Πουλάει και το ΝΕΡΟ ο ΓΑΠ ! ! !

Ειναι σοκαριστικο,οχι οικονομικα,ας ξεκολλήσουμε λιγο απο το οικονομικο,μιας και ειμαστε σε μια θεση που ακομα εχουμε μια αξιοπρεπη ζωη …..ως ρατσα ρε γαμωτο πως το δεχομαστε!ειμασταν και θελω να πιστευω ειμαστε,ρατσα με ψυχη,πως δεχομαστε εστω ως ειδηση ,να πουλησουμε το νερο;να το βαλουμε σε αξιακη κλιμακα;οποιος δεν μπορει δεν εχει;κανιβαλισμος;αυτο που μας ταξιδεψε τοσους αιωνες μεσα στις δυσκολιες ως ρατσα ηταν η μοναδικη στην παγκοσμια ιστορια μας λεξη,ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!οποιος δεν εχει χρημα δεν….
εχει νερο;;;;;;;;;δεν το παραγει ανθρωπος,-οπως καλη ωρα το ρευμα-,δεν ειναι κτημα καποιου που μπορει να μπει προς πωληση,δεν ειναι ειδος πολυτελειας η εστω κοινωνικης καταξιωσης!ειναι ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ “ΚΑΤΩΤΕΡΑ”ΕΙΔΗ!!!το οικειοποιούνται καποιοι;;;πως;;;με τι αξιωση;;;;.το μοναδικο αγαθο που δεν εβαλε κανενας ποτε σε “ζυγαρια”και κοστολογιση,το αγαθο το οποιο ειναι για ολους,μπηκε για πωληση!ακομα και ο αχρηστος ο μη παραγωγικος ο τεμπελης,,εχουμε δικαιωμα να του ορισουμε πως αν ειναι αντιπαραγωγικος δεν θα πινει νερο,δεν θα αναπνει;;;;;;ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ;;;ετσι γινεται τωρα,οποιος δεν εχει χρημα,δεν πινει νερο…παιδια ξυπνατε!και οσοι νομιζετε οτι δεν ειναι για “εμας”ειναι για τους αλλους……ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! η παρανοια ειναι εδω,δεν πρεπει αδερφια να περασει στον τοπο μας!!!για αυτο ειμαστε και θα ειμαστε εις τον αιωνα των αιωνων ανθρωποι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

panos kapoios

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    @8:25

    Τι λες ρε παληκάρι; Η Ιζολα, η Πίτσος, η Πειραϊκη Πατραϊκή, και τόσες άλλες ΣΟΒΑΡΕΣ και ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ελληνικές εταιρίες κλείσανε γιατί όπως λες "ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!";;;;;;;;;;;; Πας καλά, επικοινωνείς; Για κούνα το κεφάλι σου να δεις, θα πέσει κανα κέρμα;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    7.56 ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    15 Απριλίου 2011 7:56 μ.μ.
    Εγώ θυμάμαι φίλε ότι φώναζαν, διοργάνωσαν και διαμαρτυρίες, όπου ήταν τρεις κι ο κούκος. Όλοι κοιτάζαμε από μακρυά και χαζογελούσαμε σαν ηλίθιοι. Πιστεύαμε αυτά που μας έλεγε η Τρέμη.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Με τα νεα μετρα να δω τους πασοκους ΔΕΚΑΤΖΗΔΕΣ
    θα ξεσηκωθουν? οι καλοταισμενοι συνδικαλιστες τους τους πουλησαν αυτοι τοσο καιρο βολεμενοι ψηφιζαν μονοκουκι ΤΩΡΑ?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!! ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;; ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ πχ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ;; ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply
  6. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΝΕΡΟ….ΝΕΡΑΚΙ….ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ,ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ,ΒΛΑΚΕΣ ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ;;

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΙΟΙΣΗΣ.ΟΛΕ!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Περιμένετε λιγο ακόμη και ο τσόγλανος θα πουλήσει και την αδελφή σας μαζί με την γυναίκα σας σε κανέναν Σεϊχη πρός χαρήν τών Τραπεζιτών!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!ΠΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Επιβαλουν και ειδικο φορο οπως στα καυσιμα στα αναψυκτικα και στο εμφιαλωμενο νερο

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥ!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Φίλοι της Τιμής είναι το είδος που κυνηγήθηκε και εξοντώθηκε ανηλεώς. Οι εναπομείναντες πληθυσμοί τους είναι περίπου όσες και οι μονάχους-μονάχους. Έχοντας υψηλή αντίληψη κυκλοφορούν πλέον μόνο με παραλλαγή διότι γνωρίζουν ποιο θα είναι το τέλος τους εάν εντοπιστούν.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *