Και οι πεθαμενοι εχουν…..λεφτα

Ο πιο αποτυχημενος υπουργος οικονομιας αλλα και εκλεκτος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ αφου παρ’ολους τους φορους που εβαλε απετυχε σε οποιο σχεδιο ειχε….σκεφτηκε……
Βρε παιδι μου απο τους ζωντανους οτι ειχα να παρω το πηρα,απο εκεινους που επρεπε να τα παρω δεν τα πηρα,ολοι οι προυπολογισμοι μου ηταν τζιφος,ολα τα φορολογικα νομοσχεδια μου ηταν μαλακια,τι αλλο να….
κανω για να τα μαζεψω τα ρημαδια τα λεφτα που υπαρχουν?

Βαζει τωρα και τους ανεργους να πληρωνουν 40 ευρω για να παρουν μερος στους διαγωνισμους του ασεπ,ποσα θα μαζεψει?απο τα τρια το μακρυτερο οπως εχει μαζεψει μεχρι τωρα.

Λοιπον το αποφασισε,λεφτα εχουν και οι νεκροι,καιρος να πληρωσουν διοτι τοσα χρονια φοροδιαφευγουν.
Και ετσι θα βρει κατι αμομειναρια τραπεζικων καταθεσεων που οι νεκροι δεν προλαβαν να παρουν απο τις τραπεζες,πες γιατι πεθαναν ξαφνικα,πες γιατι το ειχαν ξεχασει,πες γιατι κατι ηξεραν και αυτοι οτι καποιος ανικανος θα χρειαστει λεφτα.

Και ετσι θα μαζεψει απο εκει και παλι ψιχουλα,να μας σωσει αποκλειεται,μα δεν ειναι αυτο που επιζητει,αυτο που θελει ειναι ……

Να ξεθαψει τους νεκρους και να τους παρει τα χρυσα δοντια,φανταζεστε ποσο χρυσο θα μαζεψει με τοσα χρυσα δοντια εκατομμυριων Ελληνων?

Θα του φτανει να παει και να ερθει στην Νεα Υορκη οσες φορες θελει με το τζετ,και δεν θα μπορει να του πει τιποτα κανεις μας.

Τα δοντια σας προσοχη,αυτος μετα απο τοσες αποτυχιες μπορει να τα παρει και απο εμας τους ζωντανους.

http://harrytsopanos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι εγινε Χαρη? Κανεις την παπια?

    Θα διορθωσεις την ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ή πρεπει να παρεις αδεια για να το κανεις??

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οχι στους νεκροθαφτες του ελληνισμου,..οχι στο ΠΑνελληνιο Σατανικο Ολοκαυτωμα Καταραμενων(ΠΑΣΟΚ).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    "εδω μεσα"???
    Καταλαβα! Με συγχωρεις που εισεβαλα στον φανταστικο κοσμο οπου μονο εχεις "αξια" …

    Reply
  4. Ανώνυμος

    "Το παράβολο των 40 ευρώ θα είναι η προϋπόθεση για συμμετοχή στο τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ που μέχρι τώρα γινόταν δωρεάν για τους υποψηφίους, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 100.000 νέους που έψαχναν για μια θέση στον ήλιο του… ελληνικού δημοσίου. Το τεστ δεξιοτήτων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2008 και συγκέντρωσε τη συμμετοχή 100.000 άνεργων νέων διότι, αν και ήταν προαιρετικό, πρακτικά λειτούργησε ως μπόνους υπέρ των υποψηφίων αφού τα μόρια που συγκέντρωνε κανείς σε αυτόν τον διαγωνισμό προσετίθεντο στη συνολική του βαθμολογία. Η ισχύς της βαθμολογίας είναι τριετής.

    Η ειδοποιός διαφορά βεβαίως είναι ότι για πρώτη φορά απαιτείται το ποσόν των 40 ευρώ για συμμετοχή στο τεστ, καθώς μέχρι τώρα οι υποψήφιοι, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι άνεργοι, είχαν την ευκαιρία να παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό δωρεάν αφού τα επιτυχή αποτελέσματα δεν σήμαιναν κατά κανέναν τρόπο «διορισμό», απλώς αποτελούσαν μια δεξαμενή μορίων την οποία ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να ανασύρει και να προσθέτει σε οποιαδήποτε προκήρυξη επιθυμούσε."

    Το εν λογω αποτελει παραβολο μονο για το τεστ δεξιοτητων λοιπον και οχι για συμμετοχη στους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ που γραφει η αναρτηση και ειναι ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.
    Σωστα Χαρη??? ή μηπως ειναι και αυτο ανοησιες??

    Reply
  5. Χαρης

    ανοητος και με κεφαλαια εισαι εσυ που ριχνεις το βαρος απο την ανικανοτητα του κρατους να ελεγξει σε ποιον δινει χρηματα σε εμας τους πολιτες,εσυ λοιπον που ξερεις μερικους που παιρνουν επιδομα να τους καταγγειλεις και να μην κανεις τον εξυπνο εδω μεσα ηλιθιε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Θες να πεις λοιπον οτι κανενας ανεργος με επιδομα δεν ζει πλουσιοπαροχα? Αν σου πω ρε καραγκιοζακο οτι τυχαινει να ξερω μερικους προσωπικα που το παιρνουν τι θα πεις?

    Πρεπει να τους βρει το κρατος? Θα τους βρει μη φοβασαι!
    Οπως και τους συνταξιουχους-νεκρους που φταιει το κρατος που δεν ηξερε οτι πεθαναν αλλα οι συγγενεις που εισεπραταν την συνταξη και δεν ενημερωσαν κανεναν … δεν φταινε για εσενα!

    Τελικα ποιος ειναι ανοητος??
    Νηπως εισαι εσυ ρε κεφαλα ελληναρα?

    Reply
  7. Χαρης

    Αυτα που λες ειναι αστεια,για να παρεις το επιδομα πρεπει να εχεις απολυση απο εργοδοτη,αρκετα ενσημα και εκκαθαρθστικο εφοριας που δειχνει ποσα χρηματα εχεις κερδισει,μαζι με αλλα δικαιολογιτικα,οποτε αστοχο το σχολιο σου,μαλλον αντιγραφεις οτι διαβαζεις σε χαζα εντυπα που απλα θελουν να μας βγαλουν ολους κλεφτες,Το οτι οι αλλοδαποι δεν πληρωνουν στα νοσοκομεια δεν το αποφασισαμε εμεις αλλα αυτοι που βγαζουν τις αποφασεις,ξυπνα και διαβασε κατι περισσοτερο,και καποιοι να ειναι παρανομοι δεν ειναι απο δικο μας λαθος,ας ψαξουν να τους βρουν,εφ'οσον τοσες δεκαετιες δεν καταφερναν να εχουν ενα αστειο μηχανογραφικο συστημα και αρχειοθετηση σε υπολογιστη τι ζητας τωρα>?
    Που πρεπει να στοχευσουμε λοιπον?Μαλλον σε καποιους που δεν ξερουν αλλα μιλανε ….και κυριως γραφουν ανοησιες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Το ξερω οτι δεν υπαρχει ακομη αλλα το περιμενω πως και πως!
    Θελω να μαθω ποσοι "ανεργοι" παιρνουν επιδομα παρολο που ζουνε σε βιλες του μπαμπα με υπερπολυτελη αυτοκινητα και γελανε μαζι μας!

    Εσυ που αντιτιθεσαι στο αντιτιμο συμμετοχης σε διαγωνισμους του δημοσιου εισαι επισης απο εκεινους που αντιτιθενται στο εισιτηριο για τα νοσοκομεια?
    Εχεις ιδεα ποσοι αλλοδαποι εχουν ΔΩΡΕΑΝ περιθαλψη παρολο που δεν πληρωσαν και δεν θα πληρωσουν ποτε καποια εισφορα η φορο?
    Το ξερεις οτι αυτοι εχουν προτεραιοτητα εισοδου σε αντιθεση με εσενα που ζεις στην χωρα σου?

    Λοιπον για συνελθετε λιγακι και στοχευστε εκει που πρεπει και οχι οπου δειχνει ενας τσοπανης.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *