«Ευχαριστή​ρια»

Καλημέρασας κύριε Πρόεδρε και κυρίες και κύριοι Βολευτές

Σαςευχαριστούμε που φτάσατε τη χώρα μας και τους πολίτες της στην εξαθλίωση.

Σαςευχαριστούμε που κάθε φορά έχετε το θράσος να ξεχωρίζεται τη θέση σας από τουςέλληνες πολίτες. Ακούσαμε τον Πρόεδρό σας κ. Σαμαρά, τον κ. Παπανδρέου, τον κ.Καρατζαφέρη, να…………
μιλάει για τους έλληνες, ότι παλέψαμε για τους έλληνες, για τιςσυντάξεις, για τον δέκατο τρίτο και δέκατο τέταρτο μισθό τους, παλαίψανε για νασώσουν την Ελλάδα, διαχωρίζοντας τη θέση τη δική τους και των υπολοίπωνεθνοπατέρων. Οι διπλές συντάξεις οι δικές σας έχουν υποστεί καμιά μείωση. Οιπαχυλοί σας οι μισθοί έχουν υποστεί καμιά μείωση. Μήπως θα πρέπει νασκεφτείτε να κάνετε εκ περιτροπής για ένα χρόνο ανταλλαγή των μισθών σας, μιζώνσας, συντάξεών σας με τους έλληνες πολίτες?

Αναλογιστήκατεποτέ κύριοι βολευτές, εθνοσωτήρες, τις ευθύνες που έχετε για την κατάστασηαυτή.

Αναλογιστήκατεποτέ κύριοι βολευτές, δοσίλογοι, εθνοπατέρες, τις ευθύνες σας από το μεγάλοφαγοπότι σας?

Κάνατετόσες εξεταστικές, εξαπολύατε ύβρεις ο ένας στον άλλο για τα χρήματα πουέφευγαν στις βαλίτσες, στις τσάντες στις χαρτοσακούλες, το χρηματιστήριο, ταομόλογα, το Βατοπέδι. Βάλατε κανένα φυλακή, επέστρεψε κανείς από εσάς και τουςπαρατρεχάμενούς σας τα κλεμμένα της Πατρίδας μας.

Πρέπει ναντρέπεστε. Γιατί πρέπει να πληρώσουμε εμείς?

Ποιός σαςέδωσε το δικαίωμα τα χρήματά μου που μου παρακρατούνται όλα τα χρόνια για ναπάρω σύνταξη, να τα παίξετε στο χρηματιστήριο ή να τα επενδύσετε σε ελληνικάομόλογα? Μας ρωτήσατε. Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω, κλέφτες.

Ποιός σαςέδωσε το δικαίωμα να τιμωρείτε τον εργαζόμενο γιατί εσείς του δίνατε ταχρήματα, προκειμένου εσείς να κλέβετε? Οι εργαζόμενοι δουλεύανε, εσείς αλήθειατι κάνατε? Είναι ντροπή σας να διαπομπεύεται τον κάθε εργαζόμενο.

Γιατί δενμας λέτε με τι περιουσία μπήκατε εσείς και οι παρατρεχάμενοί σας στη βουλή, καικατά τη διάρκεια της θητείας σας ή των θητειών σας τι περιουσία έχετεαποκτήσει?

Να είστεσίγουροι όλοι σας ότι η οργή του κόσμου θα σας κατασπαράξει.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.

panagiotis keleris

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *