Προς Αλέξη Τσίπρα, Αλέκα Παπαρήγα, όλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, Συνδικάτα, όλα τα κόμματα του Κοινοβουλί​ου

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Όταν καλούν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε γενική απεργία, χωρίς να έχουν στόχο να μπουν στη Βουλή και να προχωρήσουν στην αλλαγή του Αντιδημοκρατικού Συστήματος, να ζητήσουν να φέρουν στην Ελλάδα Γνήσια Δημοκρατία των………..
Αρχαίων Ελλήνων από τον λαό, για τον λαό, στην οποία οι βουλευτές ήταν ανεξάρτητοι πολίτες και έβγαιναν με κλήρο, όχι με ψήφο δεν γίνετε τίποτα.

Να πουν ο Αλέξης Τσίπρας και Αλέκα Παπαρήγα, όλοι βουλευτές αυτών των κομμάτων, ότι παραιτούνται από κοινοβούλιο, ότι από δω και πέρα δεν θα έχουν καμία σχέση με τη Βουλή (ουτοπικό).

Το ίδιο να πουν και όλοι βουλευτές όλων των κομμάτων που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζονται για τον λαό της Ελλάδας.
Ένας πολιτικός είναι υποχρεωμένος να ξέρει, ότι από τότε που δημιουργήθηκε το Ελληνικό Κράτος δεν είχαμε Γνήσια Δημοκρατία των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά Κοινοβουλευτικό Φασισμό, τη Magna Carta και Πρωθυπουργική Δικτατορία.

Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι τα μόνα κόμματα στην Ελλάδα, που μπορούν να ενώσουν όλους τους αγανακτισμένους Έλληνες. Γίνετε όμως να κάνουν αυτό που είπα πριν, να παραιτηθούν από την Βουλή και να ζητήσουν να φέρουν στην Ελλάδα Γνήσια Δημοκρατία των Αρχαίων Ελλήνων???? Να ζητήσουν να μην πληρώνονται??? Δύσκολα….

Καλώ όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, τον Αλέξη Τσίπρα και την Αλέκα Παπαρήγα, όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπάνε και νοιάζονται για το λαό της Ελλάδας να παραιτηθούν Άμεσα από την Βουλή για να σώσουν το Λαό της Ελλάδας.

Βασίλης Καφαταρίδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *