Τελευταία Νέα

ΟΙ ΕΞΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η τρέλα που έχει επικρατήσει με το 2012 και την επερχόμενη καταστροφή του πλανήτη… δεν είναι ούτε πρωτοφανής ούτε και η τελευταία. Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε μερικές από τις αποτυχημένες εσχατολογικές προφητείες που οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα όρια της τρέλας και κάποιους άλλους στον… θάνατο….
Οι Μιλλερίτες και η προφητεία τους
23 Απριλίου 1843 μ.Χ.
Ο αγρότης Γουίλιαμ Μίλερ είχε πάθος με την Αγία Γραφή. Την διάβαζε ξανά και ξανά για πολλά χρόνια, μέχρι που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι
ανάμεσα στις Γραφές είναι κρυμμένη η ημερομηνία της καταστροφής του κόσμου.
Μετά από πολλή μελέτη, κατέληξε στο….
συμπέρασμα ότι η Δευτέρα Παρουσία θα γινόταν στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις 21 Μαρτίου του 1843 και τις 21 Μαρτίου του 1844. Όταν εξήγησε τις θεωρίες του στον κόσμο, χιλιάδες ήταν αυτοί που τον πίστεψαν και έγιναν οι ακόλουθοι του, οι λεγόμενοι Μιλλερίτες.
Μαζί κατέληξαν ότι η ακριβής ημερομηνία που θα ερχόταν το Τέλος, θα ήταν η 23 Απριλίου του 1843. Ο παροξυσμός και ο πανικός που επικράτησε ήταν μεγάλος: δεκάδες οικογένειες πούλησαν ή και χάρισαν όλα τα υπάρχοντα τους, αφού δεν θα τα χρειάζονταν όταν ο Κύριος τους ερχόταν στη Γη.
Όμως, όταν ξημέρωσε η 24 Απριλίου και είδαν ότι κανένας Θεός δεν εμφανίστηκε, οι Μιλλερίτες διασπάστηκαν, και εκείνοι που συνέχισαν να κηρύττουν το τέλος του κόσμου σχημάτισαν την εκκλησία των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας. Το όνομά τους προέρχεται από την πίστη τους ότι η Δευτέρα Έλευση (αγγλ. Advent) του Χριστού θα γίνει γρήγορα..

Η επικίνδυνη ουρά του Κομήτη του Χάλεϊ
1910 μ.Χ.
Το 1881, ένας αστρονόμος μελέτησε τους κομήτες και ανακάλυψε ότι στις ουρές τους υπάρχει ένα θανατηφόρο αέριο, παρόμοιο με το υδροκυάνιο.
Η μελέτη του δημοσιεύτηκε, αλλά κανείς δεν έδωσε μεγάλη σημασία μέχρι που, μερικά χρόνια αργότερα, όλος ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι ο κομήτης του Χάλεϊ θα περνούσε τόσο κοντά στη Γη που ενδεχομένως η ουρά του θα την ακουμπούσε!
Δημοσιεύματα στη New York Times αλλά και στις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη, έκαναν μια και μοναδική ερώτηση: «Θα κάνει η Γη βουτιά σε θανατηφόρα τοξικά αέρια;».
Η απάντηση ήταν βέβαια όχι, αφού και λίγο αργότερα, οι μεγαλύτεροι επιστήμονες της εποχής καθησύχασαν τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως να φοβάται κανείς.

Η Πύλη του Παραδείσου
1997 μ.Χ.
Όταν ο … συνήθης ύποπτος κομήτης του Χάλεϊ, έγινε ορατός από τη γη το 1997, άρχισαν οι φήμες ότι ένα αεροσκάφος με εξωγήινους ακολουθούσε τον κομήτη και κατέβηκε στον πλανήτη μας.
Αν και η φημολογία αυτή διαψεύστηκε από τους αστρονόμους αλλά και από όλους όσους παρακολούθησαν με τηλεσκόπιο τον κομήτη, οι θεωρίες αυτές δημοσιεύτηκαν κατά τη διάρκεια ενός talk show του ραδιοφώνου.
Αυτές οι δηλώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έπεισαν μια αίρεση -που πίστευε ακράδαντα στα UFO- ότι ο πλανήτης θα καταστρεφόταν σε λίγο καιρό.
Στις 26 Μαρτίου του 1997, 39 από τα μέλη της λεγόμενης αίρεσης Heaven’s Gate, αυτοκτόνησαν μαζί με τον αρχηγό τους, Μάρσαλ Άπλγουαϊτ.

Ο ταλαντούχος κύριος Νοστράδαμος
Αύγουστος 1990 μ.Χ.
Αν κάποιος διαβάσει τις προφητείες του Νοστράδαμου, είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψει πολλές εσχατολογικές προβλέψεις από τον πιο διάσημο Προφήτη της ανθρωπότητας. Μια πολύ συγκεκριμένη του προφητεία ήταν ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν το 1732.
Σε μία άλλη ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, είχε αναφέρει συγκεκριμένα «Το έτος 1999, τον έβδομο μήνα/ Από τον ουρανό θα έρθει ο μεγάλος βασιλιάς του τρόμου».
Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, και αποδείχτηκε ότι μπορεί ο Νοστράδαμος να έχει κάνει μερικές πετυχημένες προβλέψεις, αλλά σε ότι αφορά τον «Αρμαγεδώνα» έπεσε έξω.

Το θανατηφόρο Millenium Bag
1 Ιανουαρίου 2000 μ.Χ.
Καθώς η προηγούμενη χιλιετία έφτανε στο τέλος της διαδρομής της, πολλοί ανησυχούσαν ότι η τεχνολογία θα ήταν αυτή που θα μας κατέστρεφε.
Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά, τη δεκαετία του 1970, όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως οι περισσότεροι υπολογιστές δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στις χρονολογίες του 1900 και του 2000.
Αν και κανένας δεν ήξερε ποιες επιπτώσεις θα είχε αυτό το πρόβλημα, πολλοί άρχισαν τις θεωρίες του… Χάους, με τα κομπιούτερ να τρελαίνονται και τον πλανήτη να καταστρέφεται με τον ερχομό της νέας χιλιετίας. Οι πωλήσεις των όπλων ανέβηκαν κατακόρυφα και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν την Πρωτοχρονιά σε αυτοσχέδια καταφύγια.
Οι εκτιμήσεις για το πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα των υπολογιστών, ξεπερνούν τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια! Και τελικά, το μόνο πράγμα που καταστράφηκε αυτήν την Πρωτοχρονιά, ήταν η διάθεσή σου…

Οι πάγοι λιώνουν! SOS!
5 Μαϊου 2000 μ.Χ.
Στην περίπτωση που το τέλος του κόσμου δεν θα ερχόταν από τους υπολογιστές, ο Ρίτσαρντ Νουν είχε μια εναλλακτική, την οποία ανέλυσε στο βιβλίο του «5/5/2000 Ice: the Ultimate Disaster.»
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, οι πάγοι της Ανταρκτικής στις 5 Μαϊου του 2000, θα είχαν μόνο τρία μίλια πάχος και σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια μέρα οι πλανήτες θα έρχονταν σε ευθεία γραμμή!
Τέλειο σενάριο για το τέλος του κόσμου -ή τουλάχιστον για να πουλήσεις πολλά αντίτυπα…
Για αυτό, αν το τέλος του κόσμου δεν έρθει στις 23 Δεκεμβρίου του 2012*, μην ανησυχείτε!

Υπάρχουν κι άλλες πιθανές ημερομηνίες θανάτου των Πάντων…
– 2018 μ.Χ.
Το τέλος του κόσμου όπως διαδίδεται από τον Ορθόδοξο μοναχό, π. Μάξιμο!
– 2060 μ.Χ.
Ο πατέρας της φυσικής, Νεύτωνας, λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει στο πίσω μέρος ενός φακέλου ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στο έτος 2060.
– 2068 μ.Χ.
Ο αστεροειδής Απόφις θα χτυπήσει τη γη.
* 21 Δεκεμβρίου 2012

To τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, πλημμύρες, τσουνάμι, ηφαιστειακές εκρήξεις, κλιματικές αλλαγές, εξωγήινοι, αντιστροφή πόλων, σεισμοί, θανατηφόρες ακτινοβολίες, πόλεμοι, ευθυγράμμιση πλανητών και ένας πλανήτης θα συγκρουστεί με τη Γη. Πόσα κακά μπορούν να μας βρουν σε μία μόνο ημέρα;

http://www.schizas.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ ΚΙ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  ΩΙΛΙΦ+

  Reply
 2. Ανώνυμος

  3.23
  Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις αναστολές και τις προκαταλήψεις μας και απλά να περιγελάσουμε τους άλλους ανθρώπους MAZI!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  1.52΄, προφανώς το εγώ σου θέλει να προβληθεί και χρησιμοποιεί την ειρωνική-υποτιμητική μέθοδο και παιδαριώδη επίδειξη ύφους. Επιμένεις να ειρωνεύεσαι κάποιον που δεν ξέρεις, και απλά έτυχε να έχει άλλη άποψη με σένα. Δεν πειράζει. Να είσαι καλά. Πρόσεξε μην το κάψεις το εργαλείο με την άσκοπη νοητική του δραστηριότητα.
  Α! και μιά συμβουλή: Μην υποτιμάς κανέναν. Δεν γνωρίζεις ποιές είναι οι νοητικές του αποσκευές.

  Reply
 4. Ανώνυμος

  12.52
  ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ.
  ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΙΤΗΣ (ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΕΣΧΕΤΕ). ΔΗΛΑΔΗ Ο αλίτης, (αγγλ. halite), γνωστός και ως ορυκτό αλάτι είναι ορυκτό χλωριούχο νάτριο. Το όνομά του προέρχεται από την ομηρική λέξη "αλς" = θάλασσα, από την οποία, κατά την αρχαιότητα (και μέχρι σήμερα) λαμβανόταν.
  ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

  ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΒΑΤΑ Ή ΟΧΙ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΑΥΤΟΣ;;;; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΚΕΝΟ Ή ΣΕ ΕΞΙΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΑΧΑΧΑ! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; MΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ" ΚΑΠΟΥ ΧΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ.
  Στην Φιλιππινέζικη μυθολογία ο Μαλακάς (Malakas) ήταν ο πρώτος άνδρας που δημιουργήθηκε. Η λέξη σημαίνει «δυνατός» και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την ομόηχη ελληνική λέξη (Μαλάκας).

  ΑΪΝΤΕ ΛΕΜΕ.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  12.26΄ ποιός σου δίνει το δικαίωμα να με βρίζεις; Άντε μπράβο, τόση αλητεία εδώ μεσα. Εσύ πώς διαπίστωσες ότι είναι παρακμιακός πρεζάκιας αυτός που μιλάει; Αν φόραγε γραβάττα και έκανε "επιστημονική ανακοίνωση" για τους Μάγιας σε κάποιο συνέδριο, δεν θα ήταν παρακμιακός; Οι μάγιας μπορεί να εξαφανίστηκαν ως λαός και ως κοινωνική δομή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συνεχιστές των γνώσεων και των παραδόσεών τους. Είτε το θέλεις είτε όχι, υπάρχει συμβούλιο των Μάγιας, στην Κεντρική Αμερική, αλλά δεν μιλάει, παρά ελάχιστα.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Όσο κατώτερος πνευματικά είναι ένας άνθρωπος τόσο περισσότερο πιστεύει σε προφητείες.
  Κανείς δεν δύναται να γνωρίζει το μέλλον παρά μόνο ο Θεός και αυτή η γνώση δεν μεταβιβάζεται σε ανθρώπους.

  Reply
 7. vomoloxius

  Η φιλολογία, που έχει αναπτυχθεί γύρω από το έτος 2012 έχει αρχίσει να ανησυχεί τους ανθρώπους και οφείλεται στο βιβλίο και στα κείμενα στο διαδίκτυο, από τόν(John Major Jenkins) που ισχυρίζεται μαζί με άλλους, ότι σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας,ότι ήλιος θα βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία μας και όλοι οι πλανήτες θα είναι σε συζυγία στον ουρανό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ισχυρίζεται, μεγάλα φαινόμενα στον ουρανό και στη γη με αποτέλεσμα την καταστροφή του κόσμου,
  και 13 πρώτα λεπτά.

  Αυτά με λίγα λόγια για τους ισχυρισμούς αυτών, που υποστηρίζουν το ανύπαρκτο ημερολόγιo των Μάγια, που στηρίχτηκε σε άλλους χάρτες για να στηριχθεί η υπόθεση της συζυγίας και των ημερομηνιών.

  Κανένας δεν μας είπε γιατί αρχίζει η δημιουργία στις 11 Αυγούστου του έτους 3114 Π.Χ για το Γρηγοριανό και 6 Σεπτεμβρίου του έτους 3114 Π.Χ για το Ιουλιανό ημερολόγιο.

  Η μέθοδος υπολογισμού είναι σωστή, όχι όμως ως ημερόλιο συμβάντων.

  Στις 20-12-2012 τελειώνει το 13ο Μπακτούμ και στις 21-12-2012 αρχίζει το 14ο. Και λοιπόν; Από που προκύπτει η συντέλεια του Κόσμου εφόσον είναι αρχή νέας περιόδου και δεδομένης της συνέχειας του ημερολογίου κάπου στο 2200 μΧ;

  Το συγκεκριμένο ημερολόγιο, δεν έχει απαντηθεί, που βρίσκεται τώρα, διότι καμία έρευνα δεν το έχει εντοπίσει. Τον 16ο αιώνα οι Ισπανοί κατακτητές κατέστρεψαν σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα !!!Αυτά είχα νά πώ!!

  Reply
 8. Ανώνυμος

  και που τους ξέρεις τους γέροντες ρε 12.09;;; είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μαλάκες και να λένε τέτοιες μπαρούφες;;;

  ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΕ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.
  ΣΤΟ 2.06 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ;;;;

  ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΡΕΕΕΕ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΙΑ;;;

  http://rufadas.com/wp-content/uploads/2008/04/merde.jpg

  Reply
 9. Ανώνυμος

  ξεχάσατε την προφητεία του ρώσσελ του ιεχωβά που μιλούσε για το τέλος του κόσμου το 1914

  Reply
 10. Ανώνυμος

  Οποτε και να ρθεί το τέλος το ίδιο είναι! πνευματικα είμαστε συγχωρεμένοι.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *