Εντέλει ποιος εκφράζει τη ΝΔ; Ο Αβραμοπουλος ή ο Γεωργιάδης; Μα φυσικά ο Γεωργιαδης.

Γι’ αυτο καποιοι στο Μαξίμου αποκαλούν τον Αβραμοπουλο “υποβρύχιο” διότι του καταλογίζουν οτι έκανε προσωπική πολιτικη σημερα με τον
Τσιπρα.
Ναι, όσο και αν φαίνεται παρανοϊκό, η θεσμική αντιμετώπιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρείται “προσωπική πολιτικη” αφού η επίσημη κυβερνητική αντιμετώπιση υπαγορεύει την έλλειψη οποιασδήποτε επικοινωνίας.
Πιστεύει ακομα κάποιος οτι ο Γεωργιαδης έβγαλε απο το μυαλό του τα περι καταθέσεων και τραπεζών; Τα περι “μη θεσμικού κόμματος”; Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ γίνεται κονφερασιέ απο λόξα;
Οχι βέβαια.Η επίσημη αντιμετώπιση απεναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι αυτη που εκφράζεται απο τις δηλωσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κατ’ εντολή Σαμαρά.
Οπως ακριβως τις είχε εκφράσει ο Σαμαρας στον καφενέ της βουλής, αλλά ολοι το “ξέχασαν”.
Δεν ξέρουμε αν η θεσμική συμπεριφορά Αβραμοπουλου ειναι συγχρόνως ιδιοτελής με στόχο την επόμενη μέρα, αυτο όμως που γίνεται εμφανές τις τελευταίες ώρες ειναι πως η ΝΔ του Σαμαρα πολύ δύσκολα πλεον θα ψηφίσει Αβραμοπουλο για ΠτΔ. Μετα απο εκλογες εννοούμε, σε περίπτωση που τον προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς η κακοποίηση του πολιτευματος συνιστά κακοποίηση της ίδιας της πατρίδας. Αυτο πρεπει να απασχολεί τους πολίτες πισω απο το κακόγουστο θέατρο.

http://olympia.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *