Στο Αυτόφωρο δωδεκαθεϊστές για παρακώλυση συγκοινωνιών

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν να δικαστούν έξι πιστοί του Δωδεκαθεϊσμού, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, καθώς εμπόδισαν έργα επιχωμάτωσης για να καλυφθεί αρχαίος ναός, που έχει εντοπιστεί στο τμήμα Μοναστηράκι-Θησείο της γραμμής του ΗΣΑΠ.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν σε επεισόδια στο σημείο την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να….
καλυφθούν τα αρχαία ευρήματα.

Για την υπόθεση του αρχαίου μνημείου προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο πολίτες σε βάρος του ΗΣΑΠ, του υπουργείου Πολιτισμού και του υπουργείου Οικονομικών με αίτημα να σταματήσουν τα έργα κατάχωσης.

Παράλληλα, με ασφαλιστικά μέτρα, ζητούν τη διακοπή των εργασιών μέχρι την εκδίκαση της κύριας αγωγής, αίτημα που σήμερα έγινε δεκτό από το Μονομελές Πρωτοδικείο (Τμήμα Ασφαλιστικών).

Για το θέμα της κατάχωσης του μνημείου η μη κυβερνητική οργάνωση Πλειάδες έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου καταγγέλλοντας το κράτος για παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής, της προστασίας του περιβάλλοντος και της θρησκευτικής ελευθερίας.

Voria

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙ.
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.
    ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΦΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ουστ στα μουτρα σου ρε μαλακα κομπλεξικε …. αλλα και μονο που γραφεις οπως γραφεις φαινετε τι μαλακας εισαι κοπανε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο Γερουλάνος είναι εντελώς ξεδιάντροπος. Θέλει να λέγεται και υπουργός πολιτισμού της Ελλάδος ο βάρβαρος… Ρε ΕΛΛΗΝΕΣ που παλεύετε ενάντια στη βαρβαρότητα, μακάρι να ήμουν Αθήνα και να στεκόμουν πλάι σας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    (Ο Αληθινος Ελληνας φαινετε στην ψυχη και θα ερθει η ωρα να δειξει ο καθενας μας ποσο Ελληνας ειναι μεσα του) Esostrefoi ZOOOOOOOOAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠαπαροΕλληνες γραφετε στα Ελληνικα τα Greeklish σας μαρανανε και να το παιζετε και Ελληναρες…

    Ο Αληθινος Ελληνας φαινετε στην ψυχη και θα ερθει η ωρα να δειξει ο καθενας μας ποσο Ελληνας ειναι μεσα του … μην εκφραστω χειροτερα ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ZOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΞΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΝΗΣΤΑΙ ΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ψάχτε για το βωμό του Ελέους .Αυτόν υπερασπίζονται οι "Δωδεκαθεϊστές".Άυτον που δε ο απόστολος Πάυλος και μίλησε στους Αθηναίους για τον αγνωστο Θεό

    Reply
  8. Ανώνυμος

    8.09 kai 8.13 Eseis tin pexatai opos synithizetai:Giati gia na kathisi se esas gynaika mono kammia Gotsalou, Allostai Apodixthike oti tis Ellinides mono oi Allodapoi tis kerdizoun, Eistai akoma Anorimoi.Alithia sti mama menetai akoma XAXAXAXAXAXAXA.. Gia klamata eistai malakes gia klamata.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Re Blamenoi Anthropoi pou xeratai na pernetai kai theseis kai na sxoliazetai,Sthn Tourkia dixnoun gia politismo ta romaika kai ta arxaia ellinika kai oi tourkoi ta parousiazoun gia dika tous, Ti na dixoun allo ta gaidouria tous gia politismo i ta tzamia, OI BARBAROI SEBASTIKAN Ta arxaia, Kai Esys to mono pou kanetai einai na Ironeuestai tous ligostous pou ta yperaspizontai, Alla xehasa me tosous allodapous pou mazepsate sigoura exetai alloiothoi allios tha pernatai mia pio ypeythini thesi, SAS AXIZEI OSA TRABATAI ELLINARES EPANASTATES TIS FRAPEDIAS, Alla sas katalabeno Afinetai eseis ti mastoura XAXAXAXAXAXAXAXAXA Skatoratsa……Ftaio ego pou exo anthrepsi etsi ta pedia mou oste na Xleyazoun kathe papara pou thelei na aytoapokalitai Ellinas, Kai oi Albanoi exoun hartia pou anagrafoun Ellines Orthodoxoi,Allostai Esys tous baptisatai gia na apoktisoun ipikootita EXO MASTOUROMENA REMALIA
    Plinetai prota to bromostoma sas gia na piasetai sto stoma sas autous pou Afilokerdos yperaspizontai ta dikaiomata Ton Allithinon ELLINON Tourkoalbanosporoi Sixamata

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΘΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΡΕ ?ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ?????ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ORTODOΞ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ??????
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ????????
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΑΙΣΧΟΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
    Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

    Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

    Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

    «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

    Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

    Έχουμε και λέμε:

    1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

    2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

    3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

    Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

    Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

    Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

    και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

    Και σ'ανώτερα!

    Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ellhnkaichaos.blogspot.com

    Reply
  12. Ανώνυμος

    γιατι αντι του βωμου δεν επιχωματωνουμε ζωντανους τους 300;; δεν ειναι μια πολυ καλη ιδεα ;;;

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΘΕΟΙ!
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΟΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *