Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ …ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι «το εκτελεστικό όργανο της εγκληματικής οργανώσεως του διεθνούς Σιωνισμού, που εδρεύει στην μεγάλη υπερατλαντική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, γνωστής ως Γκαχάλα (…) και που αποτελεί υπερστοά, η οποία εμφανίζεται ως δήθεν παγκόσμιο think tank (δεξαμενή σκέψης), ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί ένα αίσχιστο Διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως,που απεργάζεται την διάλυση του έθνους-κράτους και….
την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης»,τονίζει σε πρόσφατα μηνύματα του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Τι άραγε από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και ξεσηκώθηκαν οι μασωνικές και εβραϊκες οργανώσεις ανα τον κόσμο.Ενω το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση επ αυτου…
Ο σκληρός πυρήνας του εκτελεστικού οργάνου της Γκαχάλα, συνεχίζει ο μητροπολίτης, «αποτελείται από επίλεκτα στελέχη του αμερικανικού εβραϊκού λόμπι, καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος ».
To ΔΝΤ και οι Εβραίοι
Εβραίοι βρίσκονται, μας υπενθυμίζει, και πίσω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σε εγκύκλιό του εν όψει της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ διερωτάται: «Πότε επί τέλους θα κατανοήσωμεν ότι ο σιωνιστικός αμερικανικός παράγων απεργάζεται την καταδολίευσιν της εθνικής ανεξαρτησίας και της οικονομικής μας ευρωστίας καθώς και παγκόσμιον κυριαρχίαν εις όλα τα επίπεδα», μιλώντας πάλι για «επιχειρησιακόν βραχίονα του πανισχύρου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ » και ζητώντας «να αποσκορακίσωμεν επί τέλους τον ιμπεριαλιστικόν,σιωνιστικόν αμερικανικόν παράγοντα,εκδιώκοντες τας αλλοτρίων συμφερόντων στρατιωτικάς βάσεις εκ της χώρας».
Σε άλλη ανακοίνωσή του ο Ιεράρχης κατηγορεί για τις στοές την Αγγλία και τους Αγγλους. «Η σαφώς μυστηριακή, συνωμοτική, σατανιστική, σιωνιστικήοργάνωση ιδρύθηκε ως όργανο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας,που με αίμα,ατιμίες και δάκρυ,οι Αγγλοι την άπλωσαν σε όλη την Γη, και για να μπορούν να εξουσιάζουν τους λαούς των πέντε ηπείρων»… Μετά αρχίζουν τα ονόματα: «Ο Θεός της Μασονίας είναι ο ΜΑΤΣ (Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος), δηλαδή ο Εωσφόρος,Διάβολος,Σα- τανάς, Βεελζεβούλ, Βελίαλ, Δαίμονας» ή όπως αλλιώς αναφέρεται κάθε φορά στην Παλαιά Διαθήκη.
Υπερβολές ή αλήθειες;υποκρισία ή ηρωϊσμος;Θα ρώταγε κάποιος αναφορικά με τα παραπάνω.Αν ανατρέξουμε στις γραφές και αξιολογήσουμε τη σημερινή πολιτοκοοικονομική κατάσταση παγκοσμίως θα συμπεράνουμε ότι ο Ιεράρχης μάλλον δίκαιο έχει έστω και εάν εκφράζεται αιχμηρά για τα κάθε είδους συμφέροντα που διοικούν σήμερα την ανθρωπότητα.
Το σχόλιο σας…;

Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

70 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ!ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!

    Reply
  2. michael

    Η Αγιότητα του είναι για την Ηγεσία της εκκλησίας της Ελλάδος. Ποιος είπε ότι οι Ιερωμένοι δεν έχουν λόγο για την πολιτική; ενώ οι πολιτικοί έχουν λόγω να ανακατεύονται με τα της εκκλησίας. Οι Ζακύνθου ο Ιερώνυμος και οι άλλοι πασοκο ιερείς τους βολεύουν;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    και λιγα λεει ο παπας… αφου τοση περιουσια εχουνε γιατι δεν χρηματοδοτει η εκκλησια λητους και δεμενους δικηγορους εισαγγελεις να στειλουνε στον διαολο τον μασονο σιονιστη giorgos και το συναφι του?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Είσαι αληθινός, τα λές πολύ σωστά τα παντα συμβαίνουν στην ζωή μας από μερικές μικροεπιτροπές πού ασπάζονται τον Μαμμωνά!!! Η επιτροπή των 40 πού έχει μειωθεί στούς 5 με επικεφαλής τον Κισινγερ κοβει και ράβει την ζωή μας!! Όσοι απληροφόρητοι δεν σε πιστευουν ας κυττάξουν να μάθουν 1) The Commission of 40. 2) Bohemian Grove, The Pacific club και το βιογραφικό τού Κισσινγερ όπως δημοσιεύεται στην λιστα των μελών του μυστικού οργανισμού Bohemian Grove!!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μπράβο, μπράβο, μπράβοοοοοο, Παπά μου!!!! Η χώρα σε έχει ανάγκη, εμείς όλοι σε χρειαζόμαστε, γιατί κανείς άλλος δεν τα λέει!!! Είναι γνωστό τοίς πάσι ότι έδωσες την περιουσία σου σε φιλανθρωπίες οπότε ουδείς μπορεί να σε κατηγορήσει ότι διαμαρτύρεσαι διά ίδιον όφελος!!! ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ!!!!

    Reply
  6. Δυο παραδείγματα

    Αντι να ελαττώσουν τον αριμό των δικηγόρων και να δημιουργήσουν άλλες θέσεις παραγωγής κατεβαζουν τον πήχη της παρανομίας για να υπάρχει δουλεια.

    Αλλο παραδειγμα αντι να αφήσουν τα επαγγέλματα ελευθερα για όλους και το ίδιο η κυβερνηση παλκώνεται με τους φαρμακοποιούς.

    Το μετρο της απελεθυέρωσης πρέπει να ισχύει για όλους το ίδιο με 1-2 προυποθέσειςπου δεν θα σας τις πει ούτε ο Χαρδαβέλας, ουτε ο δικηγόρος του Ροκφέλερ ουτε ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

    Η Ελληνική κυβερνηση πρεπει απο προηγουμένως να επιβάλλει στη Γερμανια την αποδοχή κοινου σχεδίου ανάπτυξης και ελ΄γχου δημοσιονομικών σε όλη τη ζωνη του Ευρώ.

    Αν δεν γίνει αυτό, τότε οι Ελληνες επαγγελαμτίες θα γίνουν φτωχότεροι το δε χειρότερο είναι ότι δεν θα υπάρχει μεταφορά τεχνολογίας, παραγψγή και αναπτυξη. Τότε όλα όσα υφιστανται οι Ελληνες είναι άνευ λόγου. Φτωχεια για το τιποτα…

    Κοιτάξτε να το δουλεψετε το παραπάνω κείμενο…

    Reply
  7. Tο Πρόβλημα που έχει η Ελλάδα είναι και πρόβλημα αντιλήψεων

    Πρεπει να υπάρχουν συζητήσεις για να απαλειφθουν οι διαφορές.
    Ο κόσμος πρέπει να μάθει να μιλάει ήρεμα.
    πρέπει να μάθουμε να σκεπρόμαστε καλύτερα και δημιουργικότερα.

    Οσο και να ακουστεί παράξενα, τότε δεν θα υπάρχει χώρος για να γίνονται αυτά που γίνονταν και που γίνονται ακόμη.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ Η ΥΣΤΕΡΙΚΑ Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ.
    ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ,
    ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,
    ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ,
    ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,
    ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ κ.ο.κ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..

    Reply
  10. Ο Παγκαλος έχει ξεχάσει πολλούς άλλους

    όπως αυτους στα ΑΕΙ που επι δεκαετίες κυνηγάνε ηλεκτρόνια χωρις να μπορούν να φτειάξουν μια καρφίτσα.

    εχει ξεχάσει και τους δημοσιογράφους, που το 99.9% μόνο δημοσιογράφοι δεν είναι.

    Κανεις απο τους παραπάνω δεν υπήρξε παραγωγικός και ούτε πρόκειται να γίνει.

    Reply
  11. Η θρησκεία και η πολιτική θέλουν τους ανθρωπους να μη σκέφτονται

    και είναι χειρότερες απο τη μασωνία.
    Δεστε που φτάσαμε στον πατο.

    Οταν ψηφίζαμε ξέραμε ποιος ήταν ο Γιωργάκης.
    Και το Παγκαλο που τον βριζετε έχει πει δύο σωστα πραγματα

    ότι πολλοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διορισμένοι τεμπέληδες
    και ότι οι στρατιωτικοί δεν παράγουν τίποτα

    Ειτε σας αρέσει είτε όχι, σε αυτα έχει δικιο.
    Για τη σημαία έπρεπε να τον είχαν στείλει σε Διακστήριο.

    Reply
  12. Στην Ελλάδα οι ηλίθιοι ήταν οι ήρωες

    οι αλλοι την έβγαζαν καλά.

    Ακουσα οτι ο Μητροπολίτης μοιράζει το μισθό του στους φτωχούς και ότι πάει με το ποδήλατο στη μητροπολη.

    Aληθεια ειναι;

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ο 1:57 έχει τρελό γέλιο…πόσο αστείος είσαι ρε!
    το ακούσαμε και αυτό: μή μιλάτε εναντίον των μασώνων γιατί είναι αντιχριστιανικό!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    θα γελάω μέχρι αύριο…και μετά θα κλαίω επειδή ξέρω ότι καποιοι θα συνταχθούν με αυτή την μπαρούφα.
    ΕΛΕΟΣ!!!

    green-ιάρης

    Reply
  14. O Σεραφείμ είναι ο Καρατζαφέρης της Εκκλησίας

    Ο Καρατζαφέρης αποδείχτηκε κούφιος. Μέλος της Λέσχης Αθηνών έγινε.
    Σε λίγο θα δούμε και με το Σεραφείμ.
    Απο λόγια έχουμε χορτάσει.
    Απο διαχείριση ξέρουμε…
    Λοιπόν…

    Reply
  15. freemasonry-gr.blogspot.com

    Για όποιον θέλει να μιλήσει για τεκτονισμό…

    Ας ανοίξει ο Δεσπότης ο ίδιος εκεί ένα θέμα, ότι θέμα θέλει, να γίνει δημόσια συζήτηση.

    Αυτό που κάνει ο Σεραφείμ λέγεται ρατσισμός.
    Δεν επιτρέπω σε κανένα να με κατηγορεί κατα τέτοιο τρόπο. Εχω φίλους, συγγενείς, οικογένεια και δεν έχω κάνει κάτι ατιμωτικό.

    Αυτά που λεει για τους μασώνους τα βρίσκει στο Ιντερνετ αλλα δεν είναι αποδείξεις.

    Απορώ πως με τέτοια παιδεία έγινε μητροπολίτης.
    Η χώρα θέλει νοσοκομεία όχι εκκλησίες. Εκκλησίες υπάρχουν χιλιάδες. Εντατικές όχι.
    Εκεί τον θέλω μπροστάρη. Μπορεί;

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Διεστραμμένε Εβραίε ή Εβραιόψυχε, πας να βγάλεις τα θύματα του διεθνούς σιωνισμού υπεύθυνα για όσα τραβάνε στα χέρια των διαφόρων εγκληματιών της διεθνούς μαφίας.

    Αυτή είναι πάγια τακτική των Εβραίων ακόμα και των μη συμμετέχοντων στα εγκλήματα. Κι εσύ αναπαραγάγεις την προπαγάνδα τους σιχαμένε.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΞΙΔΕΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ..ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΠΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ????????ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ KSIPNISTERE ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΠΛΟΞ ..ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΩΣΗ..ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ??..ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΦΤΕΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Άψογο το επιχείρημα 1:41.
    Μείναμε άναυδοι και άφωνοι. Μας έπεισες ολοσχερώς.

    Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
    Άντε για νάνι μη σε κρατάμε άλλο και όνειρα γλυκά

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ο 1.17 και ο 1.31 είμαι ο ίδιος. Απλά δείτε το λίγο πιο πρακτικά το ζήτημα. Το οικονομικό κατεστημένο το μόνο που το νοιάζει είναι να κερδίζει. Ο Σόρος έχει ρισκάρει μερικά (βασικά πολλά) δις. στην χρεοκωπία του ευρω. Είχε ρισκάρει πολλά εκατ (δις.) στην υποτίμηση του ιαπωνικού γιεν και τα έχασε. Με τη λογική σας ο Σόρος εκτός από ανθέλληνας, είναι και αντί-ιάπωνας. Υπόσχομαι να επανέλθω πάω για ύπνο τώρα.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 1.33…ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 1.31 ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ…ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ…ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    @1:17. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    χαχαχαχα ρε συ 1.27 δεν πάω τους εθνικιστές εβραιους (σιωνιστές) αλλα επειδή έχω γνωρίσει "απλούς" εβραίους σου λέω ότι είναι μια χαρά άτομα μην εχετε τόση προκατάληψη.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    μπραβο 1:17, βαλε τωρα το εβραϊκο σκουφι σου εκει που ξερεις και παρε ενα υπνακο, απο αυριο παλι η υπερασπιση στα διαολοσπερματα

    Reply
  25. Ανώνυμος

    μια χάρη μόνο. μην μπερδευεται τους μασωνους με τους σιωνιστές. Αλλό πράγμα το ένα, άλλο το άλλο. Επίσης το οτι οι σιωνιστές είναι εβραιοι, δεν σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι είναι σιωνιστές. Επίσης όλοι οι εβραίοι δεν είναι πλούσιοι. Ακόμα οι περισσότεροι διευθυντές τραπεζών δεν είναι εβραίοι, αλλά οι εβραίοι έχουν τους περισσότερους τραπεζίτες σε σχέση με τον πληθυσμό τους. Δηλαδή όπως οι έλληνες είχαν την μεγαλύτερη αναλογία, προ κρίσης, πορσε καγιεν ανα κατοικο, έτσι και οι εβραιοι (όχι μόνο οι κάτοικοι του ισραήλ) έχουν την μεγαλύτερη αναλογία τραπεζιτών ανά κάτοικο. Κάποια απ' αυτά που είπε ο πατερ έχουν βάση, αλλά κάποια άλλα είναι φούμαρα και ημιμάθεια.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΞΙΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΠΑΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Από την εμφάνιση του ανθρώπου μέχρι σήμερα το πιο απλό και αναμφισβήτητο γεγονός είναι η πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, στο φως και το σκοτάδι. Περιγράφεται με ποικίλους τρόπους σε όλους τους πολιτισμούς. Τι δεν καταλαβαίνετε; Είναι τόσο απλό.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    12:47 Η ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ? ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Δυστυχως ονειροβατεις 12:47, ειδες το σχετικο βιντεο με το Σεραφειμ;;; Τα ζωα Καμπουρακης-Οικονομεας τον χλευαζανε και του μιλουσανε λες και ειναι ανισορροπος. Ολα τα βρωμοκαναλα στο παιχνιδι, κωλομασωνοι και σατανοεβραιοι τα ελεγχουνε.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Ποιός να βγεί 12.47?¨ολοι στη βουλή μασόνοι ειναι,άλλοι μικροί και άλλοι πολύ μικροί.Μη νομίζει κανείς ότι μεγαλομασώνοι ειναι στην βουλή.Τα πουσταριά μικρού βαθμού,για την λάντζα,και να κρεμάσουν μερικούς,ε δεν χάθηκε κι ο κόσμος.Μάρτυρες θα γίνουν.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Η μαλακω η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ εσπευσε πρωτη πρωτη η καριολα να ριξει το φαρμακι της και να ζητησει απο την αρχιεπισκοπη να βαλει τον αξιο αυτο ανθρωπο "θεση του"… Θιχτηκε η κωλοεβραια…

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ? ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩ ?

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Πρέπει να κλεισουν οι μασονικές στοές στην Ελλάδα, αυτο πρέπει να γίνει λαικό αίτημα. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ απο την ΕΛΛΑΔΑ!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ". ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ;

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Ευτυχως υπαρχει ο Σεραφειμ,και εκπροσωπει τους πραγματικους Ελληνες.αυτος ειναι το παραδειγμα προς μιμηση για ολους που παριστανουν τους ηγετες μας.Για καθε Ελληνα αυτος ειναι και πατριαρχης και αρχιεπισκοπος και πρωθυπουργος,ειναι ο πρωυος που κανει αυτο που χρειαζεται ο Ελληνισμος που σημερα βαλλεται απο μεσα και απο εξω.Αυτος εκφραζει χριστιανους και μη,και οι μονοι που αντιδρουν αρνητικα εως χυδαια ειναι τα λαμογια και οι παρατρεχαμενοι τους οπως και οι ανθελληνες που δυστυχως ξερουν μονο να βριζουν .

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Και τα κολομασονόπαιδα τι να κάνουν?Πρέπει να υποστηρίξουν,ψωμί τρώνε.Ξέρεις τι ειναι να σαι ολη μερα στα μπλόγκς και να προσπαθείς να ριχνεις λασπη σ αυτους που μηλουν κατα σκατομασόνων?

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ .ΠΟΥ ,ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ? ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ .ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΤΕ ? ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Κοιτα πως ξεσηκωνονται τα εβραιοσκυλα μολις πεις κατι για τους σατανομασωνους….ενω αμα βρισεις την πατριδα καρφακι δεν τους καιγεται…αντε στα τσακιδια θολοκουλτουριαρηδες του κωλου…νισαφι πια με τον ανθελληνισμο σας και το μισος σας για την ορθοδοξια!!!!!

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.12.01

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Αν έχετε διαπιστώσει, όλοι όσοι αντιτίθονται με το μητροπολίτη Σεραφείμ, απλά διαφωνούν και τα επιχειρήματα είναι από ανύπαρκτα και ηλίθια ως βλακώδη. Μερικοί ούτε καν διαβάζουν και αρχίζουν να βρίζουν.
    Απλά τους αγνοούμε, δεν τους δίνουμε αξία με το να ασχοληθούμε μαζί τους.
    Δεν υπάρχει σοβαρός αντίλογος που να αμφισβητεί ότι ο μητροπολίτης Σεραφείμ είναι πραγματικός Ιεράρχης με όλη τη σημασία της λέξης. Το αποδεικνύει καθημερινά με το σθένος του και τις πράξεις του.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Το 1996 γυρίστηκε ένα ντοκιμαντέρ που αναλύει και εξηγεί πως ακριβώς λειτουργεί το Παγκόσμιο νομισματικό και τραπεζικό σύστημα που ισχύει σήμερα και από πότε άρχισε.
    Προβλέπει επίσης με ακρίβεια την οικονομική κρίση που βιώνουν σήμερα τα κράτη και περισσότερο η Αμερική και που οφείλεται.
    Εξηγεί γιατί θα γίνει η ΟΝΕ ( η οποία έγινε ) και ποιοι θα ωφεληθούν από αυτήν.
    Πόσοι από εσάς άρχισαν να το βλέπουν και το παράτησαν στη μέση θεωρώντας το βαρετό.
    Πρέπει να το δείτε και να το ξαναδείτε και τότε θα καταλάβετε ότι η Ιστορία άρχισε να γράφεται λάθος εδώ και 300 χρόνια.
    Αυτό το ντοκιμαντέρ θα έπρεπε όλα τα blogs που θέλουν να ενημερώσουν σωστά τον κόσμο να το έχουν στην πρώτη σελίδα και να παρακινούν τους αναγνώστες τους ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό.
    Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το The money masters.
    ΔΕΙΤΕ το και ΔΙΑΔΩΣΤΕ το.
    ( Δεν συμφωνώ μόνο σε ένα σημείο δηλαδή ότι ετοιμάζουν παγκόσμια διακυβέρνηση οι the money masters. Αυτό μπορεί να νομίζουν και οι υπάλληλοι τους αλλά κάνουν λάθος. Άλλα είναι τα σχέδια τους.
    Την δύναμη δεν την έχουν αυτοί που έχουν πολλά λεφτά αλλά αυτοί που έχουν το μονοπώλιο της έκδοσης των χρημάτων και της απόσυρσης τους από την κυκλοφορία δημιουργώντας οικονομικές κρίσεις.
    drosulitis

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Αφού δεν υπάρχει Αρχιεπίσκοπος, ευτυχώς υπάρχει μητροπολίτης. Κανένα πρόβλημα.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΡΑΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΕ Η ΑΘΕΟΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…!….ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΛΕΕΘΙ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ & ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…. ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΑΟΡΙΣΤΑ …..

    ΑΞΙΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ….. ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΟΟΟΝΗ
    ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ………….

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΜΕΤΑ…ΓΙΑΤΙ,

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
    ΚΑΙΓΕΤΑΙ.-

    Reply
  46. Ανώνυμος

    12.O1
    GIA OLOYS TOUS MASWNOUS MILAEI REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    KAI GIA TON AL.ALABAN
    KAI OLO TO SYNAFI TOUS!

    ESY TI EISAI?
    EISAGOMENOS KAI 8IXTHKES??

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΔΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΝΩ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ)ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΜΥΑΛΟΙ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΤΟΥ.Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΝΑ ΠΑΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ.

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Από τους λίγους άξιους της εκκλησίας, κάνει τη διαφορά.
    Έστω και ένας, δίνει το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι δε χάθηκαν ακόμα όλα. Αξιοθαύμαστος και αξιοσέβαστος.

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΟΙΑΧΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    MIA XARA TA LEEI O SERAFEIM!!!!!!!!!!!!

    OPOIOS DEN ANTEXEI THN ALH8EIA…………….

    STA SKOPIA NA PAEI….
    STO ISRAHL….
    STH TOURKIA……………….
    STH STHN ALBANIA!!!

    DIALEKSTE KAI PATE!!!!

    O MHTR.SERAFEIM EXEI KOTSIA.
    OPOIOI TON KATHGOROYNE EINAI KARAKOTAAAAAAAAAARES!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *