήρωναν. Οι πολιτικάντιδες ήτανε τζαμπατζήδες. Οταν γράφεις για Αξιωματικούς και γενικότερα για Στρατιωτικούς να πλένεις το στόμα σου.Εχουν δώσει τόσα και τόσα και είναι οι μοναδικοί που δεν αντέδρασαν όταν τους κατακλέψανε τους μισθούς. Αυτά και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (το εννοώ)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΒΕΝΖΕΒΟΥΛ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *