Σύγχρονη Μήδεια έπνιξε τα δύο της παιδάκια


Συγκλονιστικά νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα δύο μικρά παιδιά που βρέθηκαν νεκρά χθες, Τρίτη, σε δωμάτιο ισπανικού ξενοδοχείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, ο πατέρας τους είναι ένας από τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες της Βρετανίας.

Τα άψυχα σώματα….
.

του 5χρονου κοριτσιού και του ενός έτους αγοριού εντοπίσθηκαν στο δωμάτιο 101 του ξενοδοχείου Miramar, στο τουριστικό θέρετρο Lloret de Mar, στην Costa Brava.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής αστυνομίας, η 40χρονη μητέρα τους, η οποία συνελήφθη και ανακρίνεται από χθες, ομολόγησε ότι έπνιξε τα παιδιά της.

Ο 45χρονος Martin Smith συνελήφθη στη Βαρκελώνη την Παρασκευή, δύο χρόνια αφότου διέφευγε τη σύλληψη από τις βρετανικές Αρχές. Σήμερα αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον του δικαστηρίου στην Cumbria στη Βρετανία αντιμέτωπος με 13 κατηγορίες, μεταξύ άλλων και αυτές του βιασμού και της παιδικής κακοποίησης.

Τα παιδιά δεν φέρουν τραύματα, ενώ η ακριβής αιτία θανάτου τους θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα ή αύριο μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Zougla.gr
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *