« Χαμένος στην εύθρυπτη μαγεία του ασήμαντου»!!

Ανήκω στην κατηγορία εκείνη των πολιτών, που τελικά απ’ ό,τι φαίνεται, είχαν ασχοληθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τα πλέον ασήμαντα ζητήματα.
Ζητήματα, όπως οι συνέπειες των μνημονίων στη ζωή μας, οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας πνιγμένων στα χρέη, η διάλυση της Υγείας και της Παιδείας, η «έκρηξη» της ανεργίας, οι διακοπές ρεύματος σε ανήμπορες οικογένειες που δεν είχαν να πληρώσουν το χαράτσι, οι λιποθυμίες των…..
νηστικών παιδιών στα σχολεία, η αύξηση των νεοαστέγων και τέλος η απαξίωση της πολιτικής.

Ομολογώ, πως κάπου έχασα το νόημα και άργησα να εντοπίσω το διακύβευμα των εκλογών. Δεν είναι σημαντικό το ό,τι κινδυνεύουν δύο γενιές ελλήνων να ζήσουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και εξαθλίωσης. Δεν είναι σημαντικό το γεγονός ότι, στην ωραία μας χώρα βάλαμε ένα πωλητήριο, που την καλύπτει ολόκληρη. Δεν είναι σημαντικό, που μας καταδίκασαν σε μία άδικη και εν πολλοίς ρατσιστική αντιμετώπιση από τα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είναι σημαντικό πως το καλοκαίρι η Ελλάδα θα δει τα όμορφα νησιά της να είναι άδεια.

Δεν είναι σημαντικό ακόμη ότι, υψηλόβαθμος κοινοτικός υπηρεσιακός παράγοντας μου έχει αναφέρει και με έχει πείσει πως τα χειρότερα έρχονται (σ.σ. σύντομα το BriefingNews θα έχει αποκαλυπτικό δημοσίευμα).

Το σημαντικό τελικά είναι πόσο απειλητικές είναι για τη χώρα κάποιες …συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ!! Αυτές ευθύνονται για την τραγική κατάσταση, στην οποία έχουμε περιέλθει αλλά και για όλα τα βάσανα του λαού.

Κρίμα, μάλλον είχα χαθεί στη « εύθρυπτη μαγεία του ασήμαντου»!!

http://www.briefingnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *