Αυτή η χώρα είναι η Γη των Ελλήνων!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια… Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.

Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των…..
τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.
Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…

Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.
Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι.

«Θέμα χρόνου» αποφαίνονται οι ειδήμονες με τους υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα ατσαλάκωτα κουστούμια και τα αρπακτικά χέρια που στάζουν αίμα.

Καλά κρατεί ο χορός των κερδοσκόπων και των εφιαλτών…το πανηγύρι της εκφοράς των ελπίδων και των οραμάτων.
Η μεγάλη ομήγυρη των αδημονούντων την απώλεια του έθνους των ανυπότακτων έχει κιόλας παραταχθεί με κάθε επισημότητα για να παρακολουθήσει το μεγάλο θέαμα.
Ο δήμιος με την κουκούλα, τις πλαδαρές σάρκες και τα διάστικτα μπράτσα με τα φασιστικά σύμβολα, αναμένει το νεύμα του «Μεγάλου Στοχαστή». Κι ο «Μεγάλος Οπισθοδρομιστής» ετοιμάζεται να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας τριάντα χρόνια πίσω.

Δεν επιθυμούν να πιστέψουν οι εξαγορασμένοι, οι υπόδουλοι και οι ματαιόδοξοι στη μεγάλη στρατιά των αρίστων της ιστορίας, των λαμπρών δημιουργών, των ποιητών, των αγωνιστών της ζωής, των εργατών, των καλλιτεχνών, των ανθρώπων της τίμιας δουλειάς και του πνεύματος. Ότι είχαν να κλέψουν το έκλεψαν, ότι είχαν να προσβάλουν το πρόσβαλαν, ότι είχαν να ατιμάσουν το ατίμασαν. Ήρθε η ώρα να πετάξουν το αποστεωμένου κουφάρι του λαού στη χωματερή της εξαθλίωσης και της απέραντης θλίψης. Ήρθε ή ώρα να ανοίξουν τις πόρτες σε κυνηγούς κεφαλών, σε ζόμπι που τρέφονται με σάρκες ανθρώπινες και αίμα ζεστό…

Έτσι πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών ο «Μεγάλος Στοχαστής», ο δειλός πολεμιστής με τη λερωμένη σκελέα, ο αποτυχημένος ταχυδακτυλουργός με τα τρεμάμενα δάχτυλα και το θολωμένο μυαλό, ο θλιβερός ψεύτης, ο αμήχανος Οδυσσέας που ούτε ταξίδι, ούτε Ιθάκη του απέμεινε, παρά μόνο η χλεύη των ανθρώπων και της ιστορίας.

Ημέρα σκότους η μέρα που ξημερώνει…
Έκπληκτα τα μάτια της ιστορίας βλέπουν τη λαίλαπα να πλησιάζει.
Έντρομοι οι ένοχοι χειρουργοί βιάζονται να επικαλύψουν με το σεντόνι της υποταγής και της ανικανότητας το κέρινο πρόσωπο της ναρκωμένης πατρίδας.

Βιάζεται το τσούρμο των θρασύδειλων και των μισαλλόδοξων να τελειώνει μια και καλή με το γένος των αδάμαστων. Το βιβλίο που λέγεται Ελλάδα πρέπει να κλείσει, η σπορά να νοθευτεί , ο αγρός με τα γεννήματα να καταλειφθεί από αγριόχορτα και ζιζάνια και ακόμα μια «χαμένη πατρίδα» να προστεθεί στις τόσες χαμένες.
Δεν πρέπει ούτε νερό για τα διψασμένα χείλη να περισσέψει, ούτε φαί για τους πεινασμένους την περηφάνια και την αξιοπρέπεια.

Ακούστε ράκη ανθρώπινα, ξεχειλωμένα μυαλά, και κοιμισμένες συνειδήσεις…
Ακούστε υπερφίαλοι αγορητές του θράσους και της ανοησίας…
Ακούστε κύμβαλα αλαλάζοντα, σπιθαμιαίοι διανοητές και προσκυνημένοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων…
Ακούστε πουλημένα τομάρια…

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.-

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

42 Comments

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ,ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;ΘΥΜΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΦΕΚΑΓΕ ΕΛΛΗΝΑ;ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ;ΘΥΜΥΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΞΙΟΙ;ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΜΙΛΤΩΝ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΑΥΝΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΔΕΞΙΟΣ,ΚΕΝΤΡΩΟΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μεσα στα σχολια μπαινουν καποιοι που ειναι φιλαρακια και τους πληρωνει το συστημα.
    Τι κανουν λοιπον αυτοι οι μπαγασες!
    Βριζουν ασυστολα και απομακρυνονται απο το θεμα,βριζοντας προκαλωντας και υποβαθμιζοντας,οχι το μπλοκ δεν θα λεγα αυτο.
    Αλλα τον ελληνικο λαο.
    Υποβαθιζουν τον ελληνικο λαο.
    Ωμος οπως λεει και ο Χαρης στο αρθρο,ολοι αυτοι ειναι Ελληνοφοβοι..
    Γεια σου Χαρη ειμαι μαζι σου.
    Θελω να αλαξει ο τοπος προς το καλυτερο.
    Καντε κατι με το ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Ελλαδα.

    Οποιος θελει ας πει οτι ειμαι φαντασμενος η Λικοπουλο,χαρδαβελα κ.α καταλαβατε τι ενοω!
    Οι ολοι αυτοι λαθρομεταναστες ΚΑΙ πολοι μεταναστες ειναι εδω τυχαια;
    Το συστημα τους συντηρει!
    Θελουνε να μας κανουνε επιθεση πεινασμενους και αργτερα με πληρωμενους λαθρομεταναστες,θελουνε να μας φτασουν εκει..
    Θελουνε να κατακτησουνε την Ελλαδα εις βαρος του ελληνα..
    Δεν ειναι τυχαιο πως στις εργασιες του δημου ειναι ολοι αλοδαποι.

    Ρωταω ολους αυτους τους αντιρατσιστες και αναρχικους και οποιους αλλους.
    Νομιζετε οτι εσας θα σας αγαπησουνε στο μεγαλο ΜΠΑΜ;;;;;;;;;

    Αδερφια δεν υπαρχει χρονος αρκετος για να δεσουμε τον γαιδαρο μας.
    Δεν εχω τι αλλο να πω. Τα λεμε στο μετωπο..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 30 – 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΕΣΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΥΘΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ρατσισμός είναι κάτι σχετικό, ο αετός που αισθάνεται την διαφορετικότητά του από το σκουλήκι δεν είναι ρατσιστής, απλά έχει επίγνωση ασχετα εαν το σκουλήκι εφεύρει την έννοια του ρατσισμού για μπορέσει να επιβιώσει έναντι του αετού.

    Reply
  5. 336

    ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΛΑΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕ Ο ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΘΛΗΒΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ" ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΚΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ PAUSE .ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΥΝΑ,ΔΕΙΛΑ,ΖΕΙΛΙΑΡΙΚΑ,ΑΤΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. -Ο 336

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΛΥΣΗΣ DNA ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΥΡΕΘΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΜΕΙΞΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Π.Χ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ . ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΤΟΥ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΙΧΩΡ ΜΑΣ .ΚΙΝΗΘΕΙΕ ΜΟΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΕΣ ΜΑΣ 4:00 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ 4:00 (ΔΗΛΑΔΗ Ο 4:00) ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙΣ "ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ";;;;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

    Reply
  9. Υ Δ Ρ Ο Χ Ο Ο Σ

    Aπ' οτι βλεπω συνεχιζουν καποιοι να μιλουν χυδαια και να κοντραρουν με αισχρο τροπο τις τοποθετησεις ορισμενων με επεκταση στο να βριζονται χυδαια οι μητερες του ενος και του αλλου. Εσυ 2.51 θελεις να αποδειξεις οτι ειμαστε Τουρκοσποροι και 400 σκλαβιας δεν φευγουν απο επανω μας? κι εσυ 2.53 μπαινεις στην παγιδα του και απαντας κατα τον ιδιο τροπο? Τοτε αυτη ειναι η κοινωνικη αγωγη των Ελληνων σημερα? Προσωπικα δεν με πειραξαν τα αισχρολογα σας αλλα σεβαστητε το γεγονος οτι στο μπλογκ συμμετασχουν και μικρα παιδια και……..ισως η μητερα καποιου που μπορει καταγετε απο Τουρκικη σπορα αλλα να ειναι Ελληνιδα και να τιμα την πατριδα της. Βλεπω οτι δεν σεβεστε καν τον εαυτο σας, ουτε και τον αρθρογραφο κ Χαρρυ Κλυνν που αν μη τι αλλο εχει βαλει ενα λιθαρακι στον πολιτισμο αυτου του τοπου. Το αν ειμαστε Τουρκοσποροι το κρινει η ιστορια φιλε 2.51 αυτο ομως που ζεις σημερα και δεν το βλεπεις ειναι οτι σε μεγαλο βαθος χρονου οι τοτε γυναικες θα εχουν μεσα τους σπορα απο Πακιστανο, Σομαλο, Αφγανο, Αλβανο, Ρουμανο, και οποιαδηποτε φυλη, και σου ευχομαι ναχεις χρονια ζωης να δεις αν η Ελλαδα σου θα ειναι καλυτερη εκεινη την εποχη……. να δω τι θα λες τοτε!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    3.53 ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΣΩΣΤΟΣ Ο 4.00

    Reply
  11. Ανώνυμος

    3.53 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ. ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΄΄ΓΝΩΣΤΗ΄΄. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ο 3.43. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΒΑ!!!!!!! ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ…….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ, ΜΕΣΗΛΙΚΑ 3:42, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ: ΛΕΥΚΟ/ΑΠΟΧΗ/ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΜΕΣΗΛΙΚΑ 3:45 ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΟΥΤΣΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΥΤΣΑΛΟ ΚΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ

    Reply
  14. AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ "ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"

    Όλοι είναι επαναστάτες όσο η επανάσταση δεν απειλεί να σπάσει τα πλαίσια της ρητορείας τους. Μόλις όμως οι λαϊκές μάζες ξεφεύγουν για λίγο από το ρόλο που τους επιφυλάσσουν οι αρχηγοί, οι Μεσσίες και οι μυσταγωγοί, όταν τα καθεστωτικά «προτερήματα» της «πειθαρχίας», της «ειρηνοφιλίας», της «σωφροσύνης» και της «Νομιμότητας» (ειρηνική επανάσταση), με τα οποία αλυσοδένονται οι λαοί, θραύονται, τότε οι ρήτορες της «επανάστασης» και μάλιστα της «ειρηνικής», μετατρέπονται σε εισαγγελείς και σφαγείς της επαναστατικής ανυπακοής: Σε Λούθηρους με τσεκούρι…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    336 συμφωνουσα μαζι σου αν αυτες τις ιδεες δεν τις ειχε αγκαλιασει με στοχο να τις διαστρεψει σε αντιλαικο παραλληλημα η αστικη δεξια και φασιστικη μειοψηφια..νομιζω οτι ο τοπος εχει αναγκη απο ενα γνησιο καθαρα ελληνικο πατριωτικο φρονημα με κοινωνικα χαρακτηριστικα και μακρια απο μειοψηφικες ελιτιστικες αντιληψεις .

    Reply
  16. Ανώνυμος

    3.42 ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΗΛΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ? ΠΑΣΟΚ…… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ? Ή Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ?

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΧΑΡΥ Η ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΔΡΟΜΟ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ…….

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΓΕΡΟΣ ΡΕ ΖΩΟ 3:36 ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΚΟΥΤΗΣ Ο ΜΙΚΥ

    ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ;;;;;;

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΧΑΡΡΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ

    ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΛΗΤΟ-ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

    ΧΑΡΡΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΟΤΙΠΟΤΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (ΟΧΙ Ο ΜΑΙΜΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΑ ΑΔΙΚΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ.Λ.Π ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ.ΕΘΝΟΣ -ΠΑΤΡΙΔΑ – ΦΥΛΗ-ΑΙΜΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΑΚΤΟΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΥ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΥΣΗΧΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΥΤΡΑ.ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ η ελλαδα 5 ΤΟΥΡΚΟΥς …Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ..απεναντι στην ΤΟΥΡΚΙΑ υπαρχουν χιλιαδες κρυπτοελληνες…γιαυτο αδερφια μη φοβαστε τα μεμετια …ξερουν τι τους περιμενει αν γινει κατι…γιαυτο και δεν τολμουν τιποτα.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    @3:01 ΟΠΟΙΟΣ νιωθει τουρκος ΟΥΣΤ..στην πατριδα σας

    Χαρρυ μαζεφτιτε καμια 20-30 "γνωστοι" και ευρεως "αποδεκτοι" να δεις για ποτε βγαινει ο κοσμος στουσ δρομους !!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ,ΕΝΑΣ ΠΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ!!!
    ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    2:51 εισαι υβριστης και ανιστοριτος,και τετοιους εχουμε πολλους, δυτυχως, ως εκ τουτου δεν μου προκαλει εντυποση οτι προσπαθεις να προκαλεσεις και εβιασεις την προσοχη μας πανω σου, φενεσαι καθαρα ενα ατομο με σοβαρα προβληματα μα δυστυχως πρεπει να τα λυσεις μονος σου, δεν διαθετουμε τις γνωσεις για να σε βοηθησουμε, δυστυχως………..

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Μια χωρα γεματη απο εγωιστες ,ισχυρογνωμονες ,υπερφυαλους ατομιστες,…ειναι η ΕΛΛΑΔΑ,…ΧΩΡΙς ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ,..με λαο που τον διακρινει η ημιμαθεια,και ο ανατολιτικος ωχαδερφισμος,..με λαο ανιστορητο και αμορφωτο,…πλην της νεας γενιας που δειλα δειλα αρχιζει να αποκτα πνευματικα εφοδια ,αλλα που πιθανον να μη προλαβει τις εξελιξεις…που θα οδηγησουν στον αφανισμο και αυτου του ελληνικου τοπου ,οπως και τοσων αλλων (χαμενες πατριδες).Κανενας δεν σκεφτεται να κουνηθει απο την θεση του,ολα ειναι μπλοκαρισμενα και αδρανη απο το συστημα,..οσοι σηκωνουν κεφαλι απειλουνται ,το παιχνιδι ειναι χαμενο απο χερι..και σκεφτομαι το μετα …μετα λοιπον θα υπαρχει η αναμνηση,..το παρον θα γινει παρελθον,…και ευτυχως η μνημη θα κρατησει μονο αυτα που αξιζει να κρατηθουν,..ετσι αυτη η παρακμιακη περιοδος εδω και 2000 χρονια ,οπου πολλοι προσπαθησαν να πληξουν την ουσια του ελληνισμου δηλ .το ελληνικο πνευμα,..σιγα σιγα θα ατονησει στην μνημη γιατι δεν εχει να δειξει τιποτα ουσιαστικο και αξιολογο,..ετσι μετα χρονια θα κυριαρχει και παλι στις σκεψεις των ανθρωπων η αρχαια ελληνικη σκεψη και φιλοσοφια και ποιος ξερει ισως τοτε υπαρχουν καπου κρυμμενοι ελληνικοι πυρηνες να ξαναζωντανεψουν ..ενα νεο ελληνικο θαυμα.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    2.59

    ΤΗ ΘΑΛΑΜΗ ΒΑΛΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΜ ΧΩΡΑΕΙ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Εγω προτιμω το Χαρρυ απο το Μικη, ρε Χαρρυ δραστηριοποιησου πιο πολυ μη μας αφηνεις στα νυχια των "βαλτων σωτηρων", τωρα ειναι η ωρα που μας την επεσαν οι εφεδριες της νεας ταξης

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΜΑΣ ΕΧΥΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΞΕΡΕΙΤΑΙ!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ.

    400 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Χώρα Τσοχατζοπουλαίων, Τσουκαταίων, Καραμανλαίων, Μαντεληδαίων, …. . Χώρα απατεώνων. Χώρα της άρπας και του σκατού. Χώρα υπατίας και Αλαβαναίων.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *