ΚΑΙ Ο ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Δεν μας προξενεί καμία ιδιαίτερη έκπληξη,βέβαια:Ο συγκεκριμένος είχε…απειλήσει πως ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,όπως κι έκανε άλλωστε!Βρήκε λοιπόν νέα στέγη το…ορφανό,στο……
“νέο” κόμμα της Μητσοτάκη!

Από την Εφημερίδα της μειονότητας Μπιρλίκ 21-11-2010:

«Ανακοινώθηκε η “Δημοκρατική Συμμαχία” της Ντόρας:

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του κόμματος “Δημοκρατική Συμμαχία” του οποίου την ίδρυση ανακοίνωσε η τέως ΥΠΕΞ και ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. O τέως βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο Ειδήσεων Τζιχάν, είπε πως συμμετέχει στο νεοϊδρυθέν κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας…

O Αχμέτ ανέφερε πως η Μπακογιάννη θα προβεί σε ανοίγματα προς την μειονότητα, πως στην διακήρυξη του προγράμματος του κόμματος που θα γίνει τον Μάρτιο, θα περιλαμβάνονται θέσεις για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, πως υπάρχει στόχευση για εκμηδένιση των μειονοτικών προβλημάτων και πως θα κυριαρχήσει μια φιλελεύθερη πλειοψηφική ιδεολογία.

Ο Αχμέτ ανέφερε πως στο πρώτο άρθρο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος αναφέρεται πως “στόχος είναι η διασφάλιση ελευθερίας για όλους, ανεξαρτήτως καταγωγής, γλώσσας, θρησκείας και φυλής”. Ο Ιλχάν Αχμέτ είπε πως η Μπακογιάννη σύντομα θα κάνει το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό στην Τουρκία, φανερώνοντας έτσι τη σημασία που αποδίδει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, και πως στο συνέδριο του Μαρτίου θα αποσαφηνιστούνε οι μελλοντικές προοπτικές των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο Ιλχάν Αχμέτ πρόσθεσε πως οι ψήφοι των Δυτικοθρακιωτών δεξιών ψηφοφόρων που παρεξηγήθηκαν με τη ΝΔ και ολίσθησαν προς το ΠΑΣΟΚ, πλέον θα συγκεντρωθούνε στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αρχηγό την Ντόρα Μπακογιάννη.»

ΠΗΓΗ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ…ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΥΣ “ΤΟΥΡΚΟΥΣ” ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ;;;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΩΣ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΙΛΧΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ…ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ…ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΔ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΕΡΜΠΥ;

ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ,ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/blog-post_7185.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ!ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!!!ΤΩΡΑ,ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΠΟΥΛΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ!!!ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι θα κάνει η Ντόρα με το νέο της κόμμα, όσα δεν πρόλαβε να κάνει όσο ήταν υπουργός; Λες και δεν την ξέρουμε. Πότε θα σταματήσει η οικογενειοκρατία; Από τον πατέρα στην κόρη και πάει λέγοντας. Αφού σε υποστηρίζει τούρκος άρα κάτι συμβαίνει. Δεν ξεχάσαμε τι έκανες στην Αμερική Ντόρα που πήγες να χαστουκήσεις ομογενή επειδή αυτή δεν δεχόταν το όνομα Μακεδονία ενώ εσύ όλα τα δίνεις και τα παραχωρείς λες και είναι δικά σου. Με ποιο δικαίωμα; Εύχομαι το απόκομμα σου να αποτύχει.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ??????ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΡΙΟΛΑΡΑ????????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο κόσμος καιγεται και το μουνι χτενίζεται

    Στα τετοια μας για το κόμμας της…τι φοβάται μην τυχόν και δεν την δει ο μπαμπακας της πρωθυπουργό

    Πουλημένη είναι και αυτή και όλο της το σοϊ

    Να μας δείξει τι με το κόμμα της….Αλλαγή μήπως……….τα έχουν αλλάξει όλα εδώ και 40 χρόνια………τα βουλιάξανε και τα πουλήσανε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ διαγράψτε το παρελθον και τα πουλημενα σκουλίκια

    Τι σκατά μας ποτίζουν και σε κάθε εκλογές ψηφίζουν τα ίδια φίδια

    ΝΑ παει η Μπακογιαννη στην τουρκια και να κάνει κόμμα εκεί και να της ευχηθεί ο μπαμπάς της καλή τύχη σε αυτήν και σε όλο το τουρκικό κράτος !

    Reply
  5. Ανώνυμος

    trolls and hairy balls..Χεστε μας ρε φλόρια μάθατε και φαντεζι όρους..

    Go drink some buffos and fart propaine ree

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ".

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    RE EDW SE LIGO TA XATEI H TRAKH KAI ESEIS VRIZESTE PALI TELEIA,ELLHNES EIMASTE ALLWSTE ANTI NA SYSPEIRWTOYME KAI NA ANTIDRASOYME ESEIS TRWGESTE

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *