ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΣΤΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ, ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΗΣ!

Όσο μεγαλώνει η Ολυμπία μαγνητίζει τα βλέμματα.
Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει γίνει μια όμορφη δεσποινίδα, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόσφατα, ο βρετανικός Τύπος ασχολήθηκε με την γαλαζοαίματη με ένα αφιέρωμα που έκαναν ειδικά για εκείνη.
H κομψή Ολυμπία μέσα σε λίγο διάστημα έχει γίνει εξώφυλλο σε γνωστά περιοδικά. Τον περασμένο Φεβρουάριο η πριγκίπισσα ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler και με τίτλο «Το κορίτσι με τα περισσότερα προσόντα στον κόσμο». Σειρά είχε έγινε εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού μόδας και ομορφιάς W. Το αφιέρωμα του βρετανικού περιοδικού μιλάει για την οικογένεια τόσο της μητέρας της όσο και του πατέρα της, αλλά και το πώς γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν. Η 18χρονη Ολυμπία δίνει το παρόν σε διάφορα event και πρόσφατα πήγε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και καθόταν στη πρώτη σειρά δίπλα στην ηθοποιό Emma Watson.

stoxos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *