Η μεγάλη μπλόφα!

Του Θωμά Σλάμαρη 

 Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν παιρνουν από ότι φαινεται ουτε το 50% και τα δύο μαζί !!! Είναι ξεκάθαρη η διαμαρτυρία και η αποδοκιμασία στα δύο μεγάλα κομματα. ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν παίρνουν και τα ΔΥΟ ΜΑΖΙ το 50% ! τεράστια η πτώση στη περιφέρεια Αττικής.
Αν αυτό δεν είναι σημάδι για να…..
ζητήσει εκλογές ο ΓΑΠ τότε τι είναι? Αλλά να δείτε ότι οι εκλογές ήταν μπλόφα! Γιατι απλά δεν το ήθελαν και οι αγορές και φυσικά η τρόικα αλλά και η Μερκελ.
Ας μην γελιόμαστε. Αυτοί κυβερνούν και ο Γιώργος είναι σαν τηλεόραση που παίζει με τηλεκοντρόλ.
Δεν θα κάνει εκλογές ακόμα και με αυτά τα αποτελέσματα….. Μας δούλεψε για μια ακόμα φορα.Τυχαίο ? Δεν νομίζω…..

Θωμάς Σλάμαρης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ…ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ…ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…ΖΗΤΩ Η Ν.Τ.Π. ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    @ 11:39,
    αρκετά με τα copy paste ίδια κείμενα προπαγάνδας σε όλα τα posts.
    Εχεις καταντήσει βαρετός και πασοκσής!

    green-ιάρης

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Λυπαμαι τοσο πολυ για την χωρα μου! Λυπαμαι για την καταντια των περισσοτερων ελληνων! Λυπαμαι γιατι η περισσοτεροι ειναι αθλια κομματοσκυλα πουλημενων αφεντικων.Πληρως ανεγκεφαλοι σερνομενοι πισω απο αυτους πουλανε και τη ψυχη τους για το κομμα και τη μασα και συγχρονως ξεπουλανε αυτη την ατυχη χωρα που βρεθηκε στα χερια τους. Δεν ειναι αξιοι λυπης ομως αυτοι που πηγαν και ψηφισαν για την πατριδα τους και δεν το επαιξαν αποχη. Αυτοι που ψηφισαν σωστα.Αυτους τους λιγους λοιπον τους σεβομαι απεριοριστα.Εμει οι λιγοι λοιπον ας συνεχισουμε να αγαπαμε τη χωρα που μας γεννησε!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ MAΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ Η ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ).ΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ 13 ΚΑΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Η ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ (ΟΠΟΙΟΙ ΝΑΝΑΙ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΙΣΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΠΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚ).

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ;Σ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 10:09 ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ! ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ! ΕΙΠΑΜΕ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ Κ.Κ.Ε. JIM.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΝΑΙ καλά, η αποχή κατάφερε την 2η κυριακή να είναι οι περισσότερες επιλογές μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Αυτοί πάλι θα μας κυβερνήσουν και τοπικά με τους βρωμιάρηδες υποψηφίους τους.Ο ΓΑΠ θα ερμηνευσεί την αποχή σας ως φυσιολόγικη "χλιαρή" αντίδραση,αλλά όχι και αποδοκιμασία του.Σε λίγο που θα κάνει δηλώσεις θα το δείτε. Παίξατε το παιχνίδι τους όσοι απήχατε..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *