Εξαφανίστηκε γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης.

Εξαφανισμένος είναι από το βράδυ της Παρασκευής γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης. Ο Ανθοπώλης Β.Κ., έφυγε το βράδυ της Παρασκευής μέ ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένεια και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι άνθρωποί του ανέφεραν την εξαφάνιση στην Αστυνομία, το πρωί του…
 Σαββάτου και, έκτοτε, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και άλλων υπηρεσιών. Όπως αναφέρει ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης, οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το χειρότερο σενάριο καθώς η εξαφάνισή του για τόσο διάστημα, δεν μπορεί να εξηγηθεί ενώ έχει ήδη ζητηθεί από το πρωί της Δευτέρας, τις έρευνες να συνδράμει ελικόπτερο. Όπως ανέφεραν οι οικείοι του στις αρχές, είχει αναχωρήσει για να συναντήσει αγνώστους με αντικείμενο την αγορά κάποιων κτημάτων και για το λόγο αυτό είναι πιθανό να έφερε πάνω του σεβαστό χρηματικό ποσό.Τέλος, με βάση το στιγμά του κινητού του από την κεραία κινητής τηλεφωνίας της Γαλάνης, το οποίο μάλιστα, παρέμεινε ανοιχτό μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, θα πρέπει να βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Τοξοτών.

Το αίτημα για ελικόπτερο που έχει υποβάλλει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αναμένεται να γίνει δεκτό και εντός της ημέρας, τις έρευνες, να συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο. Η αγωνία στην οικογένεια του γνωστού ανθοπώλη, είναι αρκετά μεγάλη καθώς αγνοείται από την Παρασκευή και είχε μαζί του σεβαστό χρηματικό ποσό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *