“Θέλουμε τον Μπουρούση στον Παναθηναϊκό”!

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του Γιάννη Μπορούση, ο οποίος έξι χρόνια μετά από τον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου και τη γνωστή κόντρα του με τους οπαδούς του “τριφυλλιού”, δήλωσε ότι είχε χαρεί για εκείνον τίτλο των Πρασίνων, παρόλο που τότε αγωνιζόταν στον αιώνιο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.
“Δεν μπήκε εκείνο το καλάθι, αλλά τουλάχιστον πήρε ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα. Το πήρε μία ελληνική ομάδα τουλάχιστον. Γιατί να μη χαρώ;”, είπε, μέσα σε άλλα, ο διεθνής σέντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα προκαλώντας πολλά σχόλια, όπως είναι φυσικό, από τους οπαδούς του Τριφυλλιού.
Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι αρκετοί, ΑΝ όχι οι περισσότεροι(!), φίλοι του Παναθηναϊκού, σχολίασαν θετικά τη δήλωση αυτή του Μπουρούση εκφράζοντας, μάλιστα, την επιθυμία να τον δουν κάποια στιγμή στην ομάδα τους!
Παρόλο, δηλαδή, τη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία “ζωντάνεψε” τον περασμένο Μάρτιο στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των Πρασίνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οπαδοί του “τριφυλλιού” δε θα ήταν αρνητικοί αν έβλεπαν τον παίκτη με την πράσινη φανέλα.
Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τέτοιο ενδεχόμενο, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν …παίζει, μιας και ο Έλληνας σέντερ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίζει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, ωστόσο μόνο και μόνο η επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού να δουν τον Μπουρούση στην ομάδα τους αποτελεί …θέμα. Και δεν μπορεί να περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *