Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: «Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των μελών του δημοτικού συμβουλίου και των συγγενών τους σε πρώτο βαθμό»

Η διοίκηση του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη θέλοντας να συμβάλλει στο αίτημα της κοινωνίας για διαφάνεια, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή τηs  ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όλων των νυν μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου που το επιθυμούν, όπως και των……
συγγενών τους σε πρώτο βαθμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δ. Σαραμάντο, έτσι, θα μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε πολίτης, με αδιάσειστα στοιχεία, ποιοι έχουν βγει φτωχότεροι και ποιοι πλουσιότεροι από την ενασχόλησή τους με την Αυτοδιοίκηση»

Το σχετικό αίτημα υπέγραψαν, με πρώτο το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο, όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κ.κ. Αταμιάν, Αλίρη και Καραστερίου. Δυστυχώς, από το έγγραφο που κατατέθηκε στις Εισαγγελικές Αρχές απουσίαζαν οι υπογραφές των πρώην Δήμαρχων Ωραιοκάστρου Νίκου Μπάτου και Μυγδονίας Αστέριου Γαβότση, όπως και ένας μεγάλος αριθμός συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι φανερώνει αυτή η κίνηση των πρώην? Μα φυσικά ενοχή και μεγάλωμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.
    Εδώ χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, ώστε να ανοιχτούν οι λογαριασμοί υποχρεωτικά όλων των υπευθύνων σε όποια βαθμίδα εξουσίας κι αν βρίσκονται/αν.
    Ε, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και μαζί του κι ο λαός, γιατί θα ανακουφιστεί η καμπούρα του από πολλά-πολλά βάρη, επειδή δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις, είναι χίλιοι δεκατρείς οι πλουτίσαντες ανόμως!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *