Όχι άλλη ανοχή ! ! !

Έκκληση στους ψηφοφόρους να χαλάσουν τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου απηύθυνε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, στη διάρκεια ομιλίας της σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της……
ΔΕΘ.

«Λύσεις στα προβλήματα δεν μπορούν και δεν θέλουν να δώσουν αυτοί που ευθύνονται για τη συνεχή επιδείνωση της θέσης του λαού. Όχι άλλη ανοχή», τόνισε η κ. Παπαρήγα.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι κάνει ωμό εκβιασμό σε βάρος του ελληνικού λαού με το δίλημμα ή βγαίνει πλειοψηφία ή χρεοκοπεί η Ελλάδα. Η Ν.Δ. υιοθετεί μια «κάλπικη» αντιμνημονιακή πολιτική για να επωφεληθεί από τη λαϊκή αγανάκτηση και «οι δήθεν αριστεροί ανανεωτές βλέπουν παρέκκλιση στο ΠΑΣΟΚ για να αφήνουν ανοιχτή την πόρτα, ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί, άρα κρατάνε ανοιχτή πόρτα συγκυβέρνησης, αν βεβαίως το θελήσει το ηγεμονικό πάντα ΠΑΣΟΚ».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΓΚΥΡΟΤΑ ΤΑ ΝΕΑ
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΟΠΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ??????ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΗ …ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΔ..ΟΥΣΤ ΡΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *