Διακαής, αλλά πανάκριβος πόθος ο Πισάρο

Η στήλη έχει την πληροφορία ότι τον Πισάρο όχι απλά τον θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά καίγεται για την απόκτησή του. Τον έχει δει σε πολλά ματς, έχει συλλέξει διαφορές πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και ήδη έχει διαμηνύσει στην διοίκηση ότι ο παίκτης αυτός του κάνει και με το παραπάνω. Ωστόσο, στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολλά εμπόδιο τα οποία δίνουν λίγες πιθανότητες υλοποίησης της….
μεταγραφής. Ποια είναι αυτά;

1. Ο ποδοσφαιριστής έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στην Ρόμα. Γνωρίζει ότι αν έρθει στην Ελλάδα θα πάρει χρονικά το συμβόλαιο που θέλει για να εξασφαλιστεί λίγα χρόνια ακόμα, αλλά το πρόβλημα είναι με τα χρήματα. Με πόσο «κούρεμα», όμως, θα συμβιβαστεί ο Πισάρο, από τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιο, θα συμβιβαστεί; Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί την παρούσα στιγμή.

2. Ο Μοντάλι είναι φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά υπάρχουν πληροφορίες από την Ιταλία που φέρουν το Μοντάλι να είναι στην πόρτα της εξόδου από την Ρόμα. Αν επαληθευτούν, θα χαθεί το «κλειδί» της υλοποίησης της μεταγραφής.

Ένα όνομα που θα πρέπει να κρατήσετε είναι ο Σάντσες της Βαλεσιέν. Ο παίκτης έχει τσεκαριστεί πολλές φορές, εδώ και πέντε μήνες και τα χρήματα της μεταγραφής είναι σε λογικά πλαίσια.

Και κάτι ακόμα, άρχισαν οι επιστροφές των δανεικών στον Ολυμπιακό, του Παπάζογλου και του Μήτρογλου, αλλά αντίστροφο δρόμο θα ακολουθήσει ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Ο Βαλβέρδε θα πει την Πέμπτη στον Μαρινάκη ότι ο νεαρός δεν του κάνει. Έτσι είτε θα επιχειρηθεί να δοθεί δανεικός, εκτός αν ο νεαρός θελήσει να πάει όπου αυτός θέλει και εκεί θα υπάρξει μπλέξιμο, διότι πρόκειται για παίκτη που θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    σωστά………..

    τώρα….αυτές τίς μέρες πού πεινάμε …είναι αλητεία νά μοιράζονται τέτοια αστρονομικά ποσά στο ποδόσφαιρο,στό μπάσκετ καί αλλαχου στήν χώρα μας ….
    πρέπει νά απαγορευθούν τέτοιες εμπορικές πράξειες καί συμβόλαια διά νόμου…..

    κύριοι Μρινάκηδες καί λοιποί Ελληνες…..

    σάς μιλάω μέσα από τήν καρδιά μου όπως πρέπει νά κάνουν τό ίδιο καί όλοι οι Έλληνες..

    θά μου πείς ….τό marketing,ό ανταγωνισμός….
    …ή Ευρώπη,τό χρήμα,η καταξίωση…….

    όχι κύριοι…πρώτα ό άνθρωπος…

    φωνάζουν καί στενάζουν τά εκκατ.ΑΝΕΡΓΟΙ…

    ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *