Κραυγή κατά της ατιμωρησίας ήταν η χθεσινή ειρηνική διαδήλωση


Κραυγή κατά της ατιμωρησίας ήταν η χθεσινή ογκωδέστατη ειρηνική διαδήλωση, που αμαύρωσαν τα εγκληματικά στοιχεία, με τη δολοφονία τριών αθώων και τις καταστροφές που προκάλεσαν.
Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού κατανοεί την αναγκαιότητα των σκληρών μέτρων λιτότητας. Αυτό όμως που δεν κατανοεί είναι ότι καλούνται να πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν την ευθύνη γι΄ αυτή την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Το κυρίαρχο σύνθημα της ογκωδέστατης ειρηνικής διαδήλωσης ήταν να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Αυτό είναι το παλλαϊκό αίτημα, που αν ικανοποιηθεί είναι βέβαιο πως θα εκτονώσει την κατάσταση και θα δώσει στον πολίτη το αίσθημα της ισονομίας και της δικαιοσύνης.
Ποιος όμως θα τιμωρήσει τους, τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους μεγαλοφοροφυγάδες, τους διεφθαρμένους, κρατικούς αξιωματούχους.
Η διεφθαρμένη διοίκηση, με την συντεχνιακή της λειτουργία, συγκαλύπτει τα διεφθαρμένα όργανά της …

… που με το αζημίωτο υπηρετούν οργανωμένα και μεμονωμένα συμφέροντα, στερώντας έσοδα από τον δημόσιο προϋπολογισμό.
Η συντεχνιακή, διεφθαρμένη και χειραγωγούμενη και γι΄ αυτό ανυπόληπτη δικαιοσύνη, προσφέρει ατιμωρησία στους ισχυρούς.
Τώρα ξύπνησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες και με εγκύκλιό του προς όλους τους εισαγγελείς της χώρας, ζητεί να προχωρήσουν με απόλυτη προτεραιότητα, όλες οι δικογραφίες που αφορούν σε υποθέσεις φοροδιαφογής και διαφθοράς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Το kentri.gr είχε επισκεφθεί τον κ. Τέντε και τον προκάτοχό του και του είχε δώσει λίστα με συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς, των οποίων ενώ υποτίθεται είχε επιληφθεί η δικαιοσύνη, παρέμεναν και εξακολουθούν να παραμένουν εν υπνώσει.
kentri.gr/index.php?option=com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *