Ιδανικός καιρός για τις τελευταίες βουτιές

Μπορεί η θερμοκρασία να παρουσιάζει σταδιακή πτώση, ωστόσο το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ και ο καιρός είναι ακόμα ιδανικός για να κάνετε τις τελευταίες βουτιές.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις που τις…..
θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία και στη Θράκη και λίγες μεμονωμένες καταιγίδες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 35 με 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 30 βαθμούς στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

http://www.newsbomb.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *