Η μάχη της Θεσσαλονίκης για τα γαλάζια ψηφοδέλτια ξεκίνησε

Ξεκίνησε η μάχη στη συμπρωτεύουσα, μεταξύ όσων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές με τα γαλάζια ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου ότι οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι ξανά υποψήφιοι, η σκληρότερη μάχη θα δοθεί στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Κι αυτό για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ότι ….
κάποιοι από τους νυν βουλευτές έχουν πάθει μεγάλη ζημιά και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να μην μείνουν εκτός. Ένας εξ αυτών είναι ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος μετά και την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής υποχωρεί συνεχώς στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, και μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό ή κάποια στιγμή θα ανακάμψει.

Ο δεύτερος λόγος είναι οι ισχυρές υποψηφιότητες που θα υπάρξουν, νέων και άφθαρτων στελεχών. Ο Στράτος Σιμόπουλος, η Αρτεμις Διαλυνά, ο Δημήτρης Πανοζάχος, ο Δημήτρης Κούβελας και η Ανθή Σαλαγκούδη θα είναι όπως όλα δείχνουν υποψήφιοι, κάνοντας δύσκολο το έργο των νυν βουλευτών.

Επίσης ακούγεται ότι μπορεί να είναι υποψήφιος ο τέως διοικητής του νοσοκομείου Παπανικολάου και πρόεδρος των Σαρακατσάνων, Κώστας Μόσχος, καθώς και η αναπληρώτρια τομεάρχης περιβάλλοντος της ΝΔ, Βίκυ Ευταξά.

Σχετικά τώρα με την επιθυμία του Β. Παπαγεωργόπουλου να είναι υποψήφιος, όπως έχει γράψει το kentrinews, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα και στη Συγγρού δηλώνουν άγνοια!

Στη Β’ Θεσσαλονίκης ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται καλά είναι ο σημερινός βουλευτής Θόδωρος Καράογλου. Ο δεύτερος βουλευτής ο Σάββας Αναστασιάδης θα περιμένει να δει πως οι πολίτες της περιοχής θα εκτιμήσουν την στενή του σχέση με τον, για λίγο διάστημα ακόμη περιφερειάρχη, Π. Ψωμιάδη. Υποψήφια να είναι θέλει η πρώην έπαρχος Λαγκαδά. Πόπη Καλαϊτζή, ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης και ο Παντελής Τσακίρης, ενώ το ίδιο φιλοδοξεί και ο πρώην υφυπουργός Μάκης Ρεγκούζας.

http://www.kentrinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *