ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !!!!!

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΤΟΥ

1ον Αμεση Κοινωνικοποίηση Του Τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων . Και σταδιακά Κοινωνικοποίηση Των μεσαίων και μικρών έπιχειρήσεων.
2ον Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γής.
3ον Νομοθέτηση του εργατικού έλέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και άνάκλητες έπιτροπές έργαζομένων.
4ον Κατάργηση τού Στρατού και άντικατάστασή του από όργανομένο ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΑ !!!! ένοπλο ΛΑΟ !!!!
5ον Κατάργηση της Αστυνομίας και άντικατάστασή της από Λαϊκή πολιτοφυλακή έλεγχόμενη από μαζικές όργανώσεις.
6ον Αναστολή κάθε δαπάνης γιά το Στρατό.
7ον Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%
8ον Απολλοτρίωση των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής ύπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας – Υγείας – και Ασφάλισης.
9ον Ανάκλητες έπιτροπές Στρατιωτών και κατώτερων άξιωματικών θα άποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που άφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των άξιωματικών με το μισθό ένός είδικευμένου έργάτη.
10ον Πλαισίωση του Στρατού από στρατιωτικά άποσπάσματα των έργατικών όργανώσεων που θα έκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
11ον Ο μισθός των δημοσίων ύπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού έργάτη.
12ον Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.
13ον Σύγρουση με την καπιταλιστική Ε.Ε. και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα την έξοδο από αύτήν.
14ον Κοινωνiκοποίηση μέσων μαζικής ένημέρωσης και άπόδοση του έξοπλισμού τους για έλεύθερη χρήση στις κάθε είδους ένώσεις των έργαζόμενων πολιτών.
Να συμπληρώσω κάτι που ίσως ξέχασαν και δεν μας είπαν. Θα έφαρμόσουν ήμέρες άργίας ? Εθνικές έορτές ? Θα έχουμε Λαϊκά Προσκυνήματα στον ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ ?

Αύτές τις ίδέες των Συριζαίων μου τις έστειλαν. Το μόνο που έκανα έγώ είναι οι παρατηρήσεις. . Κάποιοι την εχουν λάβει αυτή τη λίστα και κάποιων δεν τους άρεσε τότε και ειμαι σίγουρος δεν θα τους αρέσει και τώρα. Αλλά με τα σημερινά γεγονότα νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.

Δεν ξέρω εαν θα κάνουν την Ελλάδα Βορεια Κορέα αλλά με τις εξαγγελίες του Γιάννη Βαρουφάκη σίγουρα θα την κάνουν Κούβα.
So Γιάννη δεν εισαι μόνο λεβέντης αλλά εισαι και παιδί Τζιμάνι. Να μιλάμε και τη γλώσα σας Ε. Ειπες τελειώνει ή λιτότητα και θα ζήσουν οι Ελληνες – Λιτά !!
οπως οι προγονοί μας με αυτά που παράγουμε. ——- Κάτι ηξερε ο Σαμαράς που ειπε οτι θα γυρίσετε την Ελλάδα στο παρελθόν. Και μην πάει το μυαλό κάποιων οτι αρχισα να συμπαθώ τον πολιτικό Σαμαρά. Ας πάει στο www.filikieteria2.blogspot.com ( Ειμαστε και εμεις παιδιά της Ελλάδας ) να διαβάσει τις απόψεις μου.

Λοιπόν Γιάννη εσύ εισαι μικρός για να ξέρεις τι θα πη να ζης — Λιτά. Εισαι της γενιάς των Μπούληδων της γενιάς των βουτηρόπαιδων. Αλλά εγώ Γιάννη εζησα — Λιτά στο χωριό. Δουλεύαμε ηλιο με ηλιο 7 μέρες την εβδομάδα. Οργώναμε, θερίζαμε, αρμέγαμε, κλπ. Τα καφενεία ανοιγαν στις 6 τα απόγευμα και εκλειναν στις 8 . Τώρα ειναι ανοιχτά 24 ώρες και ασφαλώς σερβίρουν το επίσημο αγροτικό ποτό ( Johnny Walker ) .Κάθε Σάββατο πηγαίναμε στο παζάρι στη Μεγαλόπολη ( απο αυτά τα μέρη ειναι η καταγωγή μου ) 4 ώρες να πάμε και 4 να γυρίσουμε. Με το φανάρι φεύγαμε με το φανάρι γυρίζαμε. Τώρα ειναι 15 λεπτά με τα Cayenne και τον Ριζοσπάστη τον διαβάζαμε με το λυχνάρι. Ετσι ζης — Λιτά με αυτά που παράγεις Γιάννη. Ετσι ζουν και οι Κουβανοί σήμερα.
Δεν πέρασε ουτε μια βδομάδα και ο Σαμαρας δικαιώθηκε !!!!

Αλέξη για την κρητική που σου εκανα για τον περίπατο στην Καισαριανή τα ακουσα. Με κατηγορούν για υποκρισία λέγοντας. Ο Αλέξης εκανε το πατριωτικό του καθήκον στέλνοντας μήνυμα στην κυρία Μέρκελ και ετίμησε τους συντρόφους για την αντίσταση.
Αλέξη ησουν αδιάβαστος διότι οπως γράφη ο κύριος Αντώνης Κρούστης στο www.fileleftheros1966.blogspot.com στην Καισαριανή εκτελέστηκαν και πολλοί άλλοι πατριώτες. Οχι μόνο συντρόφια.
Αλέξη αυτό δεν ηταν πατριωτισμός . Αυτό που εκανες μόνο ενας – χρήσιμος – θα το εκανε. Και εαν ζούσε ο πατερούλης θα σε παρασημοφορούσε για την χρησιμότητα.
Εαν ησουν πατριώτης και ηθελες να στείλης μήνυμα στην κυρία Μέρκελ θα πήγαινες στο Δίστομο ή στα Καλάβρυτα.
Πατριώτης ειναι ο δεξιός Πάνος Καμμένος και πήγε στα Ιμια. ——- Και οχι στου ΜΕΛΙΓΑΛΑ !!!!!!!

Αλεξάκη τι χουνέρι !!!! ηταν αυτό με τον κύριο Jean- Claude Juncker . Δεν ξέρω αν το κατάλαβες με την κίνηση που εκανε και σε πήρε απο το χέρι και σε πήγε να σου κάνη μάθημα. Εστελνε και μήνυμα στους ετέρους λέγοντας , μην το παρεξηγήτε το παιδάκι , αδιάβαστος ειναι τώρα μαθαίνει !!!

Ολα σας τα συνχωρεί ο κύριος Χατζής με το παρακάτω μήνυμα.

.
ΑΝ ο Τσίπρας εβγαινε και ελεγε καθαρά και τιμια οτι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε οτι αφορά το δημόσιο χρέος και τις δεσμεύσεις της Ελλάδος απο τα μνημόνια , ΑΛΛΑ …… Θα διατάξει τον εισαγγελέα του κράτους να διερευνήσει τις υπογραφές και τα περιουσιακά στοιχεία των διατελέσαντων προθυπουργών και υπουργών απο το 1974 εως σήμερα και με ειδικούς νόμους να τιμωρήσει παραδειγματικώς τους υπεύθυνους της καταστροφής ….. τι θα γινόταν ?????
Αντι δηλαδή να λέει ψέμματα και κολοντούμπες να εφερνε αληθινή και εις βάθος κάθαρση ακόμα και για τα δικά του στελέχη πρώην ΠΑΣΟΚ !!!
Και αν μαζί με αυτό εκανε και δημοψήφισμα για νεο συνταγμα στα πρότυπα του Ελβετικού με κυβέρνηση οικουμενική πάντοτε με δύο Βουλές και με επιλυση των οποίων διαφορών με δημοψήφισμα .. Τι λέτε θα εμενε στην ΙΣΤΟΡΙΑ !!! Μέχρι και εγώ θα τον ψήφιζα !!!
Κωνσταντίνος Χατζής.
Δευτερώνω και υπογράφω. Πητερ Τριανταφυλλος Τοροντο

Και αν ερθετε στα λογικά σας , οχι μόνο θα σας ψηφίσω και εγώ αλλά θα αγοράσω γραβάτες για ολους σας.

Peter Triantafyllos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *