Ο Κούγιας στον Βόλο (;) και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου σε αναμμένα κάρβουνα!

Σε πολύ λίγο ξεκινά το φιλικό παιχνίδι ανάμερα στη Νίκη Βόλου και την Παναχαϊκή, πρόεδρος της οποίας είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ένα πρόσωπο όχι ιδιαίτερα φιλικό στον Βόλο, καθώς από τους φιλάθλους θεωρείται «η πέτρα του σκανδάλου» για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Η αποστολή της ομάδας έφθασε στον Βόλο χθες νωρίς το βραδύ και….
διανυκτέρευσε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας δεν συνόδευσε την ομάδα, προφανώς για να αποφύγει δυσάρεστες συναντήσεις.

Εκατοντάδες φίλαθλοι από νωρίς το πρωί έδωσαν το παρόν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα, περιμένοντας μήπως από εκεί βγει και ο Αλέξης Κούγιας, ώστε να διαμαρτυρηθούν για όσα έκανε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ωστόσο, από τους παίχτες και τους φροντιστές της ομάδας έμαθαν πως ο Αλέξης Κούγιας δεν συνόδευσε την αποστολή, ενώ γενικότερα το κλίμα μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και των παικτών της Παναχαϊκής ήταν πολύ φιλικό, μάλιστα οι φίλαθλοι ξεκαθάρισαν από την αρχή πως: “Εμείς μαζί σας δεν έχουμε τίποτα, αύριο μεθαύριο ίσως παίζεται και στον Βόλο, για τον Κούγια είμαστε εδώ”.

Μετά από πιέσεις της αστυνομίας οι περισσότεροι φίλαθλοι αποχώρησαν, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του e-Volos.gr, o Αλέξης Κούγιας θα φτάσει συνοδεία αστυνομίας στην πόλη, λίγο πριν ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας μεταξύ Παναχαϊκής και Νίκης Βόλου.

Front page New

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *